Nazory na mbank.sk
-
spojka13
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Nazory na mbank.sk
to je všetko pekne, ale ja tam nič take nevidím... ked otvorim ten sporiaci učet...
na hlavnej obrazovke klik pod emaxom na zoznam príjemcov, potom vlavo v menu nový príjemca, a vypln predčíslie, číslo a kod banky na mkonto účet.
Ak budeš mať tohto príjemcu uloženého tak ti už len stačí klik na zoznam príjemcov pod emaxom, vykonať platbu, vyplniť sumu a hned máš peniaze na mkonte
Ak budeš mať tohto príjemcu uloženého tak ti už len stačí klik na zoznam príjemcov pod emaxom, vykonať platbu, vyplniť sumu a hned máš peniaze na mkonte
Da sa IB nastavit anglicky? Ci to stale nemaju? Vie niekto poradit?
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
len si treba dat pozor, lebo mozes to zadarmo robit len raz za mesiac, kazdy dalsi presun v ramci mesiaca je za 5EDunlop napísal:na hlavnej obrazovke klik pod emaxom na zoznam príjemcov, potom vlavo v menu nový príjemca, a vypln predčíslie, číslo a kod banky na mkonto účet.
//autoeditácia príspevku (09 Okt 2013, 18:24)
v cechach je Equabank, ak ti pride na ucet kazdy mesiac 10k CZK, cize 400E, tak mas vedenie uctu zdarma, takisto aj "neobmedzeny" pocet vyberov z akychkolvek bankomatov. Preto " " lebo niektori cechackovia si vyberali po 200CZK niekolkokrat denne. Lebo mohli.gogo956 napísal:GothaR
mBank nie je primarne urcena pre zhodnocovanie uspor,je to banka pre ludi ktory nechcu platit za vedenie uctu nic.A raz mesacne jeden poplatok za vyber z atm nie je nic hrozne. Horsie je aknahodou niekto patri k tym typom ktore poznam, co musia vyberat peniaze kazdy den, najlepsie aj niekolkokrat![]()
Urokove miery na sporiacich a term uctoch su nizke vsade, pre aktualny Euribor
Kazdopadne xkrat lepsie ako mbank, az na ten IB, ten je na pikachu.
To máš odkial? Veď to patrí do tuzemských platobných príkazov, som si nabeton istý že som to robil aj viackrát za mesiac a nikdy mi nikto nič nestrholzelovoc napísal:len si treba dat pozor, lebo mozes to zadarmo robit len raz za mesiac, kazdy dalsi presun v ramci mesiaca je za 5E![]()
Bejvávalo niekedy.. že mesačne jeden presun z eMaxu je zadarmo a ostatné za 5€, ale už minimálne rok je to zrušené a z eMaxu môžeš vyberať a presúvať koľko len chceš. Malo to význam, kým sa úroky ešte ako-tak držali na nejakej úrovni.. a dalo sa cez eMax aj niečo sporiť.zelovoc napísal:len si treba dat pozor, lebo mozes to zadarmo robit len raz za mesiac, kazdy dalsi presun v ramci mesiaca je za 5E
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
ach so, dikes za info. som netusil, len raz som im za to nechal tusim 10E, tak odvtedy som si daval bacha.brm napísal:Bejvávalo niekedy.. že mesačne jeden presun z eMaxu je zadarmo a ostatné za 5€, ale už minimálne rok je to zrušené a z eMaxu môžeš vyberať a presúvať koľko len chceš. Malo to význam, kým sa úroky ešte ako-tak držali na nejakej úrovni.. a dalo sa cez eMax aj niečo sporiť.
Pri platbách mi chodí potvrdzovaci sms kód. Dá sa to telefónne číslo zmeniť?
Telefónne číslo, na ktoré Ti chodí potvrdzovací kód? Áno, stačí zavolať na mlinku alebo zbehni na najbližšiu pobočku mbanku.
Áno. Myslel som si že to pôjde cez mlinku, keďže v nastaveniach nič nebolo. Predvčerom sa mi podarilo stratiť mobil, takže to budem musieť asi riešiť.
-
guess.whoo
Redeemer
daj si vystavit novu simku a je po probleme nie?
Teoreticky aj hej, ale ja už som dlhšie uvažoval že skončím s týmto operátorom, takže teraz už nemusím uvažovať či skončiť alebo nie 
Prave mi prisiel mail od februara 014 novy IB
Asi hej, už som si vyplnil žiadosť, aby som to vo februári mohol tiež vyskúšať.. som zvedavý! 
-
spojka13
Darca
zdravím, účet už mam neaky ten mesiac, ale prišlo až teraz k tomu, že som potreboval zaplatiť kartou. Ale stala sa taká vec, že mi vyhodilo, aby som zvolil nižšiu sumu. Tak som šiel do mBanku, a tam mi povedali, že si mam nastaviť limity aby sa dala karta použiť. Nastavil som si tie limity, ale stále karta nereaguje....
Tieto predvolené limity máš dosť vysoké, takže nevidím dôvod, aby Ti to nefungovalo. Radšej si ich zníž na reálne čísla, aby si neprišiel k problémom ako ja pred pár rokmi (http://www.hojko.com/post1562722.html#p1562722) Jedine ma napadá, či náhodou nemáš viac kariet. Mám pocit, že s kartou k eMax kontu (ľavá časť karty je čierna) nemôžeš platiť v obchodoch, iba elektronicky cez internet.. máš na nej aj napísané: ELECTRONIC USE ONLY.
-
spojka13
Darca
take limity som tam mal od založenia učtu, mam klasicky sporiaci účet mKonto... nastavoval som iba MO/TO platby a Platby na internete...
Tak neviem, potom opäť zájdi na pobočku, nech Ti s tým pomôžu, ak nebudú vedieť, zavolaj na ich mLinku.
Tie limity si určite uprav, ja osobne som si dal na výber z bankomatu a platby kartou limit 300€ a na platby cez internet na nejakých 20€, MO/TO platby na 0€. Ak chcem zaplatiť kartou niečo väčšie, pred tou jednou platbou si limity zvýšim a po uskutočnení platby si limity opäť znížim.
Ešte jedna otázka.. tá karta je ešte určite platná? Pozri dátum.
Tie limity si určite uprav, ja osobne som si dal na výber z bankomatu a platby kartou limit 300€ a na platby cez internet na nejakých 20€, MO/TO platby na 0€. Ak chcem zaplatiť kartou niečo väčšie, pred tou jednou platbou si limity zvýšim a po uskutočnení platby si limity opäť znížim.
Ešte jedna otázka.. tá karta je ešte určite platná? Pozri dátum.
-
Soviet
Darca
Pripadne ci je vobec aktivovana, ked ju teraz prvy krat pouzil.
-
spojka13
Darca
je platna, aktivacia?to robim niekde na IB?