čaute, mám taký problém so zvukmi, potrebujem ich zosynchronizovať a už neviem ako to spraviť nejako ľahšie.
Sú to dva zvuky z toho istého filmu, ale z dvoch rôznych videí, jeden je anglický a druhý slovensky dabing a obidva začínajú presne akurát druhy zvuk je rýchlejší.
Obidva sú 44.1 KHz a maju 23.976 fps, takže neviem čo ešte môžu mať rozdielne.
Prikladám aj obrázok kde su vidieť vlny. Obrázok je z audacity, ale ak poznáte iný program, kludne mi napíšte, ja nevravím že to musím robiť v audacity.
Dík za pomoc.
Synchronizacia zvuku
-
vladenko007
VIP
Re: Synchronizacia zvuku
No neviem ale predsa v strihovom programe je možné zvuk rôzne natiahnuť alebo stiahnuť prípadne inak prispôsobiť dĺžke filmu. Napríklad aj strihom zvuku. Ja používam Sony Vegas.
Ja si neviem predstaviť upravovať rýchlosť a dlžku zvuku v programe v Audacity bez toho aby som to mohol hneď porovnať z videom.
Ja si neviem predstaviť upravovať rýchlosť a dlžku zvuku v programe v Audacity bez toho aby som to mohol hneď porovnať z videom.
To hej ale vo vegase sa mi to nechce robiť, cele to strihať...ja si to robím len pre seba...ja som skôr myslel niečo ako (teraz trepem) v jednom programe načítam prvý zvuk, odpíšem nejake čísla, potom otvorím druhy zvuk a tie čísla tam vložím...je to predsa ten istý zvuk, len jeden je rýchlejší...
-
vladenko007
VIP
Podľa toho co vdím tak horný zvuk začína o niečo neskôr alebo teda spodný o niečo skôr.
Napadá ma len to že upraviť ten ktorí je posunutý. Dajme tomu ten horný. Takže zmazať od začiatku taký úsek aby sa to celé posunulo do ľava o toľko aby to sedelo.
Napadá ma len to že upraviť ten ktorí je posunutý. Dajme tomu ten horný. Takže zmazať od začiatku taký úsek aby sa to celé posunulo do ľava o toľko aby to sedelo.