How I met your mother [spoilers]
Re: How I met your mother [spoilers]
Ja nechapem, preco stale vsetko opakuju, ako keby mali divaci sklerozu. Vsak sa to stalo dve casti dozadu. Cast zas nebola moc vtipna, jedien Barney mal asi 2 hlasky, ale aspon sa tam trochu stalo nieco.
Momo46: nevola sa Penny?
Momo46: nevola sa Penny?
Jasné , už som si to všimol , Leia by bolo lepšie aj tak 
Volá sa Penny, povedal to pred tým než nastupovali do auta.
Časť sa mi páčila.
Časť sa mi páčila.
Hensym: Presne tvoj nazor ma aj moj kamarat, tiez sa mu to nezda take zle, lebo to pozeral naraz. Tam ten pokles kvality sa mozno az tak nevnima.
Pozeram to stale a este tych cca 10 dielov si urcite kuknem, len ma mrzi, ze sa z mojho najoblubenejsieho serialu stalo to co sa stalo. Ja som ho pravidelne pozeraval od 4. serie diel po diely, takze uz ma to drzi 6ty rok
Pozeram to stale a este tych cca 10 dielov si urcite kuknem, len ma mrzi, ze sa z mojho najoblubenejsieho serialu stalo to co sa stalo. Ja som ho pravidelne pozeraval od 4. serie diel po diely, takze uz ma to drzi 6ty rok
Co ja viem dnesna cast, boli aj lepsie ale extremne zla zase nebola, taka...v pohode, celkom mila
PLEASE
//autoeditácia príspevku (28 Jan 2014, 16:01)
dnes celkom dobre, co myslite jak to skoncilo?
PLEASE
//autoeditácia príspevku (28 Jan 2014, 16:01)
dnes celkom dobre, co myslite jak to skoncilo?
s09e16 bola konečne dobrá epizóda, žiadne sílene a trápne vtipy, nereálne situácie, konečne to naberá grády, dúfam že to neposerú, do konca ostáva len zopár častí... ach mother 
Spoiler
je vlastne z výpovedí 100% isté že sa zoberú ? viem že raz zaznelo že vaša teta robin síce nikdy nemala deti ale je výborná reportérka
-
Sarger
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
jukel: Ak to bol joke tak sa smejem..
jukel napísal:Spoiler
je vlastne z výpovedí 100% isté že sa zoberú ? viem že raz zaznelo že vaša teta robin síce nikdy nemala deti ale je výborná reportérka
Spoiler
Nemala nikdy deti nie preto že by sa nevydala ale preto že deti mať nemôže 
Cast bola pekna, aj ked uz sa to ani vtipne nesnazia robit.
Co si myslite o tych teoriach, ze matka je mrtva?
Co si myslite o tych teoriach, ze matka je mrtva?
Myslím, že blbosť jak mraky. Jednak kvôli celkovému postoju tých detí naprieč celým seriálom, keby bola mŕtva, nesprávali by sa tak, a Ted by to nevyprával takýmto štýlom. Taktiež som na jednom fóre dávnejšie čítal diskusiu o tomto, a našiel som tam hromadu schopných argumentov, prečo určite mŕtva nie je, ale nespomeniem si.
Inak, časť super. Vtipné to rozhodne bolo, ale vtipov bolo menej (pochopiteľne). Mama sa mi pozdáva čím ďalej tým viac.
Inak, časť super. Vtipné to rozhodne bolo, ale vtipov bolo menej (pochopiteľne). Mama sa mi pozdáva čím ďalej tým viac.
jj, ta herecka je sympaticka, kludne to mohli roztiahnut na viac casti a nemuseli mat tolko casti onicom
mne sa skor pacila ta jej kamaratka co ju brala von 
Bobr - moje slová, Rachel Bilson je tam jedna z najkrajších žien zo všetkých sérií HIMYMu. 
aj mne 
tiez by sa mi pacilo viac casti iba cisto o nej, napr miesto casti o facke
tiez by sa mi pacilo viac casti iba cisto o nej, napr miesto casti o facke
AJ mne sa tá jej kamarátka páči viac, ale evokuje vo mne dojem chvíľkovej frajerky, a nie doživotnej manželky. 
Tvorcovia seriálu spravili dobre.
Tvorcovia seriálu spravili dobre.
ja som nemyslel ani tak tuto, ako tu v tych cervenych satachhd_ napísal:Bobr - moje slová, Rachel Bilson je tam jedna z najkrajších žien zo všetkých sérií HIMYMu.
mam na mysli tuto, neviem co je to za herecku
- Prílohy
-
- Clipboard01.jpg (16.64 KiB) 1082 zobrazení
vyriesili to dobre, je podla mna super ze ako mother pouzili neznamu herecku, teda aspon pre mna, ked himym zacinalo nepoznal som nikoho z nich, az na NPH a aj to len zo zahulime uvidime 
// aaa jasne lily za mlada z american pie
ta mlada posahana teenka co ucila jimba ako sa strka flétna do řiti
epic
// aaa jasne lily za mlada z american pie
Ach filmy z detstva, Barney zo Zahulime a Lily z American Pie, to boli časy, nechce sa mi veriť, že to je už 15 rokov od prvého American Pie.
Starnem, ale každopádne posledný diel naozaj podarený, všetko sa mi páčilo, tak dúfam, že po nie príliš dobrom úvode série sa dočkáme aspoň dôstojného zakončenia.
One Time at Band Camp...skoda ze odstrihli koniec