How I met your mother [spoilers]
Re: How I met your mother [spoilers]
Tento diel bol fajn, konečne tam bolo čosi z Tedovej future manženlky a udalosti z jej pohľadu. Celkom sympatická herečka, naberá to konečne úroveň a trocha zápletky aj v Marshalovy a Lily. Aká by bola sranda, keby na konci našiel Ted tú pravú a oni by sa rozviedli.
Myslím, že koniec je ešte otvorený. Možno nás niečím šokujú, majú to pekne otvorené 
posledne dva diely velmi podarene, aj barneyho praca a aj tento
Dost dobre to vsetko poprepajali, tie casti zo starych dielov ked ukazovali

9x17 opäť super časť
Oh ten Ted
..teraz 3 týždne pauza

Posledná časť sa dala, ale opäť veľa vaty.
Najmä mi vadí keď sa rieši ten fight Marshalla a Lily, že "worst fight of their marriage". A taká hádka, že s automatom na lístky mávam drsnejšie hádky. Mali by sa pozrieť jak sa hádajú slovenské rodiny.
Najmä mi vadí keď sa rieši ten fight Marshalla a Lily, že "worst fight of their marriage". A taká hádka, že s automatom na lístky mávam drsnejšie hádky. Mali by sa pozrieť jak sa hádajú slovenské rodiny.
Zase nevtipné naťahovačky , po minulom diely som si myslel že už sa to bude trochu posúvať do tej lepšej roviny ale zase "sme doma". Nakopať scenáristov do ...
-
Sarger
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Momo46: práveže toto bol opäť výborný diel.
Sarger nepozeral si nahodou diel predtym? Ved toto bol des, skoro mi aj slzicka vybehla z tolkej romantiky na konci... 
-
Sarger
Guru wannabe
Nope, ako nebudem tu otvárať debatu zlý/dobrý.. to som si dnes už odkrútil na inom fóre. Len ti poviem že po takom čase to všetko dáva zmysel a slušne to uzatvárajú. Nejaký hate je zbytočný.
Epka How Your Mother Met Me je zatiaľ najlepšie ohodnotený diel z celého seriálu... 9.6 z 10. Som zvedavý čo si pre náš pripravili na koniec.
Epka How Your Mother Met Me je zatiaľ najlepšie ohodnotený diel z celého seriálu... 9.6 z 10. Som zvedavý čo si pre náš pripravili na koniec.
ja som an ten rozhovor cakal na od rozhovoru Teda a Lilly na konci predoslej serie. presne taky mal, IMO byt
Inac nedozvedeli sa nahodou vsetci, ze Ted chcel odist par casti do zadu? Ci to bol iba Barnie? Cast ale nevtipna.
-
Sarger
Guru wannabe
To vedela iba Lily asi...
Sarger my sa bavime o aktualnej epizode ty hovoris o 9x16 lenze tento tyzden sa pozra 9x17 SunriseSarger napísal:Nope, ako nebudem tu otvárať debatu zlý/dobrý.. to som si dnes už odkrútil na inom fóre. Len ti poviem že po takom čase to všetko dáva zmysel a slušne to uzatvárajú. Nejaký hate je zbytočný.
-
Sarger
Guru wannabe
Bobríku nauč sa prosím ťa rozlišovať čo je písane v tom poste. Prvá polovica 9x17, posledná veta 9x16. Základnú školu si už isto skončil.
ja hovorim o tomto prispevku, ty ...
"Zase nevtipné naťahovačky , po minulom diely som si myslel že už sa to bude trochu posúvať do tej lepšej roviny ale zase "sme doma". Nakopať scenáristov do ..."
ktory reagoval na toto:Sarger napísal:Momo46: práveže toto bol opäť výborný diel.
"Zase nevtipné naťahovačky , po minulom diely som si myslel že už sa to bude trochu posúvať do tej lepšej roviny ale zase "sme doma". Nakopať scenáristov do ..."
-
Sarger
Guru wannabe
Vždy sa tu reaguje na posledné odvysielaný diel, kto robí inak to napíše. Momo reagoval na OBA.
//Nechaj to už tak, fakt nemám čas sa s tebou doťahovať o prkotinách... radšej píš k veci (HIMYM)
//Nechaj to už tak, fakt nemám čas sa s tebou doťahovať o prkotinách... radšej píš k veci (HIMYM)
podla mna to bola v pohode cast, nejak to musia uzatvorit, teraz bude podla mna takych casti viacej
Myslel som to tak že časť "How your mother met me" bola výborná ale včerajšia zase skĺzla do nevtipnosti a stagnácie príbehu aj keď priznávam že sa
Spoiler
Ted vzdal Robin ale come ooon , to malo byť na konci minulej série...
suhlasim, zase to sklzlo niekde...KONECNE uz nechal robin tak. To ako ju furt riesil (kolkokrat vlastne? Neni nejaka HIMYM wiki?
) uz bolo trapne.
Fakt dúfam, že už nechajú vzťah Ted/Robin napokoji. Bol by už najvyšší čas
Ale nehovoril budúci Ted v jednej z predchádzajúcich častí (zdá sa mi, že na začiatku 9. série, ale nie som si istá), že nejak zničkrem il tú svadbu? Lebo neviem čo iné okrem niečoho s Robin by mohol spraviť, aby to zničilo svadbu.
Ale nehovoril budúci Ted v jednej z predchádzajúcich častí (zdá sa mi, že na začiatku 9. série, ale nie som si istá), že nejak zničkrem il tú svadbu? Lebo neviem čo iné okrem niečoho s Robin by mohol spraviť, aby to zničilo svadbu.