Antifa

Diskusie na politické témy...
butthead
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Re: Antifa

Príspevok od používateľa butthead »

Tolko k tomuto, u mna plati bud je clovek prisposobivy, alebo neprisposobivy, a medzi nich patria aj tito vo videu a mali by byt potrestani... nie je to nic viac, len dosledok toho, ze tento system je chory. Je dolezite najst pricinu a riesit to, ta zial je niekde riadne zamotana a komplikovana...
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Ked sa clovek kusok zacita do niektorych komentarov pod clankom, tak je az chore, ake je to nielen v tej Nitre skazene co sa tyka prepojenia s policiou a riesenia danych napadnuti.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Tu pomôže jedine aktívna sebaobrana. Horšie je, že ide o klub študentov, alternatívcov a od nich takéto čosi čakať asi nie je moc na mieste - a to je len voda na mlyn hentým hoviadkam.

butthead: Skús si prečítať tento článok a používať pojmy a označenia, ktoré naozaj vystihujú podstatu daného javu. Tuto nejde o žiadnych "neprispôsobivých." Ide o neonacistov.

http://skabraha.blog.ihned.cz/c1-592938 ... izpusobivi
butthead
Darca
Darca

Ty ani podstate nevies kde je pravda, co bolo motivom toho utoku. To, ake info platok SME k tomu podal ma nezaujima, pozeram sa len na to video, vidim tam ludi s holymi hlavami vs. ludia co boli v tej budove a zrejme tam dost prevladali emocie, cize utocnik sa nebol schopny prisposobit stavu aky je, triezvym uvazovanim.
Tiez nevieme ci toto ma patri do temy "Antifa", len na zaklade toho co napise SME ? Hned hura tomu ideme uverit ?
hughito
Redeemer
Redeemer

Ty nevieš, ja viem. Ruku do ohňa by som za to dal, lebo sa v tomto orientujem.

Motívom útoku je "feťáctvo," resp., to je zámienka. Je to tlupa agresívnych nasypaných dementov, ktorí, keď si vypijú, tak sa logicky začnú správať agresívne. Kult sily a následná agresia - to je jeden zo základných atribútov neonacistov a rôznych neofašistických spolkov (takisto to bolo aj v minulosti). A Nitra je týmto povestná, konieckoncov, je to aj centrum bývalého slovenského Národného odporu.

Takisto si stačí pozrieť ľudí, ktorí sú súčasťou toho pánskeho kartového klubu vo FB skupine - tí ľudia sú tak dementní, že si každý môže pozrieť, kto v tej skupine je. Už len na základe toho je možné tvrdiť, že ide o neonacistov a nepotrebujem na to žiadne SME.
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

hughito napísal:Bývalí kandidáti Kotlebovcov (možno aj so súčasnými kontaktmi) a ich činnosť v Nitre.

Neonacisti terorizujú študentský bar v Nitre, kopali do bezvládnych
som rad, ze kym som tam studoval nestal som sa tercom alebo aspon svedkom niecoho takehoto. teraz uz mozem hovorit, ze "za mojich cias bola Nitra bezpecna"
hughito
Redeemer
Redeemer

Určite nie.

A čo na to ty hovoríš? To boli tvoji. A kali?

__

Tento príspevok bol reakcia na dotaz Aryan Angela, že či tí napadnutí boli ANTIFA. Príspevok vymazal.
butthead
Darca
Darca

Medzi kotlebovcami sa urcite neonacisti najdu, neni o com, mozno aj taky kotleba je, ale myslim, ze hlavnu podstatu autor tohto blogu dobre vystihol:

http://jozefo.slobodnyvysielac.sk/za-vs ... 4/p39/b140
hughito
Redeemer
Redeemer

Trápne konšpirácie. Aký by to malo zmysel? Veď sa neblížia parlamentné voľby.

Pravda je taká, že sa to zverejnilo až teraz preto, lebo touto cestou sa rozhodol ísť Richtárik, teda majiteľ klubu. Začal to riešiť s miestnou nitrianskou televíziou, časom sa toho chytil človek so SME, akurát tam nastali nejaké prieťahy, pôvodne to malo byť vonku o týždeň skôr.

Len konšpirátorskí blázni si zase vytvárajú svoje verzie a, nečakane, opäť "Slobodný vysielač" poskytuje priestor týmto názorom, ktoré idú v podstate v prospech Kotlebu.
butthead
Darca
Darca

Dalsi pokus o flame ? Keby si sledoval "SV" tak je tam zverejneny aj ten clanok zo SME.
hughito
Redeemer
Redeemer

Aký flame? Ten článok je konšpiračný odpad, to je všetko. ;)
butthead
Darca
Darca

Ja si takisto mozem mysliet, ze to co ty tvrdis je konspiracia. A teraz co ?
hughito
Redeemer
Redeemer

Ja si to nemyslím, ja to viem. :wink:
Billy
Star
Star

Príspevok od používateľa Billy »

Vsetci sa vypytuju na vyjadrenia Fica a Kalinaka, no ja by som chcel pocut vyjadrenie Kotlebu, ved to boli predsa jeho kamarati...
butthead
Darca
Darca

hughito napísal:Ja si to nemyslím, ja to viem. :wink:
No dobre mas nejaky dokaz ?
hughito
Redeemer
Redeemer

Pozri sa, veriť mi nemusíš, ale mám to z prvej ruky. Nemám potrebu zavádzať, klamať ani konšpirovať. A navyše, platí tu aj známy princíp Pckhamova britvy. :)

Billy: Veď to je už známe.

Kód: Vybrať všetko

Traja z administrátorov spomínanej facebookovej stránky v minulosti skutočne kandidovali v parlamentných voľbách za Ľudovú stranu Naše Slovensko. Ani s jedným z nich však ĽS Naše Slovensko v súčasnosti nie je v kontakte, nie sú ani radovými členmi ĽS Naše Slovensko ani žiadnym iným spôsobom so stranou aktívne nespolupracujú. ĽS Naše Slovensko dokonca pred približne dvoma rokmi ukončila akúkoľvek spoluprácu aj s občianskym združením Slovenská pospolitosť, ktorej vodcom je pán Jakub Škrabák.
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

stale chcem verit, ze toto je pokus o vtip (rovnako ako katolicka vyzva proti IKEA)

http://pospolitost.wordpress.com/2014/0 ... le-pravdy/

uz som si spomenul co ma na Vysielaci irituje este viac ako skryvanie sa za vlajku a mesiassky syndrom: "pravda". ta, ktora je povynnou vybavou vstekych clankov od pospolitakov. od nitry cez bystricu az po kosovo
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

nackovia sa mlatia s antifakmi a riesi to cela krajina, divne...
hughito
Redeemer
Redeemer

Ako v podstate do istej miery to je určite mediálna masáž. Takýchto bitiek sa udeje kopa, podobných, menších, takých, onakých a samozrejme to ani nemusí byť v takomto pomere náckovia vs subkultúra/alternatíva/študenti ale proste len bitky. :)
Famine
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Famine »

Buduci piatok vyhlasujem pogrom na neonacistov :twisted: ludia dobrej vôle ktorým sa prieči násilie vyzývam aby sa dali dokopy s tými čo ich serú tí zasraní fašouni, náckovia, národniari a vyholené hlavy :evil: treba im rozmlatit všetkym hlavy a rozkopať ich aby sa z toho nikdy nedostali Kazdeho s trickom thor steinar, odznakom pospolitosti, s vyholenou hlavou a hakovym krizom vytetovaným na riti!!!!! lebo toto je prevencia na to aby sa nám žilo štastne a bez násilia :smt006 na týchto hazlíkov neplatí žiadna diskusia ale pekna kopačka do ich papule :smt033
Napísať odpoveď