PlayStation 4
Re: PlayStation 4
Jasne, na to zabudni. PSN a Steam to su 2 konkurenčné služby.
UN2552 napísal:V dnesnej dobe uz to neni az taky rozdiel medzi pc a konzolouskor si poloz otazku co chces hravat lebo ak chces hravat hry ako Fifa, nba, nhl... nejake auta tak nekupis predsa pocitac
Mas pravdu ja hravam poslednu dobu iba NHL a fifa a pesko taze na tie hry mi staci ps4 na 6 rokov ?
to mas na konzolu jak stvorene
A este posledna otazocka: Fifa , Nhl ,Pes, sa musi hravat iba cez analog? alebo aj tlacitkami myslim pohyby hracov, lebo dakto mi povedal ze iba cez analog. Dakujem
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
A skusal si to hrat niekedy mimo analogu??? Ja som skusal PES na PC bez analogu a bolo to hrozne. S analogom je to uplne nieco ine.
-
lekoklatik
VIP
A to zalezi od tvorcov hry.
Napis prosim ta EA...
Napis prosim ta EA...
Neviete ci maju konzolu v nejakej predajni ? Udajne maju v Trnave v Maxe,vie mi to niekto potvrdit.
-
lekoklatik
VIP
Obraciam sa na vas s problemom do tejto temy, ale suvisi to s PS3 v podstate.
Uz od vianoc sa snazim dostat do svojej PSN penazenky peniaze, zalozil som si PayPal, dnes som ho aktivoval konecne ale vzdy ked chcem poslat peniaze cez paypal do tej mojej penazenky tak proste "Your transaction was unsuccessful."
Skusal som posielat kartou, aj debetnou aj tou druhou, paypal na ktorom mam peniaze tiez nic a proste uz ma nic nenapada.
Mam fake ucet na PSN v UK, vymyslena adresa v Liverpoole tusim ale osobne si nemyslim ze by to mal byt ten problem.
Ja uz fakt neviem a som teda v koncoch.
Viete mi niekto pomoct, poradit? Pripadne poslat peniaze do mojej PSN penazenky? obratom samozrejme zaslem, tych 18eur co mam na paypal.
Este som premyslal ci to nie je menou, ale to je myslim blbost.
Potom som skusal zalozit novy ucet s realnou mojou adresou, ale na svk nie je PStore pristupny, takze prdlajs....
Taktiez som skusal kupovat UK kupon na tusim 20£ ale peniaze mi vratili a nic viac som sa nedozvedel (to som riesil v obdobi sviatkov ale tak netusim)...
Vdaka za kazdu pomoc, googlil som, moc som toho nenagooglil teda.
Uz od vianoc sa snazim dostat do svojej PSN penazenky peniaze, zalozil som si PayPal, dnes som ho aktivoval konecne ale vzdy ked chcem poslat peniaze cez paypal do tej mojej penazenky tak proste "Your transaction was unsuccessful."
Skusal som posielat kartou, aj debetnou aj tou druhou, paypal na ktorom mam peniaze tiez nic a proste uz ma nic nenapada.
Mam fake ucet na PSN v UK, vymyslena adresa v Liverpoole tusim ale osobne si nemyslim ze by to mal byt ten problem.
Ja uz fakt neviem a som teda v koncoch.
Viete mi niekto pomoct, poradit? Pripadne poslat peniaze do mojej PSN penazenky? obratom samozrejme zaslem, tych 18eur co mam na paypal.
Este som premyslal ci to nie je menou, ale to je myslim blbost.
Potom som skusal zalozit novy ucet s realnou mojou adresou, ale na svk nie je PStore pristupny, takze prdlajs....
Taktiez som skusal kupovat UK kupon na tusim 20£ ale peniaze mi vratili a nic viac som sa nedozvedel (to som riesil v obdobi sviatkov ale tak netusim)...
Vdaka za kazdu pomoc, googlil som, moc som toho nenagooglil teda.
Tie karty cez ktore sa snazis doplnit kredit su registrovane na Slovensko ?
-
lekoklatik
VIP
dejf hej skusal. Neda sa na PSStore poslat gift ako na steame?
rochedo hej.
Ale toto je mi jasne ze to nepojde, to som sa docital na nete ze ked mam ine bydlisko registrovane v PS tak musi suhlasit s kreditnymi...
Avsak Paypal predsa, ked tam mam peniaze, tak co riesia.
I ked docital som sa akurat na paypal ked to chcem poslat na ten sonyentern...... tak ze sony tam proste chce moju adresu.
Mozem si na paypal zaregistrovat novy ucet s fake adresou s tym, ze si tam poslem z mojho aktualneho paypal uctu prachy a zaplatim to?
Zeby som si spravil paypal s identickou adresou aku mam na PSN.
rochedo hej.
Ale toto je mi jasne ze to nepojde, to som sa docital na nete ze ked mam ine bydlisko registrovane v PS tak musi suhlasit s kreditnymi...
Avsak Paypal predsa, ked tam mam peniaze, tak co riesia.
I ked docital som sa akurat na paypal ked to chcem poslat na ten sonyentern...... tak ze sony tam proste chce moju adresu.
Mozem si na paypal zaregistrovat novy ucet s fake adresou s tym, ze si tam poslem z mojho aktualneho paypal uctu prachy a zaplatim to?
Zeby som si spravil paypal s identickou adresou aku mam na PSN.
Toto asi tiez nepojde. Neviem ze kde som to cital ale PayPal sa vraj tiez neda oblbnut. Lebo tam tiez zadavas SVK kartu. Jedine co ti zostava je kupit si kupon napr. cez Amazon a nasledne si to aktivovat na ucet.
http://www.amazon.co.uk/Sony-PlayStatio ... +credit+10
http://www.amazon.co.uk/Sony-PlayStatio ... +credit+10
-
lekoklatik
VIP
Celkom sa bojim ze mi to PSko nezozerie, kedze tam mam fake adresu i ked v UK 
Mam to risknut? Nemam len tak na vyhodenie 25eur, ak to padne
Zasrane slovensko
//to co si postil je karta, mne by stacil kod do mailu
Mam to risknut? Nemam len tak na vyhodenie 25eur, ak to padne
Zasrane slovensko
//to co si postil je karta, mne by stacil kod do mailu
Ked zadas vyhladavat "psn" tak ti tam vyskocia viacere ponuky, napr. cisto kod:
http://www.amazon.co.uk/CARD-WALLET-Onl ... ywords=psn
http://www.amazon.co.uk/CARD-WALLET-Onl ... ywords=psn
-
lekoklatik
VIP
Neda sa, nema niekto spolahliveho kamosa v UK?
"Online Game Codes are only available to UK customers"
Alebo viete niekto kupovat s UK ipeckou?
Ja som to nikdy nerobil takze nemam sajnu ako by som ten kod mohol dostat...
//autoeditácia príspevku (04 Jan 2014, 23:34)
ok, moje info o karte a fake udaje o bydlisku na amazone a mam to. Konecne som kupil minecraft PS3!
OH!!!
Velka vdaka roche
"Online Game Codes are only available to UK customers"
Alebo viete niekto kupovat s UK ipeckou?
Ja som to nikdy nerobil takze nemam sajnu ako by som ten kod mohol dostat...
//autoeditácia príspevku (04 Jan 2014, 23:34)
ok, moje info o karte a fake udaje o bydlisku na amazone a mam to. Konecne som kupil minecraft PS3!
OH!!!
Velka vdaka roche
-
Alex481991
Medium Star
čo je pravda na plnom hacknuti ps4? prešiel som viac stránok na nete a nazory sa diametrálne líšia. Nema niekto presnejšie informacie? Inak uvažuje nad prechodom z xbox 360 prave na ps4ku dufam že nebudem sklamany 
-
lekoklatik
VIP
Ja nerozumiem preco by si mal byt sklamany.
Pozri si ake exkluzivne tituly su pre PS4 a ake pre XboxOne a podla toho sa rozhodni...
Ci nie? -_-
O hacknuti nemam ponatia, osobne som sa o to prestal zaujimat aj v pripade PS3 a ze vraj na PS3 idu "palene" hry v pohode.
Podla mna kazdy raz vyrastie a zisti ze je dobre mat 10 hier za rok ci dva nez mat 100hier za tyzden.
Ale tak kazdy podla svojho gusta no...
Pozri si ake exkluzivne tituly su pre PS4 a ake pre XboxOne a podla toho sa rozhodni...
Ci nie? -_-
O hacknuti nemam ponatia, osobne som sa o to prestal zaujimat aj v pripade PS3 a ze vraj na PS3 idu "palene" hry v pohode.
Podla mna kazdy raz vyrastie a zisti ze je dobre mat 10 hier za rok ci dva nez mat 100hier za tyzden.
lekoklatik napísal:Podla mna kazdy raz vyrastie a zisti ze je dobre mat 10 hier za rok ci dva nez mat 100hier za tyzden.
-
Andr3w
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Ake mate skusenosti (ak vobec nejake) so PSN sluzbou Music Unlimited? Je FREE na 30dni...ja sa ju hodlam otestovat dnes, zial vypada to tak ze moj povodny PSN ucet z dob PS3 nebudem moct pouzit pretoze ho mam registrovany na Cesku Republiku a ta nejako vsetky "Features" neponuka..hlavne aspon teda nie Music Unlimited..takze ak mate podobny problem spravte si druhy ucet registrovany vo Velkej Britanii a objavia sa vam i dalsie moznosti konzoly.
ten music unlimited k zivotu nepotrebujem ale fakt ma kus stve ze ci uz na SK alebo CZ to proste nie je..a musia sa robit taketo ofuky s lokalitou ze kde sa dany PS4 nachadza aby to fungovalo a bolo pristupne..
a taktiez ak ste novy majitel PS4 a chceli by ste Free Trial na PS Plus tak ak ste na vasom sucasnom ucte z PS3 niekedy PS plus zaplatene mali (a to mali pretoze ho Sony davalo zadarmo po tych hacknutiach v PS3) tak je potreba si opet vytvorit novy ucet a Free Trial na 14 pre Playstation Plus ziskate..
Ja viem su to drobnosti ale i tak, preco to obmedzovat ked to tam je a len koli lokacii sa robia taketo vynimky.
inac PS4 co sa tyka dojmov LUXUS
ten music unlimited k zivotu nepotrebujem ale fakt ma kus stve ze ci uz na SK alebo CZ to proste nie je..a musia sa robit taketo ofuky s lokalitou ze kde sa dany PS4 nachadza aby to fungovalo a bolo pristupne..
a taktiez ak ste novy majitel PS4 a chceli by ste Free Trial na PS Plus tak ak ste na vasom sucasnom ucte z PS3 niekedy PS plus zaplatene mali (a to mali pretoze ho Sony davalo zadarmo po tych hacknutiach v PS3) tak je potreba si opet vytvorit novy ucet a Free Trial na 14 pre Playstation Plus ziskate..
Ja viem su to drobnosti ale i tak, preco to obmedzovat ked to tam je a len koli lokacii sa robia taketo vynimky.
inac PS4 co sa tyka dojmov LUXUS
Tiez som od vcera stastny majitel PS4-ky
Mozte si ma pridat - mozme zahrat napr. Killzone: rochedo27