Kto je dôležitejší pre reprezentáciu Šatan alebo Chára ?

O športe...

Kto je dôležitejší pre reprezentáciu Šatan alebo Chára ?

Šatan
9
10%
Chára
78
90%

Celkom hlasov: 87

audiotrack
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Kto je dôležitejší pre reprezentáciu Šatan alebo Chára ?

Príspevok od používateľa audiotrack »

v slovane má problém sa presadiť každý, preto je slovan tam kde je :)
Ty tu píšeš o ďalekej budúcnosti ale bereš aktuálne kluby hráčov. Ja ti môžem povedať, že čo ak všetci tí čo som ich vymenoval budú v sezone 2017/18 hrať v europe? A čo ak sa o rok či dva objavia nové talenty čo tam nemám? Jeden fakt berieš súčasný (to že sú v zámorí, že pánik a jurčo pendlujú) ale to že je to 4 roky a dovtedy sa ich forma môže posunúť vyššie si neuvedomuješ. A pánik ani jurčo nebudú určite 4 roky na farme.

ad ten článok - že priznal že nemá na NHL, to by som nebral moc vážne. Keď mu tréneri dali možnosť nhl skúsiť, tak na ňu asi má. Z neho teraz hovorí len depka a sklamanie. Rovnako tak aj meszároš vyhlásil že sa musí zlepšiť, lebo posledný zápas pozeral z tribúny. Ani on na NHL nemá?
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

jediny, kto sa tu strapnuje, si ty ramaya. v prispevku cislo 17 tejto temy som ti napisal 7 hracov, ktori budu hrat v prvych dvoch formaciach, tak pre istotu ti to zopakujem: hossa, tatar, jurco, zaborsky, gaborik a centri handzus s kopeckym... gaborik mozno nepojde, jurco so zaborskym su ofenzivne typy idealne pre druhu formaciu, Satan nie je lepsi a ak je lepsi, tak by vytlacil hracov, ktori typovo na 3-4 nie su vhodni. (Jurco mozno ano, ale zas je to mlady chalan a v zaujme nasej buducnosti by som mu dal priestor na ofenzivu, nech nezakape zbytocne v 3. kazilajne), toto jedno pochop.
Jurco v Detroite hral vacsinou 3. lajnu s tym, ze niektore striedania alternoval v 2., takze povedat, ze hra 4. lajnu je zcestne a v AHL je totalna spicka ligy
ramaya
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa ramaya »

mirak2 - to si snáď robíš srandu , že Záborský je lepší ako Šatan :o
Záborský nie je ani vyrovnaný so Šatanom , je výkonnostne nižie však sa nevie presadiť ani v KHL a kluby si ho pohadzujú ako horúci zemiak.

Ty kokso , takže keď je Šatan lepší , tak nemôže hrať aby uvolnil miesto horšiemu , len zato že je mladší ?
Tak na toto neviem reagovať :nono:

Jurčo sa zatiaľ v NHL vôbec nepresadil , takže poďme ho vyskúšať nech si chlapec zahrá. Ja som si myslel , že hokejisti tam idú aby niečo dosiahli a oni tam idú na skúšku nasať atmosféru. Ty jo pane , to jsou mi věci ...
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

majstrovstva sveta 2013 - zaborsky 4 goly, satan 1 gol (v presilovke francuzom), aby sme porovnavali porovnatelne
Jurco sa tazko moze presadit v NHL v Detroite, ked tam maju pomaly 15 utocnikov, ktorych by s radostou brali v hocijakom inom klube... inde by Jurco hral pravidelne NHL... absolutne ti chyba nadhlad
stale nevidim jediny dovod, preco by mal ist Satan po odohrati smiesnych 15-20 zapasov v tejto sezone, ked predtym dlho dlho nikde nehral, lebo "sa pripravoval individualne"
kmt
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa kmt »

chlapi klud zodpovednost nesie trenér.absolutne nevieme preco tam satan nejde.mozno nechce on sam.ved sa nikto doteraz k tomu nevyjadril jasne ani treneri ani samotny hrac.ale moj názor je ze pan trenér Vujtek urcite vie co robi.aj mne je luto ze tam miro nebude ,ale život ide dalej.mohol mat peknu rozlucku z karierov.mozno ze tam nakoniec pojde jako prekvapenie na púoslednu chvilu.
The
Star
Star

Príspevok od používateľa The »

Myslím, že Šatan na olympiádu má, už nie je najrýchlejší, no rozumovo je trocha inde ako niektorí tam..
Ale otázka znie, že kto je dôležitejší.. Porovnajte si obranu a útok. Obrana je na zaplakanie. Keby sa nezranili tí, čo tam ísť mali, bolo by to o inom.
Môžem mať Šatana rád koľko len chcem, Chára pomôže viac. Samozrejme najlepšie by bolo, keby tam boli obaja, no na to mali myslieť skôr, hlavne Šatan.

Moje dva centy. :)
ramaya
Guru wannabe
Guru wannabe

aby sme porovnavali porovnatelne
To si pekne napísal , len si už zabudol dodať , že Šatan bol tesne po zranení a pred tým neodohral ani jeden jediný zápas.

Teraz je iná situácia , Záborský hrá túto sezónu veľké hoˇvno. Počuť o ňom bolo iba keď sa ho zbavil Omsk a poslal ho do Ufy , ale veľmi mu to nepomohlo , je slabý ako čaj. Možno je to kôli tomu , že vo Fínsku sú užšie klziská skoro ako v NHL a keď prišiel na široké KHL klziská , tak ide výkonom dole. Mal by sa vrátiť späť do Fínska alebo skúsiť ešte raz šťastie za morom. Lebo teraz je tragický ...

Šatan by mal ísť preto lebo furt dáva góly , už nie toľko ako pred 10-15 rokmi , ale furt ich dáva , narozdiel od väčšiny nominovaných , ktorí dajú menej gólov za sezónu než Šatan v 15-20 zápasoch ... Ja netvrdím , že Šatan ak pôjde na olympiádu , tak dá 10 gólov a bude najlepší strelec turnaja. Ale zvykne dávať rozhodujúce góly , keď to najviac treba. Táto vlastnosť väčšine našich hráčov chýba.

- OH 2010 Slovensko-Nórsko 4:3 (Šatan bol zranený a prvé 3 zápasy v skupine nehral , a tam strelil rozhodujúci štvrtý gól , ktorým sme postúpili do štvrťfinále)
- MS 2012 - 2 góly Kanade a Čechov poslal domov
- MS 2013 bola od teba trošku rana pod pás kôli tomu čo som už napísal (tam asi nemal ísť aj keď nebol jediný čo na MS 2013 sklamal , tam ich bolo pkkt ) Teraz je taká istá situácia s Gáboríkom a ten ide na OH ... Marcel Hossa tiež bude mesiac stáť a naskočí asi rovno až do zápasu s USA.

Ja Jurčovi a Pánikovi prajem aby sa presadili v NHL (však veľa hráčov tam už nemáme) , ale zatiaľ ma nijak nepresvedčili , že by boli nejaké výnimočné talenty. Najlepšie sa ukazuje Tatar
Bobr
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Bobr »

Myslim, ze odpacame od temy: "Kto je dôležitejší pre reprezentáciu Šatan alebo Chára ?"

- hlasovanie je jasne
- kto ide na olympiadu je jasne
- ci to touto diskusiou vyriesime je jasne
- ci bude v konecnom dosledku chleba lacnejsi je tiez jasne

;)
ramaya
Guru wannabe
Guru wannabe

Hokejové legendy prehovorili: Kto by bral do Soči Šatana namiesto Gáboríka a kto nie?
http://www.cas.sk/clanok/272213/hokejov ... o-nie.html
Radioactive_Mouse
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Radioactive_Mouse »

Ty s tym uz nedas pokoj ?? Si chory na hlavu ??
Bobr
Guru
Guru

:P
Prílohy
1012556_10201203090790435_39967405_n.jpg
Header
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Header »

Šatanovi všetká česť, svojho času to bol výborný hokejista, čuch na góly, výborný strelec a bla bla bla...lenže dnes je dnes a tréner sa rozhodol takto, nechápem prečo všetci majú potrebu riešiť to. Nech je (bol) hviezda aká chce, ak nemá teraz dostatočnú formu a niekto iný ho dokáže na úrovni zastúpiť, nevidím jediný dôvod oplakávať to, že ho nenominovali.
Na túto tému sami veľmi páčil článok v PLUS 7 DNÍ, kde sa písalo o diskriminácií starších hráčov, prikladám obrázok. Vystihuje danú tému dokonale.
Prílohy
Šatan.jpg
ramaya
Guru wannabe
Guru wannabe

Toľko hráčov sa proste nedá len tak nahradiť :
Gáborík a Graňák to bola veľká strata pred OH a keď na začiatku zápasu komentátor povedal , že Baranka nebude hrať , tak som vedel že je zle ...
Najviac ma sklamal Marinčin , chcel sa na Jágra ukázať a hneď išiel na trestnú lavicu , poletoval tam v 1.tretine ako splašený chlapec na rybníku. S Američanmi mal tiež 4 mínusky

- Šatan , napíšem len versus Marcel Hossa , versus Radivojevič atď. (tí by nedali gól aj keby sme hrali ešte ďalších 10 zápasov)
- Nagy , možno náš najlepší hráč na tých zbabraných domácich MS 2011 (kým sa z Čechmi nezranil) , teraz keď hrá vo Fínsku má 1 bod na zápas
- Podhradský , versus Jurčina (to už mohol Vújtek kľudne zobrať aj Bambúcha z Banskej Bystrice)
- Višňovský (tam sa začínajú vyplavovať riadne svinstvá na povrch okolo toho Otta Sýkoru , ktovie čo sa ešte dozvieme)
http://www.cas.sk/clanok/273369/nove-do ... pytal.html

Hlavne , že si niektorí hráči splnili sen a zahrali si na olympiáde a čo z toho máme ?
Vújtek so Sýkorom ukázali , že oni ho majú dlhší a čo z toho má Slovensko , že kto ho má dlhší ?

Ako som písal už skorej , premárnili sme vnútornými hádkami a spormi poslednú šancu postaviť aj z toho mála čo ešte máme čo najlepšiu zostavu a dosiahnuť na OH nejaký úspech a to už nikto nevráti späť. O 4 alebo 8 rokov budeme už na olympiáde iba do počtu , ak sa tam vôbec kvalifikujeme.

Možno aj toto je dôvod prečo niektorí hráči mohli hrať na OH aj keby tam skackali na jednej nohe :
http://www.cas.sk/clanok/212892/syn-vuj ... o-mna.html
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

ešte raz dáš ako "zdroj" nový čas, a máš to za k- (alebo basu, podľa toho ako sa vyspím) :D To ani nejdem otvárať, čo nový čas popísal. Daj oficiálne vyjadrenie islandersu alebo višňovského že ich nikto nežiadal alebo podobne, ale nie nový čas.
ramaya
Guru wannabe
Guru wannabe

Neboj sa , dočkáš sa postupne vyjadrení aj v iných médiách. Pravda vyjde časom na povrch.
Ale čo sa tým už zmení ohľadom predposledného 11.miesta v Soči ?
Bobr
Guru
Guru

Takze podla tvojej uvahy, najprv pise pravdu Novy cas a potom odstupom casu to preberu ine media?

//
1. ty uvadzas ako zdroj novy cas v prvom prispevku
2. v dalsom nasledujucom pises, ze pravda vyjde najavo aj v inych mediach
a ja na niecom ficim, ved si to po sebe aspon precitaj a daj do kopy alebo ti to mam nakreslit, ja uz neviem...
ramaya
Guru wannabe
Guru wannabe

Bobr - ty na niečom fičíš ? Lebo nejak ti nerozumiem čo si tým chcel povedať ... To sa ti tá veta zdala taká dôležitá , že si mal na ňu potrebu reagovať ? :nono:
Pravda vyjde časom na povrch.
Proste , sa k tomu určite časom vyjadrí aj Višňovský, ale opakujem ešte raz :
Čo sa tým už zmení ohľadom predposledného 11.miesta v Soči ?

//autoeditácia príspevku (19 Feb 2014, 18:45)
Ďalšie úvahy ak by sa ti Nový čas málil :
http://www.hokej.sk/Sochi_2014/clanok11 ... druhym.htm
Ale všetko je už aj tak prd platné , nič sa nezmení v slovenskom hokeji , to isté ako v politike ...
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Som prehľadal pol internetu, ale k tej téme okrem Nového Času nie je ani ťuka...
Na HFboards by to bol minimálne thread, twitter by bol toho tiež plný.
ramaya
Guru wannabe
Guru wannabe

audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

tak asi že nebude keď ohlásil koniec reprezentačnej kariery. Už tu to píšem asi tretíkrát
Napísať odpoveď