aby sme porovnavali porovnatelne
To si pekne napísal , len si už zabudol dodať , že Šatan bol tesne po zranení a pred tým neodohral ani jeden jediný zápas.
Teraz je iná situácia , Záborský hrá túto sezónu veľké hoˇvno. Počuť o ňom bolo iba keď sa ho zbavil Omsk a poslal ho do Ufy , ale veľmi mu to nepomohlo , je slabý ako čaj. Možno je to kôli tomu , že vo Fínsku sú užšie klziská skoro ako v NHL a keď prišiel na široké KHL klziská , tak ide výkonom dole. Mal by sa vrátiť späť do Fínska alebo skúsiť ešte raz šťastie za morom. Lebo teraz je tragický ...
Šatan by mal ísť preto lebo furt dáva góly , už nie toľko ako pred 10-15 rokmi , ale furt ich dáva , narozdiel od väčšiny nominovaných , ktorí dajú menej gólov za sezónu než Šatan v 15-20 zápasoch ... Ja netvrdím , že Šatan ak pôjde na olympiádu , tak dá 10 gólov a bude najlepší strelec turnaja. Ale zvykne dávať rozhodujúce góly , keď to najviac treba. Táto vlastnosť väčšine našich hráčov chýba.
- OH 2010 Slovensko-Nórsko 4:3 (Šatan bol zranený a prvé 3 zápasy v skupine nehral , a tam strelil rozhodujúci štvrtý gól , ktorým sme postúpili do štvrťfinále)
- MS 2012 - 2 góly Kanade a Čechov poslal domov
- MS 2013 bola od teba trošku rana pod pás kôli tomu čo som už napísal (tam asi nemal ísť aj keď nebol jediný čo na MS 2013 sklamal , tam ich bolo pkkt ) Teraz je taká istá situácia s Gáboríkom a ten ide na OH ... Marcel Hossa tiež bude mesiac stáť a naskočí asi rovno až do zápasu s USA.
Ja Jurčovi a Pánikovi prajem aby sa presadili v NHL (však veľa hráčov tam už nemáme) , ale zatiaľ ma nijak nepresvedčili , že by boli nejaké výnimočné talenty. Najlepšie sa ukazuje Tatar