Na lepičov je super mať starého nafťáka, pekne z 5ky na 2ku, plné točky a v tom dyme byť nikto nechceGothaR napísal:A neviem ci som to tu uz nepisal, ale uz pred par tyzdnami som tak vecer natrafil na jedneho hmlovkara, ktory sa na mna lepil zozadu. Zapnutie zadnej hmlovky nepomohlo, ale pomohlo viacnasobne pouzitie ostrekovacov predneho sklaNastastie su nastavene tak, ze krasne rozprasuju zmes na sklo, ale vela ide aj dozadu akurat na tych, co sa na mna lepia. Zatial som mal prilezitost pouzit ich na ten ucel 2x a 2x pomohli
Arogantni vodici na cestach
-
Gyrxiur
Expert
- Kontaktovať používateľa:
Re: Arogantni vodici na cestach
Ak máš starého nafťáka, tak sa na teba nikto nelepí, lebo ťa každý predbehne 
Lepiči sú svine, treba ich buď pustiť alebo "zmiznúť v prachu púšte" - v závislosti od výkonu vášho tátoša samozrajme.
Najdebilnejší vodiči sú tvz. sedemdesiatkári, ktorí si to valia okreska-obec stále konštantne
Lepiči sú svine, treba ich buď pustiť alebo "zmiznúť v prachu púšte" - v závislosti od výkonu vášho tátoša samozrajme.
Najdebilnejší vodiči sú tvz. sedemdesiatkári, ktorí si to valia okreska-obec stále konštantne
tempomat 
usetrene...
ja som siel za takym debilom, ako uplne normalne predpisovo len ten clovek bez naznaku cas od casu z nicoho nic je*ol na brzdy uz ked to spravil treti krat uz sa nesetrilo
ja som siel za takym debilom, ako uplne normalne predpisovo len ten clovek bez naznaku cas od casu z nicoho nic je*ol na brzdy uz ked to spravil treti krat uz sa nesetrilo
Dnes: Idem po meste, 2 prudy v mojom smere, dam sa do laveho, lebo v pravom je to 40 tka (tradicne) zrazu audi predo mnou pribrzdi a zacne si valit 40. Vravim si, ze asi daco pred nim, zacal prechadzat po stredovej ciare, kadejako. Potom som si vsimol BMW vedla neho, chlap ruka vonku a diskusia s Audinou. Skoro ma vystrelo. Blokovali oba ruhy svojou 40tkou a si 1 a pol km. Tak toto bola zatial najvacsia arogancia, co som zazil.
Pri huciacom klaksone by toho moc nenakecali. Nech ma typek aj lambongini.
-
tacosi
Moderátor
jj a z polamanymi rukami by si toho tiez moc nenajazdil 
Nikdy nevies,co za psycho sedi za volantom ked robi to,co normalny clovek nie.
-
t0m4s3
Admin
tak nejak, ja som sa minule na bicykli dostal do slovnej potycke s soferom nejakeho Tranzitu, ktory svoj monolog zakoncil tym, ze ked ma nabuduce stretne na kamione, tak ma prejde.tacosi napísal:jj a z polamanymi rukami by si toho tiez moc nenajazdil
Ešte že existuje zamykanie dverí z vnútra, takže moje ruky sú v bezpečítacosi napísal:jj a z polamanymi rukami by si toho tiez moc nenajazdil
Stale ti vsak moze skocit na kapotu, celne sklo, robit svetlo, spatne zrkadlo a behom 5 sekund mas skodu aj za par tisic eur.
Preto mám v aute kameru ("čiernu skrinku") a slzák.
Ja tiez nosim kadejake zbrojivo ale dosrany dostany idiot v neurotickych zachvatoch mi nevymeni ani celne sklo a ani poskodene diely na aute radsej by som sa takym veciam uplne vyhol no aj mna kolko krat kade kto vytoci tiez penim az som nekedy zly,
ak by mi ale spôsobil škodu za 'niekoľko tisíc eur' (a kľudne aj menšiu, paragrafy na to máme) tak si môže byť istý, že to bude riešiť polícia a nebude to pre neho prijemne.
(predpokladáme spravodlivé fungovanie právneho systému na slovensku
)
(predpokladáme spravodlivé fungovanie právneho systému na slovensku
-
hojko
Site Admin
Steju: Modelova situacia co je opisana vyssie, idu dvaja seba a zacnes trubit. Ten jeden odide, druhy ta zablokuje, az musis zastavit. V tom vybehne von, kopacka na dvere, druha na spatak, kamen na okno. Tvoj Mercedes S ma zrazu skodu 2500 eur a utocnik sada do auta a unika. Ty kym sa cely rozklepany spamatas, tak ani nevies kam ti zmizol. Jedine co vies, tak to je jeho SPZ, ale okolo nesli tri minuty ziadne auta, takze zavolas policiu a ides dokazovat co sa stalo...
No keď chceš konkrétnu situáciu tak si hlavne neviem predstaviť, ako by ma na dvojprúdovej ceste zablokoval tak, aby som sa nevedel pohnúť a musel čakať, kým on vystúpi z auta a začne mi ho demolovať. V každom prípade by to mohla riešiť tá kamera + snáď si niekto nebude myslieť, že som si svoje auto zdemoloval sám. Ale o našom právnom systéme nemám žiadne ilúzie takže mi je jasné, že tu je možnosť, že mu to bez problémov prejde. Čo som tým hlavne chcel povedať je to, že sa nenechám vytiahnuť z auta a zmlátiť. Ak mi niekto bude chcieť auto demolovať tak to môže spraviť hocikedy nezávisle na tom, čo robím v aute ja.
-
Grim
Darca
...chcel som to sem dať skôr, ale nejak som zabudol...a teraz sa to hodí...ja viem že na youtube sa nájdu aj horšie kúsky prevažne z Ruska, ale toto ma zaujalo práve preto, že to z Ruska nie je...
Steju - pozri si na youtube "Russian road rage" a pochopíš, ako je možné ťa zablokovať na dvojprúdovej ceste...a stratíš aj ilúzie o tom, ako sa nenecháš vytiahnúť z auta... ha ha
Steju - pozri si na youtube "Russian road rage" a pochopíš, ako je možné ťa zablokovať na dvojprúdovej ceste...a stratíš aj ilúzie o tom, ako sa nenecháš vytiahnúť z auta... ha ha
Trosku sa mi v tom videu nezda akoze rozbit rukou celne sklo, to co bol Wolverin typek?
(napoveda )
(napoveda )
Tak ale rozbiť čelné sklo a hentaké malé na dverách spevnené fóliou je dosť veľký rozdiel...
-
Yos
Professional
Par mesiacov dozadu som sem pisal podobny prispevok, ktory sa mi stal s road ragerom. V takej situacii nemas ani cas spravne zareagovat, este k tomu ked vyzeral ako nafetovany. Od vtedy mam v povinnej vybave auta "zbrojivo".
Noo folia ti snad nespevnuje sklo, ale brani proti rossypaniu sa.... Kazdopadne, celne sklo ako vieme je este daleko hrubsie a sam som mal tu cest ked som stavbarskym kladivom skoro dostal bombu naspat jak ma celne sklo akurat tak odpruzilo, preto neverim ze niekto rozbije celne sklo rukou.whisper napísal:Tak ale rozbiť čelné sklo a hentaké malé na dverách spevnené fóliou je dosť veľký rozdiel...
Ale po prebruzdani internetu su pripady ako ja (kedy nerozbijes celne sklo ani kladivom) a su aj ludia co pisu ze chceli zabit muchu a rozbili si celne sklo (na internete sa vsak popise toho dost, chcel by som to vidiet...) mozno je to len nejaka zhoda okolnosti ale myslim si ze rozbit rukou celne sklo = viacnasobna zlomenina.