Filmy, ktoré ste videli v poslednej dobe

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
susko8
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Re: Filmy, ktoré ste videli v poslednej dobe

Príspevok od používateľa susko8 »

Kohút na víne 2 - (http://www.csfd.cz/film/329752-kohout-na-vine-2/)
Mal som dneska fakt blbý deň, prišiel som domov ľahol som si pred TV a na HBO išlo toto. Jednoduchý film s jednoduchým humorom, ktorý je mne bližší ako ten z Amerických filmov. Fakt som sa pobavil. Dej a ani zápletka nieje nejaká úžasná, ale vyrelaxoval som sa na jednotku

8/10
dirty_roots
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa dirty_roots »

mal som dnes možnosť vidieť Prisoners (2013), výborný film. Trochu mi pripomínal tiež výborný Side Effects :smt007
12maros34
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa 12maros34 »

Gravity - hrozny americky blud
Hunger games - knihy su lepsie nez film
Nepouzitelni - myslel som ze aspon trochu to dosiahne uspechu Nedotknutelnych, ale sklamanie, hrozna nuda, nic vtipne
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

12maros34 napísal:Gravity - hrozny americky blud
a co je potom dobry film?
Momo46
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Momo46 »

Podla mňa by sa k tejto téme mali zaviesť prísnejšie pravidlá lebo tieto krátke komentáre typu "knihy sú lepšie ako film" sú úplne zbytočné a nikomu film neodporúčia a ani sa nedozvieme čo sa danému človeku páčilo alebo nepáčilo
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

Veru, "knihy sú lepšie ako film" by dávali význam, keby si pred tým aspoň ohodnotil tie knihy. :D
Takto keď do tejto témy zaleziem po inšpiráciu, tak mi tieto komenty moc nedajú.
vladenko007
VIP
VIP

Príspevok od používateľa vladenko007 »

Getaway - Strašná ale strašná kravina. Dopozeral som to iba preto lebo som chcel vedieť kto je padouch :D
3/10 a to len preto že Shelby Super Snake Mustang :)
http://www.csfd.cz/film/322635-zavod-s-casem/

The Protector 2 - Tom Yum Goong 2 - Tešil som sa na dvojku lebo jednotka bola super. Trošku som bol sklamaný. Tony Jaa ma tentokrát nepresvedčil ktovie možno bojové scény v dvojke mal na svedomí niekto iný. 5/10
http://www.csfd.cz/film/295978-tom-yum-goong-2/

Podfukári - Takéto filmy kde je mágia tak také môžem. A ešte keď sa popritom kradnú peniaze. :plus:
7,5/10
http://www.csfd.cz/film/292555-podfukari/
Bobr
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Bobr »

All Is Lost
Ak ste sa niekedy chceli vydat len tak na more, po vzhliadnuti tohoto filmu vas to urcite prejde. Film v ktorom vam obraz povie viac ako hovorene slovo, nieco ako Gravity na mori... 7/10

Hunger Games: Catching Fire, The
Na tomto filme my vadil pomaly rozbiehajuci sa zaciatok, stred v ktorom sa trosku bojovalo aj ked sem tam som si myslel, ze je to skor nejaky zart. Utakanie s dochodkynou na chrbte a Katniss pocas celeho filmu a ukrutnych bojov krvacala az raz, aj ked sem tam som si myslel ze dva krat ale to druhe ma asi kazdy mesiac...a na konci filmu som sa pre istotu tiez nic nedozvedel...myslim ze treti diel tohoto "filmu" uz pozerat nebudem 2/10
JaQuBe
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa JaQuBe »

Vlk z Wall Street - 9,5/10 - po dlhom čase som zavítal do kina a po dlhom čase som videl top film, tuším je práca makléra stvorená pre mňa a DiCaprio by už mohol získať konečne Oscara zaň :)
Cross
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Cross »

Parkland - http://www.csfd.cz/film/332341-parkland/

Dobré herecké osadenie, dej s ktorým sa veľmi nedá pracovať, trošku som čakal niečo iné, ale tak na večer celkom v poho :)

6/10
Bobr
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Bobr »

Lone Survivor
Filmy s Navy SEALs ma bavia a mam rad tuto tematiku na vecerne odreagovanie po praci. Mohlo by to byt sice trochu kratsie a dajme tomu s menej jednoduchsim koncom ale tak ...6/10
Hensym
VIP
VIP

Percy Jackson: The Lightning Thief

Keď som to začal pozerať, bol som pripravený na sra*ku sra*iek,a cítil som, ako ma ten film robí každú chvíľu hlúpejším. No potom mi došlo, že je to vlastne celé iba recesia, vtip a paródia, a tak sa mi uľavilo a s chuťou som to dopozeral. Je to síce aj tak blbosť jak mraky, ale kým to nebolo myslené vážne, tak sa to dalo. Bolo tam niekoľko podarených vtipov. Pukancová zábava.

6.5/10
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

"Sell me this pen." :) 9/10
Spoiler
Wolf of the WS
vedeli ste ze ten uvadzac uplne na konci, kt. ho uviedol do saly, je skutocny Jordan Belfort?
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Začal som kukávať filmy poležiačky, večer a potme na telke, čo je dobrý indikátor, či je film fakt zaujímavý, alebo nudný a berie ma do spánku. :lol:

Michael Kohlhaas

Na toto som sa tešil, vyzeralo to ako čosi pre fajnšmekrov, stredoveká surovosť, ale žiadny holyvud zbytočný. Nemôžem si pomôcť, ale intergalaktická nuda, nezachránil to ani Mads. Pozeral som to na dvakrát, mal som čo do roboty pri tom nezaspať.

3/10

Machete Kills

Ešte som to nedopozeral, ale na hodnotení sa nemá čo zmeniť. Nemá to taký šmrnc ako prvá časť, nie je to také sexi. Je to prehnané a celkom blbosť.

5/10

Elysium: To mi celkom sadlo, mám rád tie vyobrazenie postapokalptických moderných spoločnosti. V pohode film.

7,5

Hunger Games (1 aj 2): Žiadna prevratná sláva, pozrieť sa to dá. Ani tá Lawrence sa mi tam až tak nepáči. :lol:

6/10

A Single Shot: Začiatok bol sľubný, čakal som zaujímavý drámu ale potom čo sa z toho vyklenulo. Nejasná, zdĺhavá nuda. Čakal som na koniec. Popravde, už ani neviem ako to skončilo a to som videl tak pred týždňom. :lol:

4,5/10
twardykamen
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa twardykamen »

The Way Way Back -prijemna comedy drama.14 rocny chlapec prichadza s otrasnym otcimom a mamou na prazdniny.Utechu nachadza v aquaparku pri skvelom S.Rockwell-ovi. 7/10
http://www.imdb.com/title/tt1727388/?ref_=nv_sr_2

Wolf of Wall street-9/10 tu nie je o com.BTW ajtak si myslim ze oscara si zasluzi iny.napr aj Matthew McConaughey ktory aj tu zahral skvele tu minirolu.

Skyfall-trosku s oneskorenim bondovka.nic extra +wtf gay scena?naco?a bond girl?zbytocna postava(ajked zena pekna). 6,5/10

Kapitan Samsung- velmi dobre.ti pirati to zahrali skvele.odkial ich vyhrabali? 8/10
http://www.imdb.com/title/tt1535109/?ref_=nv_sr_2
hd_
King
King

Príspevok od používateľa hd_ »

Homeland | 9/10
Čo sa týka seriálov, pokiaľ by som hodnotil Breaking Bad na 10/10, tak tu musím 1 bod ubrať. Oceňujem seriály, ktoré nie sú príliš rozťahané a končia práve včas, čo je prípad Homelandu. Záver bol síce predpokladateľný, no i tak to neubralo seriálu na kvalite. Vývoj postáv naplnil moje očakávania, v každej z troch sérií sa nájde niekoľko podstatných zvratov, ktoré človeka podnecujú pozerať ďalej a ďalej.

Jediné negatívum pre mňa je, že...
Spoiler
...na tak vrcholovom poste, ako je agent CIA môže pracovať tak labilný človek, akým bola Carrie, to bol dosť neuveriteľné.
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

30 minút po polnoci - celkom v pohode film o chytaní usámu bin ládina. Vraj podľa skutočnej udalosti, ale keďže je to americký film ktorý vykresluje ameriku v super svetle, tak to beriem s nadhladom. Ale ako film pekne spracované. Len dosť dlhé. 7/10

Vejška - voľné pokračovanie filmu gympl. Od deja ani spracovania sa veľa nedá očakávať, ale s tým som ten film aj išiel pozerať. Rozosmial, pobavil a to je hlavné. Dávam priemerných 5/10

Jobs - Dosť to zmenilo môj pohľad na Jobsa, ktorého som mal ako veľkého človeka a teraz ho mám ako podvodníka. To čo spravil mu treba nechať, ale tie začiatky ako sa k tomu dostal boli riadne svinstvo
Spoiler
Dostať zákazku na 5000$, nájsť kamaráta ktorý to spravil celé za neho a oklamať ho že im to hodí 700$ (takže kamarátovi čo to celé vyrobil dal iba 350$) je poriadný podraz
Hodnotím 5/10
Hensym
VIP
VIP

Percy Jackson: Sea of Monsters

Rozhodne slabšie ako jednotka. Hlúpejšie a blbšie, čo by možno ani nebolo na škodu, no kameň úrazu je, že som mal pocit, akoby to chcelo byť viacej serióznejšie a vážnejšie ako jednotka, a popritom to kvôli tomuto bolo ešte viac na smiech (tentoraz ale ten "smutný smiech"). Výhodou je, že to ubehlo rýchlo, čiže som sa nenudil. Nevýhodou je, že som pri konci filmu nemal schopnosť pochopiť, čo vlastne spravili, prečo to spravili, ako sa dostali tam kde sú, aká je pointa, atď. Proste hlúpy, nedomyslený, dobre vyzerajúci dobrodružný film. Na jedno pozretie ideálny.

5.5/10

The Way Way Back

Pozeral som na základe dobrých ohlasov, a bol som sklamaný. Film mal pod dve hodiny, ale trval strašne dlho. Príbeh to dokopy nemalo žiaden, malo to hluché miesta a pristihol som sa ako sa nudím, hlavnú postavu som si nedokázal obľúbiť ani na konci, a vtipné to tiež nebolo takmer vôbec. Celé to zachránila iba jedna či dve fakt dobre napísané postavy. Jednoduchý film, ktorý si už druhý krát asi nepozriem, lebo by som zaspal.

6/10
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

Stalingrad(2013) - tak ako Kandahar alebo 9. rota aj tento vojnovy fim ukazuje, ze Rusi to vedia stale a jednoducho nesklamu. divak by mal byt pripraveny na davku "russtva", ale nie je agresivne ako v inych snimkach o Vlastneckej vojne. uvod naozaj patri ku filmu, aj ked to tak vobec nevyzera 9/10
//ano, uz som ho chvilku pozoroval, len som cakal na anglicke titulky. ale tie neboli nic moc. ale skoro som ich nepotreboval. dialogov pomenej a ak to sa da z kontextu prist na to o com su

Dallas Buyers Club - vynikajuce herecke obsadenie. Jered Leto je jednoducho pan. Jennifer Garner tu mozem uz od Alias. k nim este Matthew McConaughey a tema, ktora nie je az tak neaktualna 10/10
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

Rivali - 10/10
co povedat, treba vidiet..
Napísať odpoveď