Arogantni vodici na cestach

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
Laster
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: Arogantni vodici na cestach

Príspevok od používateľa Laster »

Tak kamarát sa raz nasral a šupol päsťou z vnútra to čélného skla a celé ho pukol, ale nerozpadlo sa na kúsky, to by musel asi väčšiu silu použiť.
Steju
King
King

Príspevok od používateľa Steju »

Grim napísal:...chcel som to sem dať skôr, ale nejak som zabudol...a teraz sa to hodí...ja viem že na youtube sa nájdu aj horšie kúsky prevažne z Ruska, ale toto ma zaujalo práve preto, že to z Ruska nie je...

Steju - pozri si na youtube "Russian road rage" a pochopíš, ako je možné ťa zablokovať na dvojprúdovej ceste...a stratíš aj ilúzie o tom, ako sa nenecháš vytiahnúť z auta... ha ha :lol:
No nebudem kvôli tomu pozerať hodiny nezáživných videí na youtube, neviem si predstaviť, ako ma môže niekto vytiahnuť z auta, ak mám zamknuté dvere a okná hore, ak o spôsobe vieš, tak ho napíš. A aj v tomto videu, ako vidíš, ho nezablokoval tak, aby mu mohol ľubovoľne demolovať auto, mal na to asi tak 5 sekúnd a potom už bol na ceste preč.

A to, že nejaký psychopat môže vystúpiť (napr na semafóroch, kde som naozaj zablokovaný) a zdemolovať mi auto pre mňa naozaj nie je žiadna novinka :roll: rovnako sa to môže stať aj tebe alebo hocikomu inému, takže vlastne neviem, čo si tým príspevkom chcel povedať.
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Asi tym chcel povedat, ze opatrnosti nie je nikdy dost a nez radsej narazit na nejakeho mentala, ktory ti seriozne ublizi, tak radsej skusit podobne excesy (napr. spomenute spomalenie na 40 a blokovanie jazdneho pruhu) rozdychat
Steju
King
King

Tak ja som vcelku tolerantný, málokedy vôbec na niekoho trúbim, ale ak by som sa mal v obci 1,5km plaziť za dvoma kreténmi idúcimi 40tkou blokujúcimi cestu (za čo je mimochodom pokuta 30 eur), tak to nie.
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

No a o tom prave cely cas pisem, ze nikdy nevies na koho narazis a aj ked si teraz nedokazes predstavit ako ta niekto vytiahne z auta, tak to neznamena, ze ta niekto z toho auta nevytiahne a nez stacit v soku cokolvek spravit tak si budes v lepsom pripade zbierat zuby zlomenymi rukami.
Steju
King
King

t0m4s3 napísal:nikdy nevies na koho narazis
To je pravda. Znamená to, že kvôli tomu budem pasívne znášať šikanu všetkých ostatných vodičov? Ani náhodou, a už vôbec nie keď pri tom porušujú predpisy. Ani keby išli 20, ani keby zastali, nezastanem poslušne za nimi a nebudem ticho čakať, kým sa neuráčia pohnúť sa.
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Steju, ale garantujem Ti, že raz niečo také zažiješ a potom budeš s radosťou aj cúvať, keď oni začnú cúvať.. :)
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Steju napísal: To je pravda. Znamená to, že kvôli tomu budem pasívne znášať šikanu všetkých ostatných vodičov? Ani náhodou, a už vôbec nie keď pri tom porušujú predpisy. Ani keby išli 20, ani keby zastali, nezastanem poslušne za nimi a nebudem ticho čakať, kým sa neuráčia pohnúť sa.
Myslis si, ze ked na nich zatrubis, ze nabuduce to nespravia? Cloveka ktory je dostatocne velky ignorant na to aby take nieco spravil urcite "nevyskolis"
Steju
King
King

brm : no keď začnú cúvať, tak je jasné, že začnem aj ja :)

t0m4s3 : netrúbil by som preto, aby to nespravili znova ale preto aby uhli. Samozrejme, ak im v hlavne trtkne, že nabudúce to robiť nemajú tak je to +. Nemôžeš globálne tvrdiť, že to nezafunguje na všetkých... keď niekto (oprávnene) vytrúbi mňa, dám si pozor aby som nabudúce tú istú blbosť nespravil. (môže sa napr stať, že si neuvedomili, že za nimi ide auto a podobne... nemusia byť hneď beznádejní ignoranti)
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Hegy »

No hej trubenie je podla mna prejav arogancie, sam hoci byvam na ceste casto nie velmi slusny na nikoho netrubim ked tak toho cloveka nejak nepredpisovo obehnem a cago...
Ukazkova situacia dnes rano cestou do prace: obieham na Galvaniho ulici v BA (4 prudovka 2 v oboch smeroch predel dvojita plna) obieham truby v pravom pruhu ked konecne lavy volny smerovka sup tam a zhruba v mojej urovni sa panecek na Superbe rozhodol ist do laveho pruhu ani smerovka ani kkt iba sa mi zacal tisnut do pruhu - netrubil som prebehol som cez dvojitu plnu do protismeru (pochopitelne nic tam nebolo) a nehal som ho zaradit sa mozno sa citil hlupo mozno nie kazdopadne klakson nepouzivam nic to neriesi podla mna...
STomko
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa STomko »

Klakson pouzijem bezne, ak mi napriklad v krizovatke niekto suverenne neda prednost sprava, co sa v Bratislave stava dost casto. V ako si tak spominam, tak som na niekoho zatrubil len ked mi nedal prednost. Nepovazujem to za nejaky arogantny sposob, jasne, klakson iba tuknem, nedrzim ho niekolko sekund ako niektori. A je to urcite ucinnejsie ako bliknut svetlami. Robim to preto ze dufam, ze si uvedomil co spravil a nabuduce si da vacsi pozor.
Bobr
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Bobr »

Hegy napísal:No hej trubenie je podla mna prejav arogancie, sam hoci byvam na ceste casto nie velmi slusny na nikoho netrubim ked tak toho cloveka nejak nepredpisovo obehnem a cago...
Ukazkova situacia dnes rano cestou do prace: obieham na Galvaniho ulici v BA (4 prudovka 2 v oboch smeroch predel dvojita plna) obieham truby v pravom pruhu ked konecne lavy volny smerovka sup tam a zhruba v mojej urovni sa panecek na Superbe rozhodol ist do laveho pruhu ani smerovka ani kkt iba sa mi zacal tisnut do pruhu - netrubil som prebehol som cez dvojitu plnu do protismeru (pochopitelne nic tam nebolo) a nehal som ho zaradit sa mozno sa citil hlupo mozno nie kazdopadne klakson nepouzivam nic to neriesi podla mna...
Trubenie je podla teba arogantne, ale predbiehat cez dvojitu plnu nie... no nemas to ty clovece nejake pomylene? :mafia:
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...trúbiť nie je arogantné...preto sa klaksóny montujú do áut...alebo mi tu niekto chce nahovoriť, že automobilky podporujú arogantné správanie vodičov, keď klaksóny montujú do áut?...
Traktorista
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Traktorista »

tiez som nad tym co napisal Heqy pozastavil...
snazim sa vela netrubit, teda mensie chyby ktore ma mozno obmedzia predychat bez trubenia (pokial to nebolo evidentne naschval), ale urcite by som kvoli dementovi nesiel cez dvojitu ciaru, teda jedine ze by sa to nedalo ubrzdit a oproti nic neslo, ale urcite nie kvoli tomu aby som ho slusne vychoval a prinutil ho citit sa previnilo :lol:
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Bobr napísal:
Trubenie je podla teba arogantne, ale predbiehat cez dvojitu plnu nie... no nemas to ty clovece nejake pomylene? :mafia:
Tym ze zatrubim medzi 5 autami minimalne 5 ludi nastrasim a tym ze si "ho" obehnem cez dvojitu plnu nemusi koli mne nikto ani mihalnicou pohnut ;)
drop
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa drop »

Skuste sa zamysliet, co by ste urobili, keby ste na mieste toho vodica v bmw. :)

pohotove-zabranil-obrovske-explozi
Bobr
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Bobr »

Hegy nehnevaj sa, ale vacsiu p*c*vinu som naozaj uz dlho nepocul... :smt081

Ta dvojita ciara ma svoj vyznam, taktiez ako ho ma klakson v aute...
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Ja sa vobec nehnevam, bola to situacia ze bud by som po predbehnuti musel brzdit auto ktore som akurat predbehol alebo som mohol ostat trubit a brzdit alebo som ho mohol obist cez prazdny protismer a dopustit sa priestupku "na svoje triko" a zivot jede daaaaaaaal ;) fakt nemam za potrebi sa s niekym dotrubovat.
tacosi
Moderátor
Moderátor
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tacosi »

Ja trubim tiez,ale ked je ten druhy uz naozaj debil. Presne ten isty pripad,no nerozpravali sa medzi sebou,ale sli plynule 30kou v KE pri vyjazde na furču.
Tak som zablikal a nic,,,potom zatrubil a ten v pravom pruhu este spomalil a v lavom si siel kludne dalej 30kou,tak som ho obehol zprava a ked som bol na jeho urovni,tak zrazu pridal
Tak som tomu podkuril,zaradil sa do laveho tesne pred neho,a co bolo dalej?

Nie,nebol to ziadny borec,ale civilny passat z BA spz zo zapinajucimi majakmi :lol:
Nastastie ma prisla skasirovat prijemna policajtka s dobrou naladou.
Este som ju zprdol,aky maju styl jazdy,cize jazdenie v lavom pruhu a brzdenie premavky.
Dala mi na vyber,ci chcem platit za agresivnu jazdu,alebo rychlost,kedze je tam 40 a siel som 110.
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

haha no tak to si asi aj dobre dopadol kazdopadne, tiez solidna arogancia
Napísať odpoveď