Áno, keby som bol prezident a stratil akúkoľvek podporu všetkých ľudí, nebol by som viac prezidentom. Prezident je ale čudné prirovnanie a na Slovensku je to trochu inak.Jozef Koval napísal:Mysliš si že Boh potrebuje nas?Si veľmy naivny. Boh ma v nebi kopu anjelov kopu ľudksych duši a mysliš si že on nas potrebuje? Keby si ty bol prezident a mal by si kopu ľudi čo by ťa uznavali potreboval by si par dementnych ľudi čo by ťa len očierňovali?
Naivný si ty. Samozrejme, že Boh potrebuje ľudí na svoju existenciu. Ľudia si tu bežne nažívali tisícky rokov pred tým ako niekto vymyslel Boha.
Zaujímavé, že Ježiš to vyhlásiť mohol. Vlastne, vyhlásil to niekedy o sebe? Ako vieš, že seth nie je druhý Ježiš?Jozef Koval napísal:Za ďalšie povedať že si bez hriechu je ako vyhlasiť sa za Boha a to je smrteľny hriech lebo len Ježiš bol na zemi bez hriechu.
Tak to ten koniec sveta prichádza už riadne dlho. Vojny tu boli odkedy je tu človek. Zemetrasenia ešte skôr.Jozef Koval napísal:No v biblii sa piše že pred koncom sveta budu prirodne katastrofy zemetrasenia a pozri sa stale sa deju nejake prirodne katastrofy. Ďalej že budeme počuť o vojnach. Všade su nepokoje konflikty. Znamenia sa už deju len ľudia to nevidia lebo nechcu a radšej pridu s nejakym smiešnym vedeckym vysvetlenim.