Nenapisal si co mas za Win, co mas za PC, nenapisal si nic. Okrem toho je tam spraveny minidump, ktory sa da precitat a podla toho najst co sposobilo chybu, vid. moj nedavny prispevok: http://www.hojko.com/post2059077.html#p2059077
fuha, hojko ani som nevedel ze nieco take aj treba, ospravedlnujem sa, no Mam win 7.. mam ho asi 2 roky a ide bezproblemovo az doteraz, zvykne mi to robit ked mam pc zapnuty viac ako hodinku, prepnem nejake okna a bum alebo staci ze mam len pustenu stranku.. klasika prehliadate web a padne to.
AMD Athlon 64x2 dual core 5600+
2GB ram
Grafika 9400GT
ak dobre pisem tak MB by mala byt MSI 7309 ak treba nieco viac skusim zistit. Rozmyslal som ze to bude aj vetranim ale neviem, nakolko pc mam otvoreny a prachu tam nie je vela. Ovladace fuu nedokazem povedat kedze v poslednej dobe odkedy to robi som nic neinstaloval. Dakujem ale za pomoc
hlasim sa opat.. robim test cez hd tune a aj memtest.. tu prikladam screen.. sice mi to este bezi ale uz je to za 100% .. 0 errors.. hd tune som v 75%cca a tiez ziadne cervene policko.. vsimol som si ze pc mi vyhodi bsod ak s nim pracujem, teraz mi bezal hodinu vkuse a bez problemov, akonahle robim nieco na webe alebo prepinam okna ci hram hru tak do pol hodiny je to tam..
presne ako hovorí hojko, pozri ten minidump cez nejaký minidump viewer, a hoď sem čo tam ukáže, ale asi to budú nejaké ovládače ale to nevieme naisto bez toho dumpu
mna takato banalita absolutne nenapadla lebo chodim len na cca 10 stranok konstantne .. az mi zacal pc brutalne spomalovat a bum snad to uz bude ok... kazdopadne dakujem moc za ochotu... komiec