Atraktívna frajerka

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
axxis
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Atraktívna frajerka

Príspevok od používateľa axxis »

audiotrack napísal: čiže tvoj penis videla celá dedina?
nie, iba zeny
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

axxis napísal:nie, iba zeny
neviem či ľutovať teba, alebo tvoju partnerku
Prílohy
axxis.jpg
natalia777
Novice
Novice

Príspevok od používateľa natalia777 »

Najprv som si myslela že tuto diskusiu zakladal moj frajer (nepišem to namyslene) ale tu prihodu s ciganmi sme
nemali takže to nie si ty haha ;) s frajerom mame podobny problem. I ked ty si ešte v pohode. Moj frajer (24) je nervak... Mne stale vravi že som velmi pekna,že sa pačim každemu, mavam pod fotkami aj podobne komenty aaa už bac - je ohen na streche ! Strašne je žiarlivy. Raz sme boli v jednom podniku a zastavil sa pri mne jeden typek, frajer bol vtedy na wc. A typek mi vravi že vraj sme si spolu davnejšie pisali (neviem o tom -_-) a zdržal sa pri mne. Frajer ked vyšiel ten ho v sekunde zdrapil za bundu a dal ho odomna preč...Takže, už dlhšie mam zakazane chodit von (myslim aj s kamoškou na kavu lebo podla neho ma hned niekto začne balit & s chalanom už nesmiem ist vobec i ked by to bol kamarat,pretože podla jeho uvah by sa z toho mohlo niečo zase vyklut...) Proste Ti chcem povedat určite neobmedzuj svoju priatelku, lebo nemusi byt tak odolna ako ja a može ti "utiect ". Ak si veriš ty a veriš aj jej nemaš sa čoho bat...Mojmu priatelovi niečo z tohto zrejme chyba preto by ma najradšej držal v pivnici na retazi...
A krasa je relativny pojem mimochodom ;)
lukas9206
Addict
Addict

Príspevok od používateľa lukas9206 »

Daj nejakú fotku keď si ta tak tvoj frajer chráni :-D Aby sme posadili ci ti robí oprávnené alebo len z rozmachu.
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

natalia777: Nie si tak trochu hlupucka, ze sa nechas tak obmedzovat?
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...a ešte sa s tým chváliš...
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

natalia777 napísal:Najprv som si myslela že tuto diskusiu zakladal moj frajer (nepišem to namyslene) ale tu prihodu s ciganmi sme
nemali takže to nie si ty haha ;) s frajerom mame podobny problem. I ked ty si ešte v pohode. Moj frajer (24) je nervak... Mne stale vravi že som velmi pekna,že sa pačim každemu, mavam pod fotkami aj podobne komenty aaa už bac - je ohen na streche ! Strašne je žiarlivy. Raz sme boli v jednom podniku a zastavil sa pri mne jeden typek, frajer bol vtedy na wc. A typek mi vravi že vraj sme si spolu davnejšie pisali (neviem o tom -_-) a zdržal sa pri mne. Frajer ked vyšiel ten ho v sekunde zdrapil za bundu a dal ho odomna preč...Takže, už dlhšie mam zakazane chodit von (myslim aj s kamoškou na kavu lebo podla neho ma hned niekto začne balit & s chalanom už nesmiem ist vobec i ked by to bol kamarat,pretože podla jeho uvah by sa z toho mohlo niečo zase vyklut...) Proste Ti chcem povedat určite neobmedzuj svoju priatelku, lebo nemusi byt tak odolna ako ja a može ti "utiect ". Ak si veriš ty a veriš aj jej nemaš sa čoho bat...Mojmu priatelovi niečo z tohto zrejme chyba preto by ma najradšej držal v pivnici na retazi...
A krasa je relativny pojem mimochodom ;)
1. Tvoj frajer nie je len nervak ale aj debil
2. Ty si podla vsetkeho debil tiez, a ako povedali nado mnou, este si na to aj hrda (btw. vedela si, ze ked je niekto idiot nie je schopny si to uvedomit resp. nie je schopny pochoit, ze sitaucia, v ktorej sa nachadza nie je normalna a vyrazne precenuje svoje dispozicie. vola sa to Dunning-Kruger efekt)
3. Davat na facebooky fotecky aby Ti ludia napisali aka si peka sa vola attention whoring.

Proste Ti chcem ako priatel povedat aby si si usporiadala priority.
natalia777
Novice
Novice

Príspevok od používateľa natalia777 »

heker napísal:natalia777: Nie si tak trochu hlupucka, ze sa nechas tak obmedzovat?

Ono je to na dlhšie pisanie ;)
ako som pisala že ak si veri frajer a veri svojej priatelke nie je problem. A myslim že u nas je
problem prave v tom prvom...
Myslim že vela ludi nema sebavedomie tam kde by malo byt, žial, sebavedomie sa buduje, nedostava ho človek do vienka. I ked poznam kopec ludi ktore ho maju na rozdavanie a pritom nemaju byt na čo hrdy ba to hraniči s namyslenostou.

btw

axxis

Inak kde som napisala že som na to hrda :!: ale v pohode
A debil nie som prečo by som mala byt debil ? Ty si radšej po sebe čitaj texty ledva to človek rozluštil :(
k tym fotkam ja davam na fb normalne fotky žiadne špulenky pred zrkadličkom s vystrihom...jednoduchu fotku a to že tam pribudne koment taky aky je za to ja nemožem.
O moje priority sa nestaraj, hlavne ked proste niečo chceš človeku povedat nemusiš ho hned uražat. A najprv začni u seba...Ako s tymi fotkami pre priklad :) pozri ani nevieš ake su tam a hned ideš hodnotit ako by si 100% poznal osobne moj fb. Nepride ti to hlupe ? ;) Pretože ja som konkretne nenapisala ake su tam...takže :smt006
energy00
King
King

Príspevok od používateľa energy00 »

Natalia - Debil bude asi preto, že keď sa pri tebe zdrží chlap, diskutujete a on príde a odstrčí ho (bezdôvodne) tak to nieje normálne.(príklad: Ako má chalan vedieť, že ty máš frajera, keď mu to nepovieš ? ) Keby ťa obťažuje, alebo mu naznačíš, že máš priateľa bla bla bla a on by ťa dajme tomu stále balil a bolo by ti to nepríjemné, tak vtedy by som zakročil aj ja (nie silou). Za to, že sa cíti vo vzťahu menejcenný, tak by si sa nemala nechať obmedzovať.
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

natalia777 napísal: Ono je to na dlhšie pisanie ;)
Entertain us

natalia777 napísal:Inak kde som napisala že som na to hrda :!: ale v pohode
Spoiler
neobmedzuj svoju priatelku, lebo nemusi byt tak odolna ako ja a može ti "utiect "
priamo si to nenapisala, ale toto^ je +/- to iste. aspon mne z toho vyplyva, ze si hrda na svoju "odolnost", ktoru nema len tak kazda.

natalia777 napísal:A debil nie som prečo by som mala byt debil ?
Pretoze si v opresivnom vztahu, ktory si uvedomujes a nielenze s tym nic nerobis este to beries ako mentalne cvicenie odolnosti. to je nieco ako keby si si kazdy den odrezala kus ruky v ramci testu odolnosti bolesti....a po nejakom case mozno prides na to, ze Ti chyba cela ruka a cele cvicenie neprinieslo ziadany efekt
natalia777 napísal: Ty si radšej po sebe čitaj texty ledva to človek rozluštil :(
Priznavam, ze moj stylisticky prejav je mierne netradicny ked niekedy spatne citam svoje prispevky ale na druhu stranu to nepovazujem za prejav nizkej mentalnej kapacity. A vobec, co som Ti napisal bol este jeden z mojich normalnejsich prispevkov.
natalia777 napísal: O moje priority sa nestaraj
Nemaj strach, Tvoje priority mam v tom istom supliku ako politicku situaciu v Kongu.
natalia777 napísal: hlavne ked proste niečo chceš človeku povedat nemusiš ho hned uražat
rovnako ako ked chcem nieco pvoedat nemusim byt mily. ani nijaky iny.
natalia777 napísal: A najprv začni u seba
myslim, ze keby som zacal odpisovat na svoje prispevky bola by to velmi jednostranna debata, lebo v 90% pripadov sam so sebou suhlasim
natalia777 napísal:pozri ani nevieš ake su tam a hned ideš hodnotit ako by si 100% poznal osobne moj fb. Nepride ti to hlupe ?
Nie. Bavi ma citat reakcie.
maciatko99
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa maciatko99 »

Pokiaľ ti nevadí, že si obmedzovaná, pod kontrolou a pod vplyvom žiarlivostných scén, tak súhlasím s tým čo napísali vyššie a za čo si bola označená.
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

audiotrack napísal: neviem či ľutovať teba, alebo tvoju partnerku
Pohoda audio, sak on ocividne zartuje. Ale rozosmialo ma to paradne. :lol:
Inak to spoluzitie natalie777 a jej frajera si viem zivo predstavit. :sly:
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Frco »

natalia777 napísal:Raz sme boli v jednom podniku a zastavil sa pri mne jeden typek, frajer bol vtedy na wc. A typek mi vravi že vraj sme si spolu davnejšie pisali (neviem o tom -_-) a zdržal sa pri mne. Frajer ked vyšiel ten ho v sekunde zdrapil za bundu a dal ho odomna preč...
pridavam sa, tvoj frajer je urcite debil :lol: Neviem si predstavit, ze sa dam s nejakou babou do reci na bare a pride macho a odstrci ma surovo prec (toto sa da pochopit, trosku, ked je nejak velmi opity). Ale niektorym babam to imponuje, ked chodia s takymto .... typom chalana :)
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

Hej hlavne tym primitivnejsim.
bucuresti
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa bucuresti »

Frco napísal: pridavam sa, tvoj frajer je urcite debil :lol: Neviem si predstavit, ze sa dam s nejakou babou do reci na bare a pride macho a odstrci ma surovo prec (toto sa da pochopit, trosku, ked je nejak velmi opity). Ale niektorym babam to imponuje, ked chodia s takymto .... typom chalana :)
A potom bude ďalšia týrana žena, a aby ju všetci dookola ľutovali...
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Tak ak ide iba o rozprávanie, tak v pohode, ale mne sa stalo, že týpek už frajerku oblápal za ramená (tiež som bol na WC) a tak reakcia bola podobná, ako vyššie. :wink:
M142
Addict
Addict

Príspevok od používateľa M142 »

Za ramena?? :O no dobre si spravil, to uz ako keby napol zasunul :lol:
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa: