nie, iba zenyaudiotrack napísal: čiže tvoj penis videla celá dedina?
Atraktívna frajerka
-
axxis
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Atraktívna frajerka
-
audiotrack
VIP
neviem či ľutovať teba, alebo tvoju partnerkuaxxis napísal:nie, iba zeny
-
natalia777
Novice
Najprv som si myslela že tuto diskusiu zakladal moj frajer (nepišem to namyslene) ale tu prihodu s ciganmi sme
nemali takže to nie si ty haha
s frajerom mame podobny problem. I ked ty si ešte v pohode. Moj frajer (24) je nervak... Mne stale vravi že som velmi pekna,že sa pačim každemu, mavam pod fotkami aj podobne komenty aaa už bac - je ohen na streche ! Strašne je žiarlivy. Raz sme boli v jednom podniku a zastavil sa pri mne jeden typek, frajer bol vtedy na wc. A typek mi vravi že vraj sme si spolu davnejšie pisali (neviem o tom -_-) a zdržal sa pri mne. Frajer ked vyšiel ten ho v sekunde zdrapil za bundu a dal ho odomna preč...Takže, už dlhšie mam zakazane chodit von (myslim aj s kamoškou na kavu lebo podla neho ma hned niekto začne balit & s chalanom už nesmiem ist vobec i ked by to bol kamarat,pretože podla jeho uvah by sa z toho mohlo niečo zase vyklut...) Proste Ti chcem povedat určite neobmedzuj svoju priatelku, lebo nemusi byt tak odolna ako ja a može ti "utiect ". Ak si veriš ty a veriš aj jej nemaš sa čoho bat...Mojmu priatelovi niečo z tohto zrejme chyba preto by ma najradšej držal v pivnici na retazi...
A krasa je relativny pojem mimochodom
nemali takže to nie si ty haha
Daj nejakú fotku keď si ta tak tvoj frajer chráni
Aby sme posadili ci ti robí oprávnené alebo len z rozmachu.
natalia777: Nie si tak trochu hlupucka, ze sa nechas tak obmedzovat?
-
Grim
Darca
...a ešte sa s tým chváliš...
-
axxis
Addict
1. Tvoj frajer nie je len nervak ale aj debilnatalia777 napísal:Najprv som si myslela že tuto diskusiu zakladal moj frajer (nepišem to namyslene) ale tu prihodu s ciganmi sme
nemali takže to nie si ty hahas frajerom mame podobny problem. I ked ty si ešte v pohode. Moj frajer (24) je nervak... Mne stale vravi že som velmi pekna,že sa pačim každemu, mavam pod fotkami aj podobne komenty aaa už bac - je ohen na streche ! Strašne je žiarlivy. Raz sme boli v jednom podniku a zastavil sa pri mne jeden typek, frajer bol vtedy na wc. A typek mi vravi že vraj sme si spolu davnejšie pisali (neviem o tom -_-) a zdržal sa pri mne. Frajer ked vyšiel ten ho v sekunde zdrapil za bundu a dal ho odomna preč...Takže, už dlhšie mam zakazane chodit von (myslim aj s kamoškou na kavu lebo podla neho ma hned niekto začne balit & s chalanom už nesmiem ist vobec i ked by to bol kamarat,pretože podla jeho uvah by sa z toho mohlo niečo zase vyklut...) Proste Ti chcem povedat určite neobmedzuj svoju priatelku, lebo nemusi byt tak odolna ako ja a može ti "utiect ". Ak si veriš ty a veriš aj jej nemaš sa čoho bat...Mojmu priatelovi niečo z tohto zrejme chyba preto by ma najradšej držal v pivnici na retazi...
2. Ty si podla vsetkeho debil tiez, a ako povedali nado mnou, este si na to aj hrda (btw. vedela si, ze ked je niekto idiot nie je schopny si to uvedomit resp. nie je schopny pochoit, ze sitaucia, v ktorej sa nachadza nie je normalna a vyrazne precenuje svoje dispozicie. vola sa to Dunning-Kruger efekt)
3. Davat na facebooky fotecky aby Ti ludia napisali aka si peka sa vola attention whoring.
Proste Ti chcem ako priatel povedat aby si si usporiadala priority.
-
natalia777
Novice
heker napísal:natalia777: Nie si tak trochu hlupucka, ze sa nechas tak obmedzovat?
Ono je to na dlhšie pisanie
ako som pisala že ak si veri frajer a veri svojej priatelke nie je problem. A myslim že u nas je
problem prave v tom prvom...
Myslim že vela ludi nema sebavedomie tam kde by malo byt, žial, sebavedomie sa buduje, nedostava ho človek do vienka. I ked poznam kopec ludi ktore ho maju na rozdavanie a pritom nemaju byt na čo hrdy ba to hraniči s namyslenostou.
btw
axxis
Inak kde som napisala že som na to hrda
A debil nie som prečo by som mala byt debil ? Ty si radšej po sebe čitaj texty ledva to človek rozluštil
k tym fotkam ja davam na fb normalne fotky žiadne špulenky pred zrkadličkom s vystrihom...jednoduchu fotku a to že tam pribudne koment taky aky je za to ja nemožem.
O moje priority sa nestaraj, hlavne ked proste niečo chceš človeku povedat nemusiš ho hned uražat. A najprv začni u seba...Ako s tymi fotkami pre priklad
Natalia - Debil bude asi preto, že keď sa pri tebe zdrží chlap, diskutujete a on príde a odstrčí ho (bezdôvodne) tak to nieje normálne.(príklad: Ako má chalan vedieť, že ty máš frajera, keď mu to nepovieš ? ) Keby ťa obťažuje, alebo mu naznačíš, že máš priateľa bla bla bla a on by ťa dajme tomu stále balil a bolo by ti to nepríjemné, tak vtedy by som zakročil aj ja (nie silou). Za to, že sa cíti vo vzťahu menejcenný, tak by si sa nemala nechať obmedzovať.
-
axxis
Addict
Entertain usnatalia777 napísal: Ono je to na dlhšie pisanie![]()
natalia777 napísal:Inak kde som napisala že som na to hrdaale v pohode
Spoiler
neobmedzuj svoju priatelku, lebo nemusi byt tak odolna ako ja a može ti "utiect "
Pretoze si v opresivnom vztahu, ktory si uvedomujes a nielenze s tym nic nerobis este to beries ako mentalne cvicenie odolnosti. to je nieco ako keby si si kazdy den odrezala kus ruky v ramci testu odolnosti bolesti....a po nejakom case mozno prides na to, ze Ti chyba cela ruka a cele cvicenie neprinieslo ziadany efektnatalia777 napísal:A debil nie som prečo by som mala byt debil ?
Priznavam, ze moj stylisticky prejav je mierne netradicny ked niekedy spatne citam svoje prispevky ale na druhu stranu to nepovazujem za prejav nizkej mentalnej kapacity. A vobec, co som Ti napisal bol este jeden z mojich normalnejsich prispevkov.natalia777 napísal: Ty si radšej po sebe čitaj texty ledva to človek rozluštil
Nemaj strach, Tvoje priority mam v tom istom supliku ako politicku situaciu v Kongu.natalia777 napísal: O moje priority sa nestaraj
rovnako ako ked chcem nieco pvoedat nemusim byt mily. ani nijaky iny.natalia777 napísal: hlavne ked proste niečo chceš človeku povedat nemusiš ho hned uražat
myslim, ze keby som zacal odpisovat na svoje prispevky bola by to velmi jednostranna debata, lebo v 90% pripadov sam so sebou suhlasimnatalia777 napísal: A najprv začni u seba
Nie. Bavi ma citat reakcie.natalia777 napísal:pozri ani nevieš ake su tam a hned ideš hodnotit ako by si 100% poznal osobne moj fb. Nepride ti to hlupe ?
-
maciatko99
Medium Star
Pokiaľ ti nevadí, že si obmedzovaná, pod kontrolou a pod vplyvom žiarlivostných scén, tak súhlasím s tým čo napísali vyššie a za čo si bola označená.
-
Hotwire
Addict
Pohoda audio, sak on ocividne zartuje. Ale rozosmialo ma to paradne.audiotrack napísal: neviem či ľutovať teba, alebo tvoju partnerku
Inak to spoluzitie natalie777 a jej frajera si viem zivo predstavit.
pridavam sa, tvoj frajer je urcite debilnatalia777 napísal:Raz sme boli v jednom podniku a zastavil sa pri mne jeden typek, frajer bol vtedy na wc. A typek mi vravi že vraj sme si spolu davnejšie pisali (neviem o tom -_-) a zdržal sa pri mne. Frajer ked vyšiel ten ho v sekunde zdrapil za bundu a dal ho odomna preč...
-
Hotwire
Addict
Hej hlavne tym primitivnejsim.
A potom bude ďalšia týrana žena, a aby ju všetci dookola ľutovali...Frco napísal: pridavam sa, tvoj frajer je urcite debilNeviem si predstavit, ze sa dam s nejakou babou do reci na bare a pride macho a odstrci ma surovo prec (toto sa da pochopit, trosku, ked je nejak velmi opity). Ale niektorym babam to imponuje, ked chodia s takymto .... typom chalana
Tak ak ide iba o rozprávanie, tak v pohode, ale mne sa stalo, že týpek už frajerku oblápal za ramená (tiež som bol na WC) a tak reakcia bola podobná, ako vyššie. 
Za ramena?? :O no dobre si spravil, to uz ako keby napol zasunul 
-
Hotwire
Addict
To vies no, hugo je tolerantny vo vsetkom...az kym sa to netyka aj jeho.