paci sa mi jedno dievca a neviem co dal

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
danodrevo
Light Professional
Light Professional

Re: paci sa mi jedno dievca a neviem co dal

Príspevok od používateľa danodrevo »

Lukáš má 21 tuším, alebo tak nejak. Anyway, buď sa nauč trocha pracovať s vlastnými emóciami a neprepadať zamilovaným stavom zakaždým, keď stretneš niekoho, kto ti je sympatický. Je pekné, že si si racionálne vyargumentoval prečo je váš vzťah nereálny. A keď nedokážeš pracovať so svojimi emóciami, tak si ju zmaž z Facebooku, ktorý je imho strašná strata času a budeš mať pokoj. Je to ľahké, jeden klik a si opäť slobodný a bezstarostný. Ako axxis v jednej téme poznamenal, "sťa žralok nespútaný". :-D
lukas9206
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa lukas9206 »

javatar napísal:Lebo city si budu zit vzdy svojim vlastnym zivotom. A je na tebe ci sa im prisposobis a budes tym neprijemnym utekat alebo sa ich naucis nechat plynut a vela si z nich nerobit.
Utekať práveže nechcem. Len neviem ako sa to naučiť.
lukas9206
Addict
Addict

Príspevok od používateľa lukas9206 »

danodrevo napísal:Lukáš má 21 tuším, alebo tak nejak. Anyway, buď sa nauč trocha pracovať s vlastnými emóciami a neprepadať zamilovaným stavom zakaždým, keď stretneš niekoho, kto ti je sympatický. Je pekné, že si si racionálne vyargumentoval prečo je váš vzťah nereálny. A keď nedokážeš pracovať so svojimi emóciami, tak si ju zmaž z Facebooku, ktorý je imho strašná strata času a budeš mať pokoj. Je to ľahké, jeden klik a si opäť slobodný a bezstarostný. Ako axxis v jednej téme poznamenal, "sťa žralok nespútaný". :-D
Áno, mám 21. Práveže to už ne není za každým ako niekoho stretnem. To bolo niekedy, ale teraz už nie. Je to stále iba s tou istou. Je to ľahké, ale ja sa akosi k tomu nemôžem prinútiť. Stále si asi myslím že by niečo mohlo byt, a keby som to prepasol tak by som si to neodpustil, alebo co.
danodrevo
Light Professional
Light Professional

Ak sa chceš niekde posunúť a nenechať sa zväzovať dievčaťom, s ktorým nikdy nebudeš pretože je ďaleko a nemá to zmysel, tak by sa jej mal "zbaviť". Budeš v kruhu behať inak ako škrečok a treba uznať, že je to úplne nezmyselná činnosť. Ak poznáš HIMYM, tak si predstav vzťah Teda a Robin, nikdy spolu nebudú ale Ted ju stále chcel a preto si nikdy nevedel nájsť poriadny vzťah lebo myslel na Robin. A trvalo mi idiotovi 9 sérii, kým si to uvedomil. Ty si to uvedom skôr a máš po problémoch.
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

lukas9206 napísal:Utekať práveže nechcem. Len neviem ako sa to naučiť.
Kedze to este sam poriadne neviem tak ti mozem ponuknut iba cestu ktoru som si presiel sam. A aj po nej este len kracam.

Ale zaklad je uvedomit si, ze tvoje city nie su zdaleka to iste co ty. Potom sa mozes pozorovat a klast si otazky preco sa citis ako sa citis. Vo vacsine pripadov ked si to uvedomis tak prides k vysledku, ze tvoj citovy stav je v poriadku a prestanes mu venovat pozornost (co sposobi ze negativne pocity zmiznu v priebehu 10-15 minut).
To odosobnenie (a pozorovanie) je tazke ale prides na vela (castokrat neprijemnych) veci o sebe a zacnes si davat doporiadku vztah k sebe. Vysledky necakaj ani sa ich nesnaz predvidat - pridu same a nebudes mat najmensi problem ich privitat.
pmp6.9
Novice
Novice

Príspevok od používateľa pmp6.9 »

Zdravím,
potreboval by som pomôct.Páči sa mi jedna baba, lenže, osobne sa nepoznáme.Vždy keď ju vidím na ulici, no najme keď ide sama ( prečo sama k tomu sa dostanem ), snažím sa nadviazať aký taký očný kontakt.Z ďaleka je to všetko v pohode, no keď sa k sebe približujeme vždy sklopí pohľad do zeme a tým to končí (podľa mňa sa hanbí :D ).Viem, najlepšie by sa bolo usmievať a potom sa jej nejako ozvať cez Fb, ALE, je tu spojitosť s mojou bývalou..jej (bývalej) sestra je s ňou na pohľad veľmi dobrá kamarátka a keďže sme sa rozišli veľmi na nože ( nie doslovne :D ) a jej (bývalej) sestra sa do toho riešenia že "prečo" sa zapájala tiež tak neviem čo od toho čakať.Kedby že sa jej ozvem, tak určite to s tou bývalej sestrou začne preberať, a tým moje prestavy ako by to mohlo byť padajú.

Ísť do toho, alebo sa na to radšej vykašľať ? Prosím poraďte.Ďakujem :)
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Tak co najhorsie sa moze stat ked sa na to nevykasles? A co najlepsie sa moze stat ked sa na to vykasles?
bindo011
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa bindo011 »

Jak Fabo píše, netreba byť posratý a ísť do toho, aby si nám vedel odpovedať potom, že ako vidalo :D.

Na začiatok by nebolo zlé pozdraviť ju na ulici a začať rozhovor, keď aj krátky, napr. na tému bývalej, ešte stále môže byť nápomocná :wink: . Niečo na štýl: Ahoj, nepoznáš sa náhodou s Luckou? Si mi taká povedomá, vieš, predtým som s ňou chodil. :)
Jednoduché, nič tým nepokazíš si myslím a ostatné už nechám na teba, jak budeš pokračovať. Ak ju už poznáš osobne, tak sa pozdrav a začni rozhovor, šak kamoška predsa, no asi sa nepoznáte, tak som to pochopil z tvojho rozprávania. To, že sa pozná s tvojou bývalou nemusí byť nutne problém. Ak budeš mať šťastie a je to rozumná baba tak nič sa nedeje, ak dá na jej reči o tebe a tie asi milé nebudú, tak si v ppp :lol: . Vyskúšaj, uvidíš.
letri
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa letri »

Skúsiť, skúsiť, skúsiť. Žijeme len raz a krátko, nikdy nevieš ako sa čo môže zvrtnúť..možno z toho bude životná láska, možno nejaký úlet (ktorý ti dá zase nejakú skúsenosť) a možno dobrá kamarátka..
Ale to nezistíš, pokiaľ budeš iba premýšľať a premýšľať a nie konať.
Takže veľa šťastia :)
Chasseur
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Chasseur »

Tak tak, skúšať a skúšať, treba, alebo ako sa vraví šťastie praje odvážnym. Letri dobre si to napísal, prišlo mi to ako reklama na Playboy, ale to nezistíš, kým to neskúsiš. Press to play! :D
danodrevo
Light Professional
Light Professional

Hej, stretávaš sa s ňou osobne ale lepšie jej bude napísať "ahoj" na FB ako na ulici sa pozdraviť.. Pozdrav sa a možno ocení, že nie priposratý. Choď do toho určite.
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Uff Dano, uz som sahal na klavesnicu ze ta zdrbem... asi si musim nechat zkalibrovat detektor :D
Napísať odpoveď