League of Legends

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...

Na akom serveri hrávaš?

EU Nordic&East
50
42%
EU West
25
21%
Iný
0
Žiadne hlasovania
LoL nehrám
43
36%

Celkom hlasov: 118

Meken
King
King
Používateľov profilový obrázok

Re: League of Legends

Príspevok od používateľa Meken »

Teraz som v promo do gold 5 (uz druhy krat, prvy krat sa nepodarilo), tak som si dal jednu hru. Nas mider si zobral LB, counterpickoval Katarinu... Po zapnuti hry pozeram, LB je diamond.. Vravim si, ze to bude daky pro... Ale to co som videl, tak som si myslel ze ma je*** ... Este si zmenila meno na "worst mid eu".. a naozaj to bol najhorsi mid eu , aky som videl... Nechapal som.. este aj super si ju zastaval, ze ma zly den... katarina samozrejme 14 2.. este aj penta kill ako bonus pri prvom fighte, pouzil som na nu ultinu, no nasa pro LB samozrejme atakovala lee sina..... Podobne na tom bol aj top, pickol si munda proti malphtovi... (mundo platina)... 10 minut , 0 3... Mal som wv, no nestihal som zachranovat mid, top a este aj bot... lee bol stale na bote, kedze top a mid lahko vyhraval... Otras proste, diamond a platina a hraju horsie ako bronze hraci,...
BE11
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa BE11 »

No 1. Ak bol minulú sezonu diamond, neznamená to, že si to nahral sám, v tomto prípade je možné , že využil boost, alebo sa mu jednoducho nechcelo hrať ;)
2. Nepriatelia boli Bronze? Tak akoto, že si Silver I divizion? Musel si mať aj vo svojom teame Bronzakov, čo by bola blbosť, lebo Diamond/Platina + ty silver 1, to by si musel mať 2 bronzeV aby sa to vykompenzovalo.

3. Ako vidím, kata je teraz platinaIII, tvoj midder je teraz gold IV, čiže je po booste, takže prehral proti silnejšiemu, skade si nabral Bronze hračov? Okrem sivir čo bola bronze, ale potom 2x gold + 1 silver.

4. Bot hral BronzeIV(adc) + Gold III(janna) vs Silver I + Silver I, takže len odhadom si myslím, že na bote zohral hravnú rolu Lee Sin, opozičný jungler, a ty ako WW, si nemal tolko možnosti na gang, prečo hraš WW?
Meken
King
King

Príspevok od používateľa Meken »

Ved nikde nepisem, ze boli proti nam bronze. WV som hral tuto sezonu 2x , ked som ho mal naposledy tak sa mi darilo, lahko sme vyhrali. Nvm hned ma napadol wv koli katarine, ze pri jej ultine hned hodim moju ultinu na nu. Ale ak ked som to spravil, tak ta nobrain lb ju nevedela focusovat...
MP4-27
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MP4-27 »

tak AlexIch dnes ukazal ze s Lulu na mide to neni az take lahke aj ked je OP :D Lulu totiz neni assasin :D ale Gambit aj tak pohode vyhral :)
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

Na mordekaisera v podani Roccatu to aj tak nema. :D
MP4-27
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MP4-27 »

napr dnes Fnatic isiel top aj mid AP a ziaden tank a prehrali..to ma len uistlo ze na top proste musi ist tank
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

Takyto chaoticky troll-zapas som este nezazil. :lol: Takto to vyzera ked ich zo zaciatku drvime a potom v polke hry sa jeden z teamu urazi a zacne si len solo farmit a kasle na team. Nastastie zvysok teamu hral dobre, ale skoro sme to aj prehrali, lebo fightit 4v5 zakazdym to nieje bohvieco. :D
Prílohy
troll fiddle.jpg
->slavo<-
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ->slavo<- »

vonjose
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vonjose »

Mal by som dve otázky ohľadom hrania champov:

1. Hral som hru za Gragasa (first time :D ), brutálne som sa nafeedil proti LeBlanc a roamoval na bot a top (asi 8 killov cca 150 farma v 20tej minúte), dokonca som zabil 1vs2 mid s junglerom. Problém však začal keď prišli teamfighty (tou dobou bola hra vyrovnaná, killy z môjho teamu som mal len ja a jungler) . Nevedel som čo v nich mám robiť. Dokázal som zburstiť hocikoho z ich teamu, ale za rovnakú dobu mne zomrel celý team. Ako som mal hádzať ultinu? Snažil som sa oddeliť jedného hráča od zvyšku, ktorého zburstím a potom z diaľky hádzal sudy, ale nejak som už proste team nedokázal potiahnúť. Čo som mal robiť, aby sme tie fighty vyhrali?

2. Celkom rád hrám Lee Sina, páči sa mi jeho mobilita, ale neviem zaňho potiahnúť team. Neviem či stavám dobré buildy, keď idem full tanka aj tak skoro nič nevydržím, keď idem full dmg aj tak nemám dmg, keď oboje tak rovnako. :D Najčastejšie idem build: jungler rukavica->sightstone->hydra->nejaky defensivny item a ďalej sa nedostanem lebo už surrendujeme alebo nám ničia Nexus. :D Je chyba kúpiť ten sightstone? Nebolo by lepšie radšej kupovať wardy? Levelujem Q>W>E, snažím sa čo najviac farmiť junglu (moju aj nepriatelovu) a counter-gankovať. Keď gankujem, snažím sa ísť hlavne cez lajnu, skryjem sa do kríkov a potom W na miniona, spomalím Ečkom, 2x AA s passivou, Q, 2x AA, Q,ale väčšinou zdrhnú pod vežu než toto stihnem. Čo by ste mi poradili robiť lepšie? Nejaké tie guidy som preštudoval, kukol videá, ale nič mi nepomohlo.

Vopred ďakujem za rady. :)
BE11
Light Star
Light Star

No ak si si to za toho gragiho dával sám s junglerom a enemy to vedeli, musíš uznať že 2 hráči nepotiahnu hru.
S tou ultou, najlepšie je tak, že odhodíš 3 za txt a 2 k sebe, ale je to dosť ťažke....
Inak mal si lichbane?

No a k Lee Sinovy, je to moja srdcovka ;)

Originálny build sa samozrejme zložiť nedá, ale odporúčam:
Jungle
* Hunter Machete + Eliky==> Doran Blade/ ak mam 1400g tak Phage
*Dostavať ruku
1. Ak je v teame nutný tank tak Omen(VS feed AD)
2. Locket of the iron Solari ak ho nekupuje supp(feed AP)
3. ak tanka momentálne netreba tak zložiť Sheen a následne trinity
*Tieto tri itemy skladám skoro vždy.
*Potom podľa uváženia viac tank alebo hydru, ale večšinou už končím hru.
*Botu každopádne MR, a wardu mať aspoň jednu stále v inventári.

Nauč sa plnohodnotne využívať Leesinovu pasivku, lebo veľa ľudom sa stáva, že prídu o energiu po chvíľke.
Začínam na redke, potom blue, a ak to zmáknem dosť rýchlo často stihnem dojsť k enemy redke, ktorú ich jungler práve bije, tú si stealnem a začnem ho biť, večšinou mám full HP a on tak polku, takže začínam E, potom autoattacky, ak vidím že mu klesá HP tak 1 Q na neho on sa večšinou flashne, druhé Q na neho a firstblood ;) No záleží od toho čo je proti tebe v jungly, toto mám overené proti Vi, Zacovi, Udyrovy(No udyr niekedy redku už dávno má), Riven(Záleží kde začína, ak na redke čo večšinou, tak ja začínam na Blučke-red a ich blue steal,... a ešte pár dalších, každopádne ak je tam Xin/Voliear tak len stealnem a bežím.
No a gangy, odporúčam Qčknuť hned enemyka, alebo ked nie tak skočiť Wčkom na middera, prinajhoršom na creepa.

Okrem toho Wolfovia/Ghosti golemovia, dá sa tam niekedy pekne vytroliť enemy jungler. Ak mám g na wardy, idem zabiť velkého wolfa/velkého Ghosta a Velkého Golema do ich jungly, aby ich jungler nemal s kade g/exp.

Pri TF každopádne bud defnuť carry AP/AD alebo moje obľúbenejšie ísť po carry AP/AD.
Najideálnejšie je ked Lee ide do TF zozadu, alebo sa tam aspoň doskáče ;)
Q na AP/AD carry, W na wardu ktorú priložím tesne za neho, Omen, kick cez TF až do predtných radov a hned druhé Q nech letím za ním ;) Takto sú enemícy sloqnutý plus na pár s vo vzduchu a ich adc/ap carry je medzi nami, zerg, a ideme TF vihratý, samozrejme záleží aj od enemy teamu ako protectujú a od tvojho teamu.
Adry
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Adry »

A hlavne snažiť sa využiť lee sinov potenciál hlavne v early / mid game, kedy je najnebezpečnejší by som povedal. V late game sa už trocha stráca, tam ako písal kolega vyššie, buď defovať vlastné carry, alebo sa snažiť attackovať enemy carry. Alebo byť šikovný a kopnúť ich medzi svojich.
kevyn68
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa kevyn68 »

Adry napísal:A hlavne snažiť sa využiť lee sinov potenciál hlavne v early / mid game, kedy je najnebezpečnejší by som povedal. V late game sa už trocha stráca, tam ako písal kolega vyššie, buď defovať vlastné carry, alebo sa snažiť attackovať enemy carry. Alebo byť šikovný a kopnúť ich medzi svojich.

Lee sin sa straca v late len pokial ho nevies v late zahrat.Aj on ma svoje vyuzitie v late a obmedzuju ta len tvoje schopnosti :) nic viac.
Adry
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Adry »

Jop kevin, to je pravda, ale musis sam uznat ze ma mensi late game potencial ako poniektori champs :) nevravim ze nieje uzitocny, vravim ze v porovnani s ostatnymi nieje az taky beware :)
BE11
Light Star
Light Star

To, že je v late game slabší nj, to je veľká pravda. V early je dosť silný a kompenzuje to late game kde už to nieje ono, ale aj tak sa to dá.

zaujímalo by ma, že čo hovoríte na http://www.mkjogo.com/en/, ak to niekto skúšal. Lebo ak to mám zapnuté a chcem si pozrieť svoje štatistyky tak jednoducho LoL client prestal pracovať.
vonjose
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vonjose »

Ok, vyskúšam Lee Sina zlepšiť. Za toho Gragasa som Lich Bane nestaval, tiež skúsim. Ďakujem. :)
BE11
Light Star
Light Star

Wow, wtf.
2 hry po sebe, 2 krat nervy dole, normalne sme rozvoleny, vyzera to dosť sľubne a na začiatku v 10s hned disconnect a do konci hry sa už nepripojil, dalšia hra to iste wtf?
->slavo<-
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ->slavo<- »

Na túto hru treba mať nervy nie zo železa, ale z titanu :twisted: a to doslovne 8)
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

ja prave testujem DR. MUNDO support... :D je to dost sila, nieco ako nida support, s tym rozdielom, ze ja som podstatnejsie tanky a viem otravovat s Q...ak je proti nam menej aktivny support, tak pre enemy ADC je to strasne frustrujuce, ak kazdu chvilu nanho vybieham a hadzem mu do hlavy sekeru :D vcera to jeden ragequitol, ked mal 0:2:0 a jeho support leona sa mohla len prizerat :D
LukasqoO
King
King

Príspevok od používateľa LukasqoO »

Neflamuju ta za ten pick ? :D Lebo 99% LoL hracov sa riadi tym, ze co sa nehrava tak to sa ani nemoze :D A je jedno ci zahras dobre alebo zle, stale ta budu flamovat za pick.
kevyn68
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa kevyn68 »

LukasqoO napísal:Neflamuju ta za ten pick ? :D Lebo 99% LoL hracov sa riadi tym, ze co sa nehrava tak to sa ani nemoze :D A je jedno ci zahras dobre alebo zle, stale ta budu flamovat za pick.

flamovat ta budu tak do plat I.Ked uz das dia V a zacnes chytavat aj dia III hracov ,tak tam sa pickuje vsetko vazne...Kazdy si pickne maina a ide sa hrat.Nikto ti nehovori nic pokym neprehras linku 0/3 potom uz zacne hard diamond flaming :D
Napísať odpoveď