Čo vás dokáže odradiť na opačnom pohlaví?
-
maciatko99
Medium Star
Re: Čo vás dokáže odradiť na opačnom pohlaví?
Natalia777, čo je zlé na tom, ak ma človek niečo pocestované a pri debate spomenie, že práve tam a tam bol, keď o tom hovoríš? Nevidím na tom nič zlé. Ty to berieš ako chválenkárstvo?
-
axxis
Addict
- Kontaktovať používateľa:
preto si sa prisla pochvalit o tom aka si atraktivna?maciatko99 napísal:Natalia777, čo je zlé na tom, ak ma človek niečo pocestované a pri debate spomenie, že práve tam a tam bol, keď o tom hovoríš? Nevidím na tom nič zlé. Ty to berieš ako chválenkárstvo?
presne tak. kto moze za to, ze Natalia nevytiahla paty z krajiny? su chalani, ktori sa potrebuju chvalit tym, kolko na sedliteke zbili chalanov z vedlajsej dediny, potom su tu, ktori sa chvalia vozovym parkom od malotraktora, cez motorku, sportiaka az po traktor a PV3S, a napokon aj ti, ktori nebiju, nepotrebuju kolesa vo dvore, ale pochvali sa tym co precitali, naucili sa a co zazili... kazdej aky sa pacimaciatko99 napísal:Natalia777, čo je zlé na tom, ak ma človek niečo pocestované a pri debate spomenie, že práve tam a tam bol, keď o tom hovoríš? Nevidím na tom nič zlé. Ty to berieš ako chválenkárstvo?
jackb: sorry ale tu vidim iba silnu snahu si rypnut. na fore ta vidavam dlho, mas vcelku inteligentne prispevky a nemyslim si, ze mas problem rozoznat o com pise. je predsa obrovsky rozdiel medzi normalnymi typkami, ktory pocas stretnutia spomenu svoje skusenosti a vsadebolmi o ktorych pise ona no nie?
ano, mal som rypavu naladu 
-
mirak2
Hardcore addict
ehm, asi budem za divneho, ale ja si myslim, ze ona to myslela uplne inac ako "mat precestovane"
asi skor jej vadi syndrom chrobak Truhlik 
Odrádza ma ak pije (opíja sa, príležitostne vypitie si napr. na oslave mi nevadí ale s mierou), fajčí, nadáva, ohovára, má sprosté reči a ešte niečo by sa našlo.