zyzz napísal:mne praveze ten rozdiel displayov pride dost markantny
Rozdiel 0.3 palcov je markantny ? No neviem.
Ty musis vediet co ti viac vyhovuje. Ale urcite by som kvoli velkosti displeja nevolil zastaraly hardver. Musis brat aj do uvahy ze ten telefon ma len 720p displej vzhladom na tu velkost. Ak ta nezaujimaju specifikacie, tak ber Note 2.
To si nemyslim cim vacsi tym lepsi... skor mi ide o to ze na fone nehravam tolko hry ako presurfujem na nete.. takze ked som isiel z 3 na 4 tak to bol obrovsky skok preto som rozmyslal nad note2 co je 5.5,
Btw rozdiel na tak "malom" displayi pri full hd a hd mi nepride az tak markantny nakolko film na fone nepozeram.. no skor tu presadzujem svoj nazor ako si nechavam poradit takze skusim si to este popozerat.
zyzz napísal:To si nemyslim cim vacsi tym lepsi... skor mi ide o to ze na fone nehravam tolko hry ako presurfujem na nete.. takze ked som isiel z 3 na 4 tak to bol obrovsky skok preto som rozmyslal nad note2 co je 5.5,
Btw rozdiel na tak "malom" displayi pri full hd a hd mi nepride az tak markantny nakolko film na fone nepozeram.. no skor tu presadzujem svoj nazor ako si nechavam poradit takze skusim si to este popozerat.
Ale fullHD rozlisenie znamena ze na obrazovke sa ti vykresli viacej obsahu. Napr. uz spominane web stranky.
ľudia chcel by som si zobrať z o2 nejaky telefon.mam zlaty paušal čiže bonus 198eur.
1,zaujimalo by ma,či je možne spraviť to,ako v orangei,že by som si napriklad zobral telefon za 400eur -198bonus =202eur ale tychto 202eur by som splacal k mesačnemu paušalu čiže dajme tomu miesto 30eur by som platil 42 alebo to musim len v hotovosti zaplatiť na mieste?
2,aky telefon zobrat max do tejto sumy?pozeram ,že tam nie je na vyber veľa telefonov a mam skusenosti iba s HTC,čo som nebol velmi spokojny alebo so samsungom,čo som spokojny bol,ale pohybuje sa v inej cenovej kategorii..a sony nechcem.
moje požiadavky su hlavne dobry fotoaparat a kvalitny zaznam videa (s kvalitnym zvukovym zaznamom) ide mi hlavne o to,aby ked natočim na koncerte video,tak nebolo počuť iba chrapčanie pri velkych bass.
vdaka
Zdravím potreboval by som radu ísť skôr do novšieho Samsung galaxy s4 mini alebo zobrať o niečo starší s III keďže cena je skoro rovnaká. U s III sa obávam väčšieho displeju
veru veru..momentalne nie je na trhu telefon, za ktory by som G2 menil a toboz nie predavat ho za taku smiesnu sumu.
aj ked ho niekedy v buducnosti vymenim tak ho predavat nebudem lebo sa to neoplati. radsej ho posuniem niekomu z rodiny.
Takze Lubenecko vela stastia pri kupe, snad natrafis na nejakeho blazna co to predava pod cenu
Mne sa osobne HTC One nepáči. Podobá sa mi na zadnú stranu iPhonu. A chcel by som niečo s väčším displejom oproti mojej S3 - a to HTC One nespĺňa. + G2-ka, na to aký veľký displej má, mi príde taká v pohode do ruky.
Vždy keď idem cez elektro, tak sa s ňou pohrám a porovnávam si tie mobily ... a v tej cene, aj keby som mal zaplatiť plnú (čo je cca 400€) tak by som asi ťažko hľadal adekvátneho súpera.