Ladove korculovanie

O športe...
heker
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: Ladove korculovanie

Príspevok od používateľa heker »

Pokrcene kolena sa najlepsie naucis s hokejkou v ruke. Ak sa ucis korcuovat na verejnom korculovani, tak to nas o dost tazsie.
Header
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Header »

Myslíš ? Lepšia stabilita, opora v prípade zakolísania? S hokejkou som sa korčuloval asi 2x ale hodne dávno, takže si už nepamätám ako mi to pomáhalo. Na verejnom sú hokejky aj puky zakázané, bol som na takom menšom klzisku minulý týždeň a tam ľudia robili čo chceli, puky, prihrávky, naháňačky, no proste mäso.
Najviac ma vie nahlodať keď si šuntám to svoje tempo a zrazu ma predbehne nejaký zasran čo má sotva 10 rokov :sneaky:
UN2552
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa UN2552 »

Podla mna by bolo dobre ak by si si nasiel nejaku partiu na hokej :) aj ked nevies najlepsie korculovat urcite by ta tam nechali a pri hokeji by si si skor zvykol ako pri beznom korculovani. Tak jeden pan s nami chodil mozno a vobec mu to na zaciatku neislo korculoval len tak tak nevedel sa ani otocit, korculovat do zadu a dost casto padal ale ku koncu sezony uz vedel v pohode korculovat :) Chodili sme kazdu sobotu hrat od decembra az po januar takze to nebolo vela krat a stihol sa to naucit.
Header
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Header »

To je pravda. Partia s ktorou by som pravidelne chodil hrávať by bola super. Čím viac, tým lepšie. Lenže problém je v tom, že kamoši moc na korčule nie sú, snáď na všetko možné ale na toto som rád ak idem s dvoma a tam sa o hokeji nedá vravieť.
Dosť na prd je že je o ničom zima, na prírodnom klzisku som bol pred dvoma rokmi naposledy. Odvtedy len na verejnom.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

mirak2 napísal:no neviem, ja viem prekladat, ale neviem korculovat dozadu.. nehovoriac o brzdeni, ale to je zlozvyk z inlineov... :D
Ja som tiež viac inline odchovanec a neviem ešte dobre brzdiť na ľadových, ale všetko ostatné som mal v nohách do 5 min.
Čo sa týka korčuľovania dozadu, tak je to úplne v pohode však ide iba o také "vlnenie". Samozrejme, zatáčať dozadu prekladaním je iná káva.
dunno
Star
Star

Príspevok od používateľa dunno »

Ahojte, chcem sa spytat ohladne brusenia korcul. Kupil som si nove korcule, ktore nie su nabrusene a v predajni u nas nebrusia. Mam si ich dat nabrusit alebo sa da v pohode korculovat aj bez nabrusenia ? V com je rozdiel v jazdnych vlastnostia nabrusenych a nenabrusenych ? Som zaciatocnik v korculovani.
ArAsHiD
Professional
Professional

Príspevok od používateľa ArAsHiD »

Na nenabrúsených sa vykotíš v prvej zákrute :D
Určite si to daj nabrúsiť, veď to stojí tak 2-3€ a robia to snáď na každom zimáku kde je verejné korčulovanie.
matki
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa matki »

Musis nabrusit, bez toho sa to neda.
Bobr
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Bobr »

dunno napísal:Ahojte, chcem sa spytat ohladne brusenia korcul. Kupil som si nove korcule, ktore nie su nabrusene a v predajni u nas nebrusia. Mam si ich dat nabrusit alebo sa da v pohode korculovat aj bez nabrusenia ? V com je rozdiel v jazdnych vlastnostia nabrusenych a nenabrusenych ? Som zaciatocnik v korculovani.
No ze si skus odkrojit chleba priborovym nozikom :shock:
UN2552
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa UN2552 »

Toto uz koho napadne :D
dunno
Star
Star

Príspevok od používateľa dunno »

ok dik. Problem je ten, ze na nasom zimaku nebrusia, zato som sa pytal ci by som sa zabil na nenabrusenych :D ... ale nasiel som nejakeho typka, ktory brusi, tak skusim ho kontaktovat.
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

asi takto nejako sa korculuje na nenabrusenych korculiach
Bobr
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Bobr »

len po vcerajsom vykone proti Kanade, neviem ci si ich nezabudol vyzut zvysok timu... :?
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Nie je to take zle ako s lepiacou paskou na nozoch. Raz som to skusil s uplne novymi nenabrusenymi korculami a dalo sa to. Samozrejme ta neistota v obluku, rozbeh a brzdenie boli podstatne horsie, ale pokial clovek dobre korculuje tak mu to nerobi vacsi problem. Ak si (lepsi) zaciatocnik tak to asi bude "neriesitelny problem" :)
Napísať odpoveď