Ladove korculovanie
Re: Ladove korculovanie
Pokrcene kolena sa najlepsie naucis s hokejkou v ruke. Ak sa ucis korcuovat na verejnom korculovani, tak to nas o dost tazsie.
Myslíš ? Lepšia stabilita, opora v prípade zakolísania? S hokejkou som sa korčuloval asi 2x ale hodne dávno, takže si už nepamätám ako mi to pomáhalo. Na verejnom sú hokejky aj puky zakázané, bol som na takom menšom klzisku minulý týždeň a tam ľudia robili čo chceli, puky, prihrávky, naháňačky, no proste mäso.
Najviac ma vie nahlodať keď si šuntám to svoje tempo a zrazu ma predbehne nejaký zasran čo má sotva 10 rokov
Najviac ma vie nahlodať keď si šuntám to svoje tempo a zrazu ma predbehne nejaký zasran čo má sotva 10 rokov
Podla mna by bolo dobre ak by si si nasiel nejaku partiu na hokej
aj ked nevies najlepsie korculovat urcite by ta tam nechali a pri hokeji by si si skor zvykol ako pri beznom korculovani. Tak jeden pan s nami chodil mozno a vobec mu to na zaciatku neislo korculoval len tak tak nevedel sa ani otocit, korculovat do zadu a dost casto padal ale ku koncu sezony uz vedel v pohode korculovat
Chodili sme kazdu sobotu hrat od decembra az po januar takze to nebolo vela krat a stihol sa to naucit.
To je pravda. Partia s ktorou by som pravidelne chodil hrávať by bola super. Čím viac, tým lepšie. Lenže problém je v tom, že kamoši moc na korčule nie sú, snáď na všetko možné ale na toto som rád ak idem s dvoma a tam sa o hokeji nedá vravieť.
Dosť na prd je že je o ničom zima, na prírodnom klzisku som bol pred dvoma rokmi naposledy. Odvtedy len na verejnom.
Dosť na prd je že je o ničom zima, na prírodnom klzisku som bol pred dvoma rokmi naposledy. Odvtedy len na verejnom.
Ja som tiež viac inline odchovanec a neviem ešte dobre brzdiť na ľadových, ale všetko ostatné som mal v nohách do 5 min.mirak2 napísal:no neviem, ja viem prekladat, ale neviem korculovat dozadu.. nehovoriac o brzdeni, ale to je zlozvyk z inlineov...
Čo sa týka korčuľovania dozadu, tak je to úplne v pohode však ide iba o také "vlnenie". Samozrejme, zatáčať dozadu prekladaním je iná káva.
Ahojte, chcem sa spytat ohladne brusenia korcul. Kupil som si nove korcule, ktore nie su nabrusene a v predajni u nas nebrusia. Mam si ich dat nabrusit alebo sa da v pohode korculovat aj bez nabrusenia ? V com je rozdiel v jazdnych vlastnostia nabrusenych a nenabrusenych ? Som zaciatocnik v korculovani.
Na nenabrúsených sa vykotíš v prvej zákrute
Určite si to daj nabrúsiť, veď to stojí tak 2-3€ a robia to snáď na každom zimáku kde je verejné korčulovanie.
Určite si to daj nabrúsiť, veď to stojí tak 2-3€ a robia to snáď na každom zimáku kde je verejné korčulovanie.
Musis nabrusit, bez toho sa to neda.
No ze si skus odkrojit chleba priborovym nozikomdunno napísal:Ahojte, chcem sa spytat ohladne brusenia korcul. Kupil som si nove korcule, ktore nie su nabrusene a v predajni u nas nebrusia. Mam si ich dat nabrusit alebo sa da v pohode korculovat aj bez nabrusenia ? V com je rozdiel v jazdnych vlastnostia nabrusenych a nenabrusenych ? Som zaciatocnik v korculovani.
Toto uz koho napadne 
ok dik. Problem je ten, ze na nasom zimaku nebrusia, zato som sa pytal ci by som sa zabil na nenabrusenych
... ale nasiel som nejakeho typka, ktory brusi, tak skusim ho kontaktovat.
-
mirak2
Hardcore addict
asi takto nejako sa korculuje na nenabrusenych korculiach
len po vcerajsom vykone proti Kanade, neviem ci si ich nezabudol vyzut zvysok timu... 
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
Nie je to take zle ako s lepiacou paskou na nozoch. Raz som to skusil s uplne novymi nenabrusenymi korculami a dalo sa to. Samozrejme ta neistota v obluku, rozbeh a brzdenie boli podstatne horsie, ale pokial clovek dobre korculuje tak mu to nerobi vacsi problem. Ak si (lepsi) zaciatocnik tak to asi bude "neriesitelny problem"