Internet - nacitavanie stranok
Internet - nacitavanie stranok
Zdravim, v poslednej dobe asi tak dva tyzdne mi zacalo nenacitavat stranky. Pouzivam chrome, windows 8.1, PC ma 2 mesiace, bezi ako hodinky. Internet tak isto nevypadava, rychlost cez 40 mbitov/s , ale hocikedy mi proste nenacita stranku, ci hojko.com, bazos.sk, facebook.com atd, proste vsetky.. zacne nacitavat a po chvilke nahodi, ze sa nepodarilo nacitat stranku. Potom dam refresh a uz ide (samozrejme dakedy ani po 5 refresoch stranku nenacita).. Nechapem kde by mohol byt problem, nejake napady?
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: Interne - nacitavanie stranok
Skus zmenit v nastaveni siete DNS servre. Pouzi Google DNS s IP adresami 8.8.8.8 a 8.8.4.4.
No vela si mi nepovedal, notebook je napojeny na router , ktory uz ide 5 rokov bezproblemov, napojeny som cez kabel a tak isto aj cez wifi 
btw ked hram hry po nete, ci uz LOLko alebo CS:GO, tak mi nikdy hra nepadne.. robi to len na strankach.. aj teraz som spravu odoslal na 6 krat..
btw ked hram hry po nete, ci uz LOLko alebo CS:GO, tak mi nikdy hra nepadne.. robi to len na strankach.. aj teraz som spravu odoslal na 6 krat..
-
hojko
Site Admin
Pretoze hry sa pripajanu na server cez IP adresu, ty sa pripajas cez nazov domeny, ktory sa musi cez DNS prelozit na IP adresu a tam moze vznikat problem.
Takze si daj nastavenie sietovej karty/wifi karty, zvol si vlastnosti, TCP/IP4 a tam si nastav DNS servre. Pripadne ich nastav v administracii routru, uloz a restartni router.
Takze si daj nastavenie sietovej karty/wifi karty, zvol si vlastnosti, TCP/IP4 a tam si nastav DNS servre. Pripadne ich nastav v administracii routru, uloz a restartni router.
No tak zaprve neviem to najst v tejto je*** windows 8cke
.. A zadruhe nechapem preco to zrazu nejde, ked to vyse mesiaca islo bez problemov 
-
vladenko007
VIP
Snáď pomôže. 
- Prílohy
-
- Nastavenie DNS WIN8.gif
- (326.78 KiB) 741 stiahnutí
Dakujem obom, K +, uvidim ako sa to bude teraz spravat. Dam vediet. I ked stale nechapem, preco to slo normalne a zrazu to zacalo haprovat..
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Aký máš net ? Mne posledné 3 dni robí to isté a predtým som žiaden problém nemal 
Imafex.. ale to s tym nic nema... Inak zistil som, ze chyba bude asi v driveri na wifi.. Ked otvorim wifi, tak pise hore dole pripajam , odpojeny, pripajam, odpojeny.. ako nahle som vypol wifi a idem cisto na kabel, tak vsetko v pohode 
//autoeditácia príspevku (28 Apr 2014, 22:19)
Mam dalsi problem. Do teraz mi to nevadilo , ale zacal som vyuzivat, teda chcel som zacat vyuzivat WIFI na notebooku, ale proste nejde. Cez kabel ide vsetko v pohode.
Hned od kupy notebooku mi blbla wifi, prijala sa a nasledne odpajala.. Este aj v recenzii na y510p lenovo (moj notebook), som cital, ze ma problem s wifi, ale ze to najnovsi ovladac na wifi vyriesil.
No nainstaloval som najnovsi ovladac http://support.lenovo.com/en_US/downloa ... D=DS035829 a wifi stale nejde. Furt pise "pripojenie je obmedzene" . Btw mam plny signal a windows 8.1
Viete mi poradit v com by mohol byt problem?
//autoeditácia príspevku (28 Apr 2014, 22:19)
Mam dalsi problem. Do teraz mi to nevadilo , ale zacal som vyuzivat, teda chcel som zacat vyuzivat WIFI na notebooku, ale proste nejde. Cez kabel ide vsetko v pohode.
Hned od kupy notebooku mi blbla wifi, prijala sa a nasledne odpajala.. Este aj v recenzii na y510p lenovo (moj notebook), som cital, ze ma problem s wifi, ale ze to najnovsi ovladac na wifi vyriesil.
No nainstaloval som najnovsi ovladac http://support.lenovo.com/en_US/downloa ... D=DS035829 a wifi stale nejde. Furt pise "pripojenie je obmedzene" . Btw mam plny signal a windows 8.1
Viete mi poradit v com by mohol byt problem?
-
kukiak
Addict
Vacsinou pri vysokom vysielacom kanali routera mi wifi nenaslo, ale nedavno sa mi stalo presne toto iste, ze som ju videl, ale nevedel sa pripojit. Zmena kanalu vyriesila, najdes to v nastaveni routera, pod radio settings alebo channel. Este skus iny typ sifrovania wifi, pripadne si ju otvor uplne, ci nebude problem tam.
tu sa o tom dost pise http://goo.gl/BM986K je tam kopa inych rad
tu sa o tom dost pise http://goo.gl/BM986K je tam kopa inych rad
Re: Internet - nacitavanie stranok
Spravne, problem byva pri sifrovani a kanaloch. Treba to skusit zmenit, idealne vypnut zabezpecenie a skusit to bez toho.
Re: Internet - nacitavanie stranok
No odinstaloval som driver na wifi a zrazu vsetko ide.. takze nechapem
... Asi je tam daky zakladny a ten funguje ako ma