Internet - nacitavanie stranok

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
Meken
King
King
Používateľov profilový obrázok

Internet - nacitavanie stranok

Príspevok od používateľa Meken »

Zdravim, v poslednej dobe asi tak dva tyzdne mi zacalo nenacitavat stranky. Pouzivam chrome, windows 8.1, PC ma 2 mesiace, bezi ako hodinky. Internet tak isto nevypadava, rychlost cez 40 mbitov/s , ale hocikedy mi proste nenacita stranku, ci hojko.com, bazos.sk, facebook.com atd, proste vsetky.. zacne nacitavat a po chvilke nahodi, ze sa nepodarilo nacitat stranku. Potom dam refresh a uz ide (samozrejme dakedy ani po 5 refresoch stranku nenacita).. Nechapem kde by mohol byt problem, nejake napady?
Prílohy
h.png
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Re: Interne - nacitavanie stranok

Príspevok od používateľa hojko »

Skus zmenit v nastaveni siete DNS servre. Pouzi Google DNS s IP adresami 8.8.8.8 a 8.8.4.4.
Meken
King
King

No vela si mi nepovedal, notebook je napojeny na router , ktory uz ide 5 rokov bezproblemov, napojeny som cez kabel a tak isto aj cez wifi :P

btw ked hram hry po nete, ci uz LOLko alebo CS:GO, tak mi nikdy hra nepadne.. robi to len na strankach.. aj teraz som spravu odoslal na 6 krat..
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Pretoze hry sa pripajanu na server cez IP adresu, ty sa pripajas cez nazov domeny, ktory sa musi cez DNS prelozit na IP adresu a tam moze vznikat problem.

Takze si daj nastavenie sietovej karty/wifi karty, zvol si vlastnosti, TCP/IP4 a tam si nastav DNS servre. Pripadne ich nastav v administracii routru, uloz a restartni router.
Meken
King
King

No tak zaprve neviem to najst v tejto je*** windows 8cke :D.. A zadruhe nechapem preco to zrazu nejde, ked to vyse mesiaca islo bez problemov :/
vladenko007
VIP
VIP

Príspevok od používateľa vladenko007 »

Snáď pomôže. :)
Prílohy
Nastavenie DNS WIN8.gif
(326.78 KiB) 741 stiahnutí
Meken
King
King

Dakujem obom, K +, uvidim ako sa to bude teraz spravat. Dam vediet. I ked stale nechapem, preco to slo normalne a zrazu to zacalo haprovat..
K-u-b-i-a-k
Addict
Addict

Príspevok od používateľa K-u-b-i-a-k »

Aký máš net ? Mne posledné 3 dni robí to isté a predtým som žiaden problém nemal :)
Meken
King
King

Imafex.. ale to s tym nic nema... Inak zistil som, ze chyba bude asi v driveri na wifi.. Ked otvorim wifi, tak pise hore dole pripajam , odpojeny, pripajam, odpojeny.. ako nahle som vypol wifi a idem cisto na kabel, tak vsetko v pohode :P

//autoeditácia príspevku (28 Apr 2014, 22:19)
Mam dalsi problem. Do teraz mi to nevadilo , ale zacal som vyuzivat, teda chcel som zacat vyuzivat WIFI na notebooku, ale proste nejde. Cez kabel ide vsetko v pohode.

Hned od kupy notebooku mi blbla wifi, prijala sa a nasledne odpajala.. Este aj v recenzii na y510p lenovo (moj notebook), som cital, ze ma problem s wifi, ale ze to najnovsi ovladac na wifi vyriesil.

No nainstaloval som najnovsi ovladac http://support.lenovo.com/en_US/downloa ... D=DS035829 a wifi stale nejde. Furt pise "pripojenie je obmedzene" . Btw mam plny signal a windows 8.1

Viete mi poradit v com by mohol byt problem?
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

Vacsinou pri vysokom vysielacom kanali routera mi wifi nenaslo, ale nedavno sa mi stalo presne toto iste, ze som ju videl, ale nevedel sa pripojit. Zmena kanalu vyriesila, najdes to v nastaveni routera, pod radio settings alebo channel. Este skus iny typ sifrovania wifi, pripadne si ju otvor uplne, ci nebude problem tam.

tu sa o tom dost pise http://goo.gl/BM986K je tam kopa inych rad
heker
Redeemer
Redeemer

Re: Internet - nacitavanie stranok

Príspevok od používateľa heker »

Spravne, problem byva pri sifrovani a kanaloch. Treba to skusit zmenit, idealne vypnut zabezpecenie a skusit to bez toho.
Meken
King
King

Re: Internet - nacitavanie stranok

No odinstaloval som driver na wifi a zrazu vsetko ide.. takze nechapem :D... Asi je tam daky zakladny a ten funguje ako ma
Napísať odpoveď