Arogantni vodici na cestach
Re: Arogantni vodici na cestach
Ratzi... ako ti končí špzka ? posledné dve písmená ? 
-
RATZINGER666
Darca
- Kontaktovať používateľa:
na Subaru? BY 
co som zas spravil?
co som zas spravil?
Mam uplne rovnaky, ale co ty nemas, ja mam videoRATZINGER666 napísal:raz to pride urcite... snazim sa trhnut svoj osobny merany rekord 168km/h na devatdesiatke
-
RATZINGER666
Darca
no pamiatku na to veru nemam... co som si mal nechat vytlacit fotku z radaru? 
Aj to je nieco
kazdopadne, po tom som si uvedomil ako som mal na male od 2 rocneho pesibusu takze sa tvarim ze sa krotim od vtedy 
... ty pretekár
... pozvem ťa na deci benzínu na pumpu a niekedy musíš ukázať. Naposledy si mi len zahrmotal motorom za riťou a už ťa nebolo ... 
-
RATZINGER666
Darca
fuha, kedy a kde to bolo? 
ako sa da prejst cloveku po pate?RATZINGER666 napísal:ja som najskor netusil, o co ide... este mi hovoril, ze auto stalo na parkovisku pri zastavke, pri nom nejake baby, a ked sa auto pohlo, tak jej preslo po pate... to som si este nebol 100% isty, lebo sa to mohlo teoreticky stat a ja by som o tom nevedel... ale ked mi povedal, ze vodic si to vsimol a este ju vysmial, tak mu hovorim, ze teraz ma jednoznacne utvrdil v tom, ze som v tom urcite nevinne... a ked som si po jeho odchode pozrel kalendar a zistil som, ze som bol v praci, mam o tom uz aj hmatatelny dokaz...
-
RATZINGER666
Darca
netusim, ale kazdy, komu som to rozpraval, sa nad tym pozastavil... tie baby museli stat uplne tesne pri cudzom nastartovanom aute, ktore tam stalo par sekund, co sa mi ale vobec nezda, to parkovisko nie je vobec frekventovane... nemohli stat pred autom, lebo skor, ako by niekomu presiel po pate, by ho trafil spatnym zrkadlom... jedine, co nas napadlo, je, ze ta slecna musela vodica poznat, musela z toho auta vystupovat, vodic si to nevsimol, rozbehol sa zavcasu a presiel jej po pate, ktoru mala pocas vystupovania zo zadnych sedadiel tesne pri zadnom kolese... toto sa stalo 10 rokov dozadu jednemu kamaratovi... ale preco by s tym isla na policiu, to naozaj netusim... mozno sa zranenie zhorsilo, mozno kvoli PN, mozno jej to znami poradili, mozno kvoli poistke, mozno ak mala fakt malo rokov, tak kvoli rodicom, lebo nechcela priznat, ze s niekym cudzim sla autom, ja naozaj netusim...
...a aby to nebolo take nudne, bolo mi povedane, ze s 90% istotou som bol podla fotografie identifikovany ako vodic
...a preto ma este napada, ze ci na mna nema nejaka pi*a tazke srdce... myslite, ze mi na vysluchu na policii povedia jej meno?
...a aby to nebolo take nudne, bolo mi povedane, ze s 90% istotou som bol podla fotografie identifikovany ako vodic
...a preto ma este napada, ze ci na mna nema nejaka pi*a tazke srdce... myslite, ze mi na vysluchu na policii povedia jej meno?
-
xH4wK
Kedze mas alibi ze si bol v praci tak ta p*ca dostane co si zasluzi za krive svedectvo 
-
RATZINGER666
Darca
hej, alibi mam nepriestrelne, ale skor ma serie, ze netusim, ako sa to mohlo stat, resp. co za tym vsetkym este je...
este ma napadlo, ze sa ma policajt mohol snazit nachytat tym, ze som bol identifikovany, aby som sa priznal...
este ma napadlo, ze sa ma policajt mohol snazit nachytat tym, ze som bol identifikovany, aby som sa priznal...
-
Grim
Darca
...alebo ten druhý je jeho kamarát...
-
RATZINGER666
Darca
ten vodic ze je kamarat toho policajta? no potom by ten pokus o vystrasenie a nasledne priznanie z mojej strany nedavalo zmysel, kedze by mu bolo jasne, ze ja som to nespravil a tym padom by som sa nemal k comu priznat...
-
Grim
Darca
...napriek tomu sa možno riadil heslom "za pokus to stojí", možno sa poserie a prizná sa aj keď to nespravil, aby to bola aspoň poľahčujúca okolnosť...
-
RATZINGER666
Darca
tak to musel byt potom prekvapeny, ked som mu namiesto priznania povedal rezolutne nie... totizto do toho momentu, co mi povedal, ze ta baba ma identifikovala na zaklade toho, ze som sa vystrcil z auta a vysmial sa jej, som este stale tvrdil, ze mozne to sice je, kedze som si to vsimnut nemusel, hoci som si ani ani nespominal, ze som na tom parkovisku bol... ale isty si clovek nie je nikdy, hlavne tym, co bolo pred dvomi mesiacmi... po tom spresneni som bol uz 100% isty, ze taku k*kotinu (vysmiat sa a zduchnut) by som ja nespravil... to som mu aj povedal, a aj to, ze auto jazdi raz do tyzdna a vyhradne v noci a mimo mesta...
takze mozno ta moja neistota ho doviedla prave k tomu, ze mi na konci povedal, ze som bol identifikovany, co spominam vyssie... zajtra idem na to vypocuvanie, tak som zvedavy, co z neho vypacim...
takze mozno ta moja neistota ho doviedla prave k tomu, ze mi na konci povedal, ze som bol identifikovany, co spominam vyssie... zajtra idem na to vypocuvanie, tak som zvedavy, co z neho vypacim...
daj vediet ako to potom dopadlo
dik
Uz ho asi zavreli 
-
RATZINGER666
Darca
no v prvom rade chcem podakovat Gotharovi za podporu 
bol som na tej policii, ale zdrzal som sa tam par minut, povedal som, ze som bol v praci a to bolo viac-menej vsetko... podarilo sa mi zistit iba to, ze tie baby boli fakt mlade, henta konkretne mala 13 rokov... ze ju po nehode vzali na osetrenie, dali jej nohu do dlahy a ohlasili to az 6 dni potom... na dalsi den jej dali dlahu dole a cuduj sa svete, nohe nic nebolo... s tou identifikaciou to tiez nebolo take ruzove, kedze jej kamaratka povedala, ze dotycny mal velke znamienko na lici, co ja nemam...ale co sa tyka urazu samotneho, ani policajt mi nevedel povedat, ako sa to mohlo stat... jedine tak, ze by tam tie baby museli fakt blbnut... takze tak
bol som na tej policii, ale zdrzal som sa tam par minut, povedal som, ze som bol v praci a to bolo viac-menej vsetko... podarilo sa mi zistit iba to, ze tie baby boli fakt mlade, henta konkretne mala 13 rokov... ze ju po nehode vzali na osetrenie, dali jej nohu do dlahy a ohlasili to az 6 dni potom... na dalsi den jej dali dlahu dole a cuduj sa svete, nohe nic nebolo... s tou identifikaciou to tiez nebolo take ruzove, kedze jej kamaratka povedala, ze dotycny mal velke znamienko na lici, co ja nemam...ale co sa tyka urazu samotneho, ani policajt mi nevedel povedat, ako sa to mohlo stat... jedine tak, ze by tam tie baby museli fakt blbnut... takze tak
Mlada prisla domov po vecierke, tak spravila scenu pred rodicmi, ktori jej to zozrali aj s navijakom. Asi tak to vidim ja.