Arogantni vodici na cestach

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
RATZINGER666
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Arogantni vodici na cestach

Príspevok od používateľa RATZINGER666 »

...tak to si uz mohla vymysliet aj nejake obvyklejsie auto, striebornu fabiu napr., tie by nekontrolovali jednu po druhej :P

inak tiez ma napadlo, ze nejaky cavo bol zobrat baby zo zakladky povozit sa a pofrajerit, a ked ich pri zastavke vykladal z auta (lebo na cestu do vedlajsej dediny uz nezostalo), jednej presiel pri vystupovani po nohe... no a potom bolo treba vymysliet rychlo nejaku prihodu pre rodicov...

// inak som idiot, mal som sa toho policajta spytat, ze ako dosli k tomu modelu auta...
vladenko007
VIP
VIP

Príspevok od používateľa vladenko007 »

Nevedel som či k videam alebo sem. Celkom odvážna jazda. Začína tak opatrne.

Dajte si to od 40 sekundy keby niekoho napadlo otvoriť dvere na aute tak zbohom. :D :D

https://www.facebook.com/photo.php?v=10152227722534161
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Tam by úplne stačilo, že by niekto chcel prejsť z jedného pruhu do druhého.. ale vzhľadom na počet motorkárov, ktorých predbehol, sú asi tí vodiči na tieto kúsky zvyknutí a tak ani neotvárajú dvere a dávajú na nich sakra pozor.
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

No ale v 52. sekunde ho jedno auto skoro zavrelo ked menilo pruh. Vodic v kolone tak daleko dozadu nevnima a pre motorkara je obrovske riziko ist tak rychlo pomedzi auta.
Na druhej strane je vidiet, ze po zatrubeni sa mu uhybaju na strany, cize to aspon toleruju, co u nas este nie je zvykom :)
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

To trúbenie mi pripomína Mafiu. :lol:

Inak, šialenec. Rešpekt pred zručnosťou, no i tak idiot. Navyše, irituje ma to blabotanie počas celého videa. :D
vladenko007
VIP
VIP

A máme tu opäť budúceho darcu orgánov.
Najviac čo som tam videl pri 3:30 išiel po meste 285km/hod a bežne na začiatku 200km/hod na zadnom.
Teda v 200-vke by som sa bál isť cez mesto nieto ešte na zadnom. Inak má policia takéto niečo dobehnúť? Bez šance?

http://www.mojevideo.sk/video/1e30a/bud ... ganov.html
tacosi
Moderátor
Moderátor
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tacosi »

Hlavne ze ma cely cas zapnute dialkove.
Teda cely cas nie,pretoze sem tam zablikal.Takych milujem
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

Veru, dialkove mal po cely cas. Len mi je cudne ze funguje blikanie dialkovymi ked ich ma vlastne zapnute.
brm
Darca
Darca

Chlapec ma sklamal hneď po pár sekundách, pretože zastal na červenú.. len sa hraje na zlého chlapca.. podobne ako Eminem, ktorý mal stále čisté biele tielko.

:)
Gothar
Moderátor
Moderátor

Tak dnes som stretol skutocneho experta. Vylietana Audi A6 (1999, 250 000 km) so svetlami prerobenymi na denne svietenie - zadne svetla nic, vpredu si svietil normalne. Samozrejme v tme ho bolo vidiet az tak na 50-60 m. Nic hrozne, ale ide o princip, ze si to asi zbuchal niekde doma a nemyslel na to, ze niekedy by potreboval aj zadne obrysove svetla. Aspon ze brzdove mu fungovali normalne, lebo aj tak isiel ako idiot, v dedine 40, mimo prudko zrychlil na 70 a viac ani za nic. Predbiehat sa na tom useku nedalo, takze sa za nim spravila este aj mensia kolona, proste pan :D vin WAUZZZ4BZXN019402
Noobsz DJ
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Noobsz DJ »

Ja som po ceste zo Skalice do Otrokovic (CZ) stretol zopár takých debilov. Ako fajn, cesta široká bola, ale aj tak. Plná čiara, oproti si išlo auto a blbeček začal v mojom smere predbiehať mňa a ďalšie dve auta. V meste či dedinách nemajú niektorý ignoranti problém predbiehať cez plnú čiaru, keď ide oproti iné auto. Proste kreténi sa nájdu všade.
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

Nevie niekto co sa dnes porobilo v Ba? Nejako extremne prazdne ulice boli.
sundevil
VIP
VIP

Príspevok od používateľa sundevil »

tento tyzden boli jarne prazdniny
brm
Darca
Darca

GothaR napísal:Vylietana Audi A6 (1999, 250 000 km) so svetlami prerobenymi na denne svietenie - zadne svetla nic, vpredu si svietil normalne.
Ja skôr tipujem, že na zadných svetlách mal pekne hrubú vrstvu tmavých fólií, aby vyzeral akože kúl.. :)
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Tak to je dnes plodny den. Ja som cestou na obed pozoroval situaciu, ked 2 vozidla davali prednost sprava, zatial co treti za nimi usudil, ze su to dementi, ktorych streba vytrubit a seknut cez protismer. Tam mu vsak vbehlo vozidlo, ktoremu bola davana prednost v jazde, tak to tam cele zablokovali, trubili po sebe, nieco po sebe bliakali cez otvorene okienka. Aspon som sa schuti zasmial :)
melonSVK
King
King

Príspevok od používateľa melonSVK »

Mne sa zas v poslednom čase čoraz častejšie stáva to, že si idem po hlavnej, na dohľad predo mnou križovatka, auto zastaví na hranici križovatky, stojí tam dobrých 5 sekúnd ako dement a vo chvíli, keď som od neho nie 150 ale 50 metrov tak sa rozbehne a zaradí sa predo mňa. V takýchto chvíľach mi stúpa krvný tlak na 250/150 a vždy rozmýšľam nad tým, že si spravím pancierový predok a budem ich valcovať jedného po druhom.
Gothar
Moderátor
Moderátor

brm napísal:Ja skôr tipujem, že na zadných svetlách mal pekne hrubú vrstvu tmavých fólií, aby vyzeral akože kúl.. :)
Bohuzial nie, bola uz dost velka tma a nic mu nesvietilo (iba odrazky :D )
Inak to vybiehanie z krizovatky sa stava aj v KE, ale vacsinou to nie je krizovka, len musim ubrat. Iba pred asi mesiacom mi to urobil jeden na Juznej triede v KE, kde je 70ka a mal som co robit, aby som to ubrzdil. Ale nebolo to uplne kriticke, lebo som este stihol trubit :D Ale uz som to tu asi aj pisal, odkedy jazdim aj na skutri, tak taketo veci viac ocakavam, lebo motorkar nikdy nie je na hlavnej, aspon nie na nasich cestach.
PS: mna este viac vytoci ked sa niekto hoci aj zaradi skoro, ale potom zrychluje len tak aby sa nepovedalo (vacsinou nejaky dedko na francuzskom vraku). Viac viem zniest ked sa aj niekto tesne zaradi predo mna, ale rychlo sa dostane na 50-60 km/h
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

Dnes som skoro spôsobil vážnu dopravnú nehodu. :(

Išiel som po štvorprúdovke pri Zvolene (nie diaľnici, obyčajná "90-ka"), išiel som samozrejme v pravom pruhu, zle osvetlená cesta, pravotočivá, a zrazu sa objavil na ceste v strede môjho pruhu prevrátaný nákupný košík s naloženými nejakými vrecami. Nevedel som odhadnpť, čo v ňom bolo, možno by som ho odpálil a schytal iba pár škrabancov, no riskovať som nechcel, a jediná možnosť bolo ísť do ľavého pruhu. Videl som ale, že je v ňom auto a ide podstatne rýchlejšie ako ja, tak som pohotovo prudko pridal, strhol to do ľava a hneď naspäť doprava. Auto za mnou muselo pribrzdiť, ale nie prudko. Keby v ňom sedel nejaký blbec, tak to do mňa možno naberie. Potom ma celú cestu brzdil a vytruboval na mňa - očividne ten košík v mojom pruhu nezaregistroval, a myslel, že som nadrbaný, alebo čo.

Neviem, ktorý retard tam ten košík dal, no zavolal som na políciu a nahlásil, že tam je. Vraj už vtedy boli na ceste, resp., niekto im volal.
vladenko007
VIP
VIP

No môže byť ten vodič kamióna normálny? A ešte ani nezastavil.

Gothar
Moderátor
Moderátor

Hensym: podla mna si reagoval v ramci moznosti najlepsie. Pokial ten za tebou musel iba mierne pribrzdit, tak je to ok, vzdy lepsie ako narazit do neznamej prekazky. Ja sa vyhybam aj igelitkam a podobnym drobnym veciam na ceste, zatial sa vsak vzdy stacilo presunut len v ramci pruhu, aby sa dana vec dostala pod auto.
vladenko: aspon ze stratil cast nakladu, minimalne u sefa/zakaznika sa mu neprepecie a mozno ho vdaka tomu aj chytia. Ale inak to vyzeralo dost kruto, necakal by som, ze s traktorom je mozne takto zamiest.
Napísať odpoveď