ZUNO - diskusia/rady/problemy - predchod na mBank, Fio, Uni
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: ZUNO - diskusia/rady/problemy
Vybery su bohuzial stale limitovane na TB bankomat. Asi si sa prepozrel na bankomaty v zahranici.
-
t0m4s3
Admin
Neprepozrel, ja sa bavim o CR
onedlho tato banka zrejme skonci... resp. prejde pod inu.
-
Soviet
Darca
Podlozene to mas cim? Maju to tazke, ale snad tento pre nich stratovy projekt este Raifka co najdlhsie udrzi.
-
t0m4s3
Admin
A kto by Zuno odkupil v pripade, ze by sa jej Raiff zbavovala z dovodu cervenych cisel?Axwell napísal:onedlho tato banka zrejme skonci... resp. prejde pod inu.
Spominala sa Tatra banka. Oonvertuju to na bezne platene ucty a komu sa nebude pacit, tak nech si ich zrusi.
viac menej to bude asi Tatra banka, este to nie je iste.
Mbanka bude nadalej fungovat, takze tam je to OK.
Mbanka bude nadalej fungovat, takze tam je to OK.
-
Soviet
Darca
Hmm, zeby dake vnutorne info toto? Keysi sa pisalo o TB, ked vysla ta sprava pocas ich medialnej kampane, ale odvtedy je to hluche, tak ktovie.
Bez vanku sa ani listok nepohne.
-
typek61
Darca
mate niekto na ucte kese co by ste mi preposlali 5 € na moje zuno?ja mozem poslat so slsp.diky za ochotu 
-
audiotrack
VIP
ten humbuk o krachu nejako upadol. Sledujem správy o zuno od kedy prišla tá správa, a žiadne oficiálne vyhlásenie ani po pol roku nedošlo, tak sa chystám znova vrátiť do zuno. Mal by som však jednu otázku. Ako funguje ten účet plus? Treba oň nejako požiadať, alebo ak splním podmienky tak mi automaticky za daný mesiac nebudú účtovať poplatky? Ako je to potom s tými bonusovými vecami (autopilot, smsky). Aktivujem si manuálne alebo mi to zapnú sami ak splním tie podmienky pre plus?
-
Soviet
Darca
Musis on poziadat..Vsetko sa da online v IB. Staci zaplatit mesacne kartou 100eur po novom od FEB a mas ho zdarma. Prvy mesiac ako si plus aktivujes, tak ho ma zdarma. Taktiez kreditka je zdarma pri ucte plus. Takze go on. Ja si nemozem stale Zuno vyachvalit a ani nepamatam, kedy som za ucet platil
Vsetky sluzby, ktore chces si pozapinas sam. Smsky su asi automaticky.
Vzdy prveho si oni overia, ci si tych 100eur zaplatil mesacne, alebo nie. Vies si to aj ty overit, mas nato ponuku v IB. Ak si nezaplatil, tak ti stiahnu ovsem sumu za mesacny balik plus.
Vsetky sluzby, ktore chces si pozapinas sam. Smsky su asi automaticky.
Vzdy prveho si oni overia, ci si tych 100eur zaplatil mesacne, alebo nie. Vies si to aj ty overit, mas nato ponuku v IB. Ak si nezaplatil, tak ti stiahnu ovsem sumu za mesacny balik plus.
-
audiotrack
VIP
na ich stránke sa píše že platba kartou 200€ mesačne (alebo od februára tých 100 ako píšeš) ALEBO zostatok na všetkých účtoch dokopy minimálne 6000€. Ja skôr splním tú druhú ako prvú, keďže ma zaujal hlavne ich sporiaci účet. Kartou moc neplatím, a keď, tak používam slsp aj preto že je bezkontaktná a robím väčšinou menšie nákupy.
Má tá kreditka aj nejaké iné výhody okrem toho, že môžeš ísť do mínusu? Ja u nich účet stále mám, a mám teda aj kartu. Len som si vtedy presunul všetky peniaze do slsp ale účet som si nerušil. Preto sa pýtam, či má pre mňa zmysel žiadať novú kartu.
Má tá kreditka aj nejaké iné výhody okrem toho, že môžeš ísť do mínusu? Ja u nich účet stále mám, a mám teda aj kartu. Len som si vtedy presunul všetky peniaze do slsp ale účet som si nerušil. Preto sa pýtam, či má pre mňa zmysel žiadať novú kartu.
-
Soviet
Darca
No praveze ta druha podmienka ak sa nemylim a nevratili ju, tak od Februara uz neplati. Teda tych 6tis na ucte. Preistotu si to popozeraj, ale viem, ze ked vysiel novy sadzobnik atd na ten februar, tak tam bola ta 6tisicka zrusena. Na FB nato dost ludia nadavali.
Kreditka a vyhody? Neviem. Ja ju pouzivam malo, ale vo vacsine bank je za rocny poplatok a tu je zdarma. A taktiez sa platby rataju do toho mesacneho objemu platieb kartou z nej.
Nove karty v Zune su uz tiez bezkontaktne, ak by si mal o to zaujem, len znovu vystavenie je sa mi zda 3.5eur ci kolko.
Kreditka a vyhody? Neviem. Ja ju pouzivam malo, ale vo vacsine bank je za rocny poplatok a tu je zdarma. A taktiez sa platby rataju do toho mesacneho objemu platieb kartou z nej.
Nove karty v Zune su uz tiez bezkontaktne, ak by si mal o to zaujem, len znovu vystavenie je sa mi zda 3.5eur ci kolko.
-
audiotrack
VIP
kde nájdem tie zmeny od februára? nejako sa v tej ich stránke nevyznámSoviet napísal:No praveze ta druha podmienka ak sa nemylim a nevratili ju, tak od Februara uz neplati. Teda tych 6tis na ucte. Preistotu si to popozeraj, ale viem, ze ked vysiel novy sadzobnik atd na ten februar, tak tam bola ta 6tisicka zrusena. Na FB nato dost ludia nadavali.
tu v časti cenník sa spomína to zníženie z 200 na 100. O tej sume 6000 sa tam nepíše nič. Je niečo aktuálnejšie?
-
Soviet
Darca
http://www.zuno.sk/global/documents/zun ... 2-2014.pdf
"ÚČET PLUS ťa nemusí nič stáť. Môžeš ho mať za 0 €, ak zaúčtované bezhotovostné transakcie KARTOU a/alebo KREDITKOU budú v danom
mesiaci 100 € a vyššie. Ak splníš túto podmienku, poplatok ti vrátime na druhý deň po jeho odpísaní z tvojho ÚČTU PLUS."
Predosli cennik:
"ÚČET PLUS ťa nemusí nič stáť. Môžeš ho mať za 0 €, ak zaúčtované bezhotovostné transakcie KARTOU a/alebo KREDITKOU
budú v danom mesiaci 200 € a vyššie alebo ak je tvoj priemerný zostatok počas mesiaca na všetkých účtoch v ZUNO 6 000 €
alebo viac. Ak splníš tieto podmienky, poplatok ti vrátime na druhý deň po jeho odpísaní z tvojho ÚČTU PLUS."
Cize od februara to platit nebude ako vravim. Vid aj http://www.zuno.sk/o-nas/blog/detail/no ... -zmena-vop
"ÚČET PLUS ťa nemusí nič stáť. Môžeš ho mať za 0 €, ak zaúčtované bezhotovostné transakcie KARTOU a/alebo KREDITKOU budú v danom
mesiaci 100 € a vyššie. Ak splníš túto podmienku, poplatok ti vrátime na druhý deň po jeho odpísaní z tvojho ÚČTU PLUS."
Predosli cennik:
"ÚČET PLUS ťa nemusí nič stáť. Môžeš ho mať za 0 €, ak zaúčtované bezhotovostné transakcie KARTOU a/alebo KREDITKOU
budú v danom mesiaci 200 € a vyššie alebo ak je tvoj priemerný zostatok počas mesiaca na všetkých účtoch v ZUNO 6 000 €
alebo viac. Ak splníš tieto podmienky, poplatok ti vrátime na druhý deň po jeho odpísaní z tvojho ÚČTU PLUS."
Cize od februara to platit nebude ako vravim. Vid aj http://www.zuno.sk/o-nas/blog/detail/no ... -zmena-vop
-
audiotrack
VIP
hmm škoda. Ale ich sporiaci účet má stále lepší úrok ako v slsp. Dík za zodpovedanie otázok, k+
http://www.zive.sk/zuno-ma-v-sr-a-cr-sp ... fault.aspx
ja som v ZUNE stale, pouzivam ho ako primarny ucet (druhy ucet mam v mbank) a zatial velka spokojnost. Posledna zmena v cenniku ma velmi potesila, hlavne to, ze ucet plus budem moct mat za transakcie platobnou kartou v objeme nad 100eur.
ja som v ZUNE stale, pouzivam ho ako primarny ucet (druhy ucet mam v mbank) a zatial velka spokojnost. Posledna zmena v cenniku ma velmi potesila, hlavne to, ze ucet plus budem moct mat za transakcie platobnou kartou v objeme nad 100eur.
-
typek61
Darca
da sa vam prihlasit do zuna IB?dik
//uz mi ide,vtedy mi pisalo ked som sa prihlasoval ze : boli ste uspesne odhlaseny
//uz mi ide,vtedy mi pisalo ked som sa prihlasoval ze : boli ste uspesne odhlaseny
-
audiotrack
VIP