ZOH 2014 - Hokej
-
DanielDevil
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: ZOH 2014 - Hokej SVK
v štúdiu som myslel, neviem či aj komentuje (zle som sa vyjadril), lebo ja sledujem hokej na ČT vždy, len keď tam skončí prenos si prepnem
-
Steven666
King
no dnes bol Hecl, Hartmann a Slavo Jurko.
-
DanielDevil
Addict
Hecl to bol, díky
-
mirak2
Hardcore addict
na hokejbale asi jeden z najbeznejsich faulov...martinsos napísal:Najlepšie z celého zápasu je aj tak táto riťovka od Laca![]()
![]()
![]()
http://d3j5vwomefv46c.cloudfront.net/ph ... 1392557601
-
guess.whoo
Redeemer
najkrajsie na tom bolo, ze to ten Rus vobec necakal 
Krása oproti včerajšku , o českom šťastíčku by som pomlčal lebo dnes sme mali veľa šťastia my
Ja si myslím že na čechov máme a vyhráme , tiež nepodávajú bovieaké výkony a hádam nás tento zápas nabudil , Tatar to myslel perfektne , škoda že to nedal
-
Grond
Medium Professional
inac laco to nemohol zalahnut za brankou? alebo mimo brankoviska sa to piska?
-
guess.whoo
Redeemer
by dostal tak ci tak 2 minuty..dnes ale par krat zavaril pri rozohravke
a Jurčina vobec hral? nejak som ho okrem na striedačke veľmi nevidel, čo je len dobre 
-
t0m4s3
Admin
Prykrit puk moze pred branou po kruhy pre vhadzovanie a za brankovou ciarou iba pokial mu cast tela zotane v brankoviskuGrond napísal:inac laco to nemohol zalahnut za brankou? alebo mimo brankoviska sa to piska?
LACO chytal výborne, to treba uznať a v zápase proti Česku, podľa mňa, netreba riešiť kto bude chytať
Tak a to bolo jediné pozitívum, ktoré z dnešného zápasu bolo možné sledovať
Je zaujímavé čítať, ako včera každý nadával na Slovensko po hanebnej prehre so Slovincami, a dnes je všetko ok, sme majstri sveta, ale zase sme prehrali. To je typické len pre slovenského fanúšika, aby sa opil suchým rožkom. Trošku sa zlepší obranná hra a už ideme bojovať o zlato, dáme Čechov a neviem čo, to sa mi asi sníva...
Každý hodnotí výkon z jednej strany mince, nikto si nechce všímať jej druhú stranu.
Rusi neberú vážne také hokejové národy ako je Slovensko, Lotyšsko, Slovinsko, Švajčiarsko a pod. Pre nich je významný zápas iba s USA a Kanadou, prípadne so Švédmi a Fínmi. Ostatných automaticky podceňujú. Dnes na ich hre absentovalo akékoľvek nasadenie, dohrávanie súbojov....Kto včera videl zápas s USA, vie o čom hovorím. To bol najkrajší zápas na turnaji doposiaľ, a dnes Rusi v tréningovom tempe nastrelili dve tyčky, párkrát trafili padajúceho hráča pri dorážke do prázdnej brány a pod...
...ale čo Slovensko, okrem tej šance Miklíka v úvode, kedy ani nevedel, že je v šanci, si Slovensko nevypracovalo nič, hráči stali na modrej a čakali, lenže zase zápas prehrali, keďže ofenzíva v 3 zápasoch dala "až" 2 góly...takto sa zápasy nevyhrávajú a je potom logické, že takí ako Slavko Jurko, Radko Hecl, Hlinka, Gašpar sa tešia ako malé deti z bodu za PREHRU !!! Mne to prišlo ako nejaké 60-70 roky ťažkého socializmu, kde bolo zakázaené rozprávať o negatívnych veciach a stále tí slovenskí ťarbaví komentátori rozprávali o tom, ako je všetko pozitívne, ako všetko funguje. Veď im chýba zmysel pre realitu, alebo je tu cenzúra pravdy a absencia zdravého rozumu ? toť otázka ....
...už tu mnohí sa radujú, že máme Čechov, lenže oni neprehrali hanebne so Slovincami, nedostali 7 gólov od USA a tiež keď vidia, že im vyšli do osemfinále menejcenní bratia z bývalého spoločného štátu, tak sa zomknú a budú motivovaní aby svojho menšieho "brata" niečomu priučili....turnaj sa začína až teraz, ale slovenskí hokejisti nieže nevedia dať gól, ale nemáme ani možnosť si šancu pripraviť, nie už skórovať a opíjať sa suchým rožkom z výkonu proti Rusom, ktorí hrali ako na tréningu zase smrdí poriadnym náterom Slovákov...aspoňže pri Lacovi stoja všetci svätí
Tak a to bolo jediné pozitívum, ktoré z dnešného zápasu bolo možné sledovať
Je zaujímavé čítať, ako včera každý nadával na Slovensko po hanebnej prehre so Slovincami, a dnes je všetko ok, sme majstri sveta, ale zase sme prehrali. To je typické len pre slovenského fanúšika, aby sa opil suchým rožkom. Trošku sa zlepší obranná hra a už ideme bojovať o zlato, dáme Čechov a neviem čo, to sa mi asi sníva...
Každý hodnotí výkon z jednej strany mince, nikto si nechce všímať jej druhú stranu.
Rusi neberú vážne také hokejové národy ako je Slovensko, Lotyšsko, Slovinsko, Švajčiarsko a pod. Pre nich je významný zápas iba s USA a Kanadou, prípadne so Švédmi a Fínmi. Ostatných automaticky podceňujú. Dnes na ich hre absentovalo akékoľvek nasadenie, dohrávanie súbojov....Kto včera videl zápas s USA, vie o čom hovorím. To bol najkrajší zápas na turnaji doposiaľ, a dnes Rusi v tréningovom tempe nastrelili dve tyčky, párkrát trafili padajúceho hráča pri dorážke do prázdnej brány a pod...
...ale čo Slovensko, okrem tej šance Miklíka v úvode, kedy ani nevedel, že je v šanci, si Slovensko nevypracovalo nič, hráči stali na modrej a čakali, lenže zase zápas prehrali, keďže ofenzíva v 3 zápasoch dala "až" 2 góly...takto sa zápasy nevyhrávajú a je potom logické, že takí ako Slavko Jurko, Radko Hecl, Hlinka, Gašpar sa tešia ako malé deti z bodu za PREHRU !!! Mne to prišlo ako nejaké 60-70 roky ťažkého socializmu, kde bolo zakázaené rozprávať o negatívnych veciach a stále tí slovenskí ťarbaví komentátori rozprávali o tom, ako je všetko pozitívne, ako všetko funguje. Veď im chýba zmysel pre realitu, alebo je tu cenzúra pravdy a absencia zdravého rozumu ? toť otázka ....
...už tu mnohí sa radujú, že máme Čechov, lenže oni neprehrali hanebne so Slovincami, nedostali 7 gólov od USA a tiež keď vidia, že im vyšli do osemfinále menejcenní bratia z bývalého spoločného štátu, tak sa zomknú a budú motivovaní aby svojho menšieho "brata" niečomu priučili....turnaj sa začína až teraz, ale slovenskí hokejisti nieže nevedia dať gól, ale nemáme ani možnosť si šancu pripraviť, nie už skórovať a opíjať sa suchým rožkom z výkonu proti Rusom, ktorí hrali ako na tréningu zase smrdí poriadnym náterom Slovákov...aspoňže pri Lacovi stoja všetci svätí
-
PhYs0c
King
ja by som dodal, že okrem toho ako Laco chytal, bolo ďalšie pozitívum aj to, že naši hrali ako tím konečne, zo dva tri krát v bráne zastúpili Laca aj obrancovia a chytili minimálne 2 isté góly, takže by som pochválil aj ich 
Jasné že to tak je lebo včera sme neuhrali vôbec nič a dnes v tom bol vidieť snahu aj systém , to že sme hrali včera na **** a dneska dobre je fakt , nie hanenie tímu
Ak budú hrať minimálne ako dnes tak môžme vyhrať , that's all
Ak budú hrať minimálne ako dnes tak môžme vyhrať , that's all
Presne ako pise JOSE. Hrali sme lepsie, ale vobec nie dobre. Laco nas dnes celkom podrzal, ale aj kus stastia bolo. Utok nemame, mladi z NHL absolutne vycnievaju ale to nestaci. Mame 2:10 skore a uz som niekde cital ze chlapci uz vedia ako uspiet.
Vacsinu casu som mal pocit, ze hrame na remizu.
Nepamatam si teraz presne statistiku, ale tusim to bolo 44:22 pre rusom vyhratych bully. A potom to tak aj vyzeralo, ked sme konecne vybojovali puk, tak chalani uz boli unaveni a isli stiedat, resp. iba jeden isiel dopredu.
Drzim im palce, ale cechov nedame. Vcerajsi zapas Rus:Usa bola uplne ina liga, mohli by sa nejako este stretnu vo finale. My si to nezasluzime
Vacsinu casu som mal pocit, ze hrame na remizu.
Nepamatam si teraz presne statistiku, ale tusim to bolo 44:22 pre rusom vyhratych bully. A potom to tak aj vyzeralo, ked sme konecne vybojovali puk, tak chalani uz boli unaveni a isli stiedat, resp. iba jeden isiel dopredu.
Drzim im palce, ale cechov nedame. Vcerajsi zapas Rus:Usa bola uplne ina liga, mohli by sa nejako este stretnu vo finale. My si to nezasluzime
-
guess.whoo
Redeemer
tak nemohli sme hrat proti Rusom s nasim muzstvom otvorene a utocne. Ako som pisal, hrali sme ako Svajc alebo Bielorusi ked boli na vrchole svojich moznosti. Cakali sme, rusili sme ich akcie, tlacili sa do krajov a hrali na brejky.
Podla mna vynikajuca taktika a mali sme aj stastie. Netvrdim, ze to bol dobry vykon smerom dopredu, ale smerom dozadu sme skoro cely zapas stihali.
Ano Rusi hrali len na nejakych 70%, ale to nam stacilo na to, aby si chalani trosku zdvihli sebavedomie.
Ci by bolo lepsie keby sme chytili dalsiu 7cku pri hrani hura systemom?
Podla mna vynikajuca taktika a mali sme aj stastie. Netvrdim, ze to bol dobry vykon smerom dopredu, ale smerom dozadu sme skoro cely zapas stihali.
Ano Rusi hrali len na nejakych 70%, ale to nam stacilo na to, aby si chalani trosku zdvihli sebavedomie.
Ci by bolo lepsie keby sme chytili dalsiu 7cku pri hrani hura systemom?
-
t0m4s3
Admin
To, ze sme dnes s tym vybojovali bod je sice pekne, ale s rovnakym vykonom dostaneme s Cechmi opat sedmicku. Rusi proste boli tragicki a aj tak sme ich neporazili. Sebavedomie si mali dvihat vcera, dnes uz je neskoro.
Ak by sme aj nejakým zázrakom postúpili cez Čechov , tak hneď nasledujúci deň nás vo štvrťfinále čaká odpočinuté USA ... 
no a vsak my nejdeme na zlato, nam momentalne ide o zachranu reputacie 
dnes to bolo dobre len preto, ze to nebolo az take zle
dnes to bolo dobre len preto, ze to nebolo az take zle
-
DanielDevil
Addict
už by mohli aj zverejniť časy zápasov, aby som vedel ako si v škole naplánovať voľno 
//ach jaj, neviem čo tam toľko budú riešiť
no nič musíme si počkať...
//ach jaj, neviem čo tam toľko budú riešiť
-
audiotrack
VIP
Čas začátků utkání oznámí direktoriát turnaje v Soči až v pondělí. V hale Bolšoj se hrají postupně tři zápasy (od 9.00, 13.30 a 18.00 českého času), jeden večerní duel se hraje v druhé aréně Šajba od 18 hodin.
Zdroj: http://oh.idnes.cz/hokej-olympiada-prog ... -hokej_lge
Zdroj: http://oh.idnes.cz/hokej-olympiada-prog ... -hokej_lge