ZOH 2014 - Hokej

O športe...
kmt
Light Star
Light Star

Re: ZOH 2014 - Hokej SVK

Príspevok od používateľa kmt »

begbeee napísal:Slovenský hokej konečne narazil.
1. Reprezentácia na najprestížnejšom podujatí dokázala predviesť najhorší výkon zo všetkých mužštiev.
2. Slovan ako milionárska zábavka s nevalnými výsledkami.
3. Zničená extraliga, dovolím si tvrdiť na pokraji zániku.

Káder repre už taký úzky, že znesie porovnanie s krajinami na rozhraní A./B. kategórie. Neexistencia centra, ktorý je schopný hrať na minimálne európskej úrovni (ako-tak Olvecký, ale rozhodne to nie je nič extra). Absolútne chýba stredná generácia. Ak toto z našej repre dokáže dostať Vújtek, tak Boh uchovaj, keď ju prevezme niekto na úrovni Šterbák/Golonka...

no asi tak celkom pekne zhrnute.
kvasko
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa kvasko »

Skoda toho, aj ked je pravda, ze nic ine sme si nezasluzili. Necakal som, ze dopadneme na tychto OH az takto, ale tak odzrkadluje to nasu pomaly klesajucu uroven hokeja. Dufat, ze sa nieco vo vedeni zmeni je nezmysel, nie u nas. Fandit budem nasmu hokeju rozhodne aj nadalej, len ma mrzi, ze sa v tej tretej tretine zobudili a konecne ukazali, ze hokej vedia aj hrat. Bol by som radsej, keby to skoncilo 1:4, takto to o to viac serie aj mna a predpokladam, ze aj ich.

Som uprimne zvedavy s cim vybehneme na dalsie ZOH, kedze urcite odidu dalsi leaderi. Ci sa z Tatara, Jurca a spol. vykluju hraci, ktori potiahnu nas hokej zas na nejake obdobie, jedno je iste, takymto stylom tych hracov urcite vela nebude.

Kazdopadne aj tak dakujem nasim hracom, verim, ze chceli, no proste sa nedarilo. Tak aspon za tu ochotu tam prist a reprezentovat.
Grond
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grond »

Proste nasi hokejisti boli uz dopredu odsudeni na neuspech ... pretoze ten bordel co sa dial pred olympiadou a samotnou nominaciou, hlavne zo strany medii tak nemal obdobu.
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

celkovo predposledné miesto. Najvyšší čas odvolať trénera :D
Steven666
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Steven666 »

prišiel Golonkov čas :D
hd_
King
King

Príspevok od používateľa hd_ »

Je to škoda, ako sme prespali 1. tretinu. Potom sme sa dostali do zápasu a už to bolo super, ale darmo, my musíme jednoducho prehrávať o 2-3 góly, aby sme začali hrať maximum, čo vieme.
Ale tak nevadí, ja hovorím, že stále lepšie, ako nosiť ponožky v sandáloch.
skuki
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa skuki »

renault napísal: babrak zapasu?................ko*ot turnaja
Ten gól Maja Hosu, ktorý vypracoval si nevidel čo?
etc.
Professional
Professional

Príspevok od používateľa etc. »

Philop25
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Philop25 »

Prehry s favoritmi ma ani neprekvapujú, prekvapuje ma len prehra s tímom ktorý hraje v B-kategórii, zrejme už sme na úrovni takýchto tímov..
ramaya
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa ramaya »

Kedy ich budeme vítať ?
Na letisku , alebo budú aj nejaké oslavy na námestí ? :lol:
Radioactive_Mouse
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Radioactive_Mouse »

Olympiadu sme doje*** ako v roku 2002 takze tento rok sme majtri sveta :P

Ja by som to zase az tak cierne nevidel. Cele to bolo cudne uz od zaciatku ako media stale riesili satana a otravovali s tym vujteka a ostatnych hracov. Ako postupne prichadzali zranenia , z obrany ktora mala byt nasa najsilnejsia stranka sa stala nasa najslabsia ( nebyt jurcinu a vydareneho myslim, ze zapas s usa by vyzeral uplne inak. Po tomto zapase boli hraci psychicky na dne). Mali sme plno hracov ktori sa zranili pred zaciatkom turnaja a nebolo iste ci budu hrat co tiez vujtkovi vobec nepomohlo ... Cele to bolo zle uz pred zaciatkom turnaja
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

ako alibi zatiaľ najlepšie, z toho čo sa tu popísalo :)

ale každý mal rovnaké podmienky. Aj čechov trápili výpadky hráčov eliaš plus ten obranca, aj češi boli psychycky na dne keď švajčiarom nedali za celý zápas jediný gol, a tiež ich riešili média, keď hadamczik označil zápas so švajčiarskom ako dobrý. A určite by sa našli aj iné tímy, ktorým chýbali hráči a mali nejaké negatívne ohlasy médii. Napríklad rusi určite svojich nešetrili po prehre s usa a remíze s nami.

inak tiež som si hneď spomenul na 2002, kde sme skončili tuším 13? A o pár mesiacov bum, zlato. Teraz sme skončili predposledný, čo je mega hanba. Predbehli nás slovinci aj lotyši. Ale aspoň je o to väčšia motivácia na MS.
J.O.S.E
King
King

Príspevok od používateľa J.O.S.E »

Pre slovenských hokejistov turnaj skončil.

Včerajší zápas bol opäť hanbou. Nemám rád, keď mnohí hovoria, že takto sme mali hrať celý zápas ako tretiu tretinu, celý turnaj sme mali hrať ako zápas proti Rusom, alebo ešte včera v bare som počul vrieskať pár ľudí slová ako "gól" z každej strely, ktorá išla na Pavelca, ktorú videl a bola z pekného uhla.

Prvé dve tretiny naši nevedeli ani len do pásma vliezť a pritom to klzisko je široké ako hangár, to sa mi len rozum zastavoval a pri presilovkách obzvlášť. 4 brániaci Česi a my sa nevieme usadiť v pásme a bojujeme o puk v rohoch klziska, absurdné ! Tiež tie pokusy streliť gól, keď brankár na puk vidí, strelec je tiesnený a z uhla, toto nemôže skončiť gólom, veď Pavelec nie je amatér. Tak ako minulý rok proti Fínom, tiež sme si nechali nasúkať 3 góly (včera dokonca 4) a potom veríme, že snáď nám tam jeden padne náhodne a potom sa začnú hrači aj snažiť, toto nebola hra hodná olympiády !

Ten "zlepšený" výkon v tretej tretine nebol zlepšený nami, ale tým, že Česi vypli - veď predsa obe mužstva nastúpili do zápasu od stavu 0:0 a tam bolo vidieť, kto má akú kvalitu, Česi nás do ničoho nepustili a robili sme jednú hrubku za druhou. Tak ako hrali v tretej tretine by mali hrať celý zápas a nie keď súper vypne, nehrali tak, lebo na to proste nemajú, ak ide súper naplno tiež.

Na turnaji sme mali absolútne zlé mužstvo, zlé bolo poskladané, ale to nie je chyba trénerov, pretože nebolo ani koho zobrať. Nemáme centra do prvého alebo druhého útoku, lídra tímu svetového formátu v najlepších rokoch a chýba nám stredná generácia, ak mužstvo je zložené z pokročilých tridsiatnikov a mladých debutantov v NHL. Tieto skutočnosti sa zákonite nemôžu premietnuť do úspechu.

Toto boli ZOH v hokeji, najväčší a najkvalitnejší turnaj za 4 roky, aký sa hrá. Všetci hokejisti sa naň tešili a všetky štáty na ňom podali najlepší výkon aký mohli, len Slováci pôsobili na ľade ako po poriadnej žúrke, nezohraní, hrali bez myšlienky, okrem zápasu s Čechmi som nevidel náznak šikovnosti našich útočnikov, nejaká úmná prihrávka absentovala a to proti dnes už prepracovaným herným systémom sa nedá predvádzať takýto útočný hokej.

Vujtek nie je pán Boh, má na svedomí nejaký ten úspech Slovákov v posledných rokoch. Neviem, či bude pokračovať pri repre po takejto blamáži, lenže kto je ten Otto Sýkora - GM Slovenska, v živote som o ňom nepočul a tiež vyšli najavo skutočnosti, že pokiaľ išlo o Višňovského, tak ani nekontaktoval GM Islanders, no ak takto jedná GM aby zabezpečil čo najlepšie mužstvo tak dovi-dopo a treba aby skončil. V takom prípade, ak sú tieto info pravdivé, tak súhlasím s názorom, že vnútri kabíny a celkovo organizácia mužstva mala určite medziľudské problémy.
Radioactive_Mouse
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Radioactive_Mouse »

nieco natom bude
http://www.cas.sk/clanok/273569/vladimi ... vecou.html

inak neviete niekto preco nehral vcera baranka?? (nas najlepsi obranca na turnaji)
hd_
King
King

Príspevok od používateľa hd_ »

Na Markíze pred zápasom spomínali, že dôvodom bol nejaký zdravotný problém.
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Náš najlepšie hrajúci obranca na turnaji Ivan Baranka má zranenie v hornej časti tela a nenastúpi na osemfinálový zápas proti Česku. Zatiaľ nie je jasné, či bude v prípade postupu do štvrťfinále k dispozícii.

Čítajte viac: http://sport.sme.sk/c/7106662/11-den-na ... z2tlHRMhgd
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

To studio a ten retardovany moderator v studiu pre zapasom s Ceskom by si zasluzil preplesk, takeho sasa a trapka som uz dlho nevidel. A dalsi klinec po hlavicke klepnuty pri zivom vstupe na Markize. Este aj reci, ze nefalsovana atmosfera, pricom bolo vsetkym jasne, ze pri prehravani sa ani male dievcatka nemozu tesit.
http://mediaboom.sk/nezaradene/markize- ... h-vstupov/
Trussardi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Trussardi »

Aj komentatora by som vymenil za Ninaja :D
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

ale ani sa im za ten komparz nedivím. Ak si pozeral cez zápas s ruskom, boli tam asi 5 ľudia. Vtedy to juraška zahral do autu, že je prestávka a všetci odbehli niekam na čaj, inak je tam plné námestie. Vtedy som šiel do kolien od smiechu (hlavne keď ukázali záber na námestie a stánky pozatvárané lebo bola nedeľa, tak neviem kam na ten čaj išli). Si zober že markíza musela dlho dopredu vybaviť od mesta povelenie, prenajať si to miesto, prenajať stage, zaplatiť techniku a všetko a potom také výkony hokejistov že nikto nepríde. Čo iné ako komparz im ostávalo. Ale bol to zlý krok dať to markíze. Vidno že je to komerčná televízia, a športové prenosy nevedia robiť
Napísať odpoveď