ZOH 2014 - Hokej
Re: ZOH 2014 - Hokej SVK
Slovenský hokej konečne narazil.
1. Reprezentácia na najprestížnejšom podujatí dokázala predviesť najhorší výkon zo všetkých mužštiev.
2. Slovan ako milionárska zábavka s nevalnými výsledkami.
3. Zničená extraliga, dovolím si tvrdiť na pokraji zániku.
Káder repre už taký úzky, že znesie porovnanie s krajinami na rozhraní A./B. kategórie. Neexistencia centra, ktorý je schopný hrať na minimálne európskej úrovni (ako-tak Olvecký, ale rozhodne to nie je nič extra). Absolútne chýba stredná generácia. Ak toto z našej repre dokáže dostať Vújtek, tak Boh uchovaj, keď ju prevezme niekto na úrovni Šterbák/Golonka...
1. Reprezentácia na najprestížnejšom podujatí dokázala predviesť najhorší výkon zo všetkých mužštiev.
2. Slovan ako milionárska zábavka s nevalnými výsledkami.
3. Zničená extraliga, dovolím si tvrdiť na pokraji zániku.
Káder repre už taký úzky, že znesie porovnanie s krajinami na rozhraní A./B. kategórie. Neexistencia centra, ktorý je schopný hrať na minimálne európskej úrovni (ako-tak Olvecký, ale rozhodne to nie je nič extra). Absolútne chýba stredná generácia. Ak toto z našej repre dokáže dostať Vújtek, tak Boh uchovaj, keď ju prevezme niekto na úrovni Šterbák/Golonka...
-
vladenko007
VIP
Noooo pomee 3:4 už len vyrovnať.
4-3 WAT. Ja neverím 
-
pryja
Darca
- Kontaktovať používateľa:
wooow, to budu nervy teraz 
To nič nemení na ničom 
-
Grond
Medium Professional
cesi to teraz neskutocne zabetonuju a zacnu zdrzovat
kur*a ozili sme podme
vabang style prinasa ovocie
-
Silmer
Darca
ty si hovoris fanusik?? a par dalsich to iste. Prehravame a uz to vypinate, chces kukat nieco ine. A zrazu ked je to 3:4 , tak si znova fanusik. Je mi z vas naGrond napísal:tak ako som predpokladal, radsej si pozriem Svajciarsko - Lotyssko, (lotysi vyhravaju 0:2)
//Karmista ''len ty si neskutocny fanusik daju jeden gol a uz vidis ze sme vyhrali zlato, laskavo si otvor oci a sleduj realitu'' --> O com tocis? Kde som nieco take povedal? Sa zamysli trochu nad sebou aku chu**** si prave splodil... . Nabuduce sa prosim nehraj na fanusika Slovenskeho hokeja, ked im fandis iba ked vyhravaju. A Ani si sa nepodpisal tak prosimta
Hak na Hossu nezapiskaju, ale nam vsetko. A vsetko piskal ten stary nesympaticky ch*j. Nech zhnije.
dobry khokhot ten vujtek, ale pekna posledna tretina, len takto treba hrat stale
Aspoň ten odchod nebude s takou hanbou s akou sa to rysovalo.
Budme radi, ze to neskoncilo debaklom. Skoda, ze nasi zaspali prvu tretinu a tak sa dobry hokej hral az v tretej tretine, to vsak nestacilo. Napokon s tymto muzstvom co mame su vsetky vysledky (az na Slovinsko) zrkadlom toho ako vyzerala zostava. Zial, realne vykony lepsie nebudu.
-
t0m4s3
Admin
Super, bez nervov som si to zapol az ked zavolal otec po 3tom gole, takze za mna spokojnost. OH prepadak ako sa patri a uprimne, az tak velke prekvapenie to nie je.
Mne akurát lezú na nervy tie blbé kecy českých pubertiakov....
Prva tretina samozrejme prepadak, nehrali nic. Lenze keby neboli tie dve bezdovodne vylucenia co aj vyuzili...
-
t0m4s3
Admin
Keby len pubertiakov. A kecy su rovnake na oboch stranach, ani jedna strana si nema co vycitat.deszka3 napísal:Mne akurát lezú na nervy tie blbé kecy českých pubertiakov....
-
Steven666
King
tento zápas mi veľmi pripomenul Petrohrad, podobný priebeh. Ak by to čo repre hrala poslednú tretinu, hrala celý turnaj tak by sa na to dalo pozerať. Ale musí sa nechať že za to môže hlavne nasadzovanie len prvých 2 päťok, veď Chára musel stráviť v tretej tretine na lade minimálne 13 minút a bolo vidieť pri konci bolo vidieť akí sú vyčerpaní. Aj tak to nemení nič na fakte že táto olympiáda nám až priam strašidelne nevyšla.
A Sekerovi venujem trofej babráka zápasu
A Sekerovi venujem trofej babráka zápasu
Čo povedať......
Olympiáda celé zle...nedobrý pocit napriek dobrému výkonu proti Rusom a svetlým chvíľkam proti Čechom...5 gólov na 4 zápasy je proste málo... neviem čo si mám myslieť
Ale má to aj svetlú stránku, možno sa niekto konečne spämatá, aj keď o tom veľmi pochybujem... Hlavne že sme všetci ohladom hokeja Štastný a Široký
Aspoň si už môžem v pokoji vychutnať ostatne kvalitné zápasy na OH, bez nervov.
Olympiáda celé zle...nedobrý pocit napriek dobrému výkonu proti Rusom a svetlým chvíľkam proti Čechom...5 gólov na 4 zápasy je proste málo... neviem čo si mám myslieť
Ale má to aj svetlú stránku, možno sa niekto konečne spämatá, aj keď o tom veľmi pochybujem... Hlavne že sme všetci ohladom hokeja Štastný a Široký
Aspoň si už môžem v pokoji vychutnať ostatne kvalitné zápasy na OH, bez nervov.
skoda,ale je to asi realny obra toho co tu na svk mame.dufajme ze horsie uz nebude.
babrak zapasu?................ko*ot turnajaSteven666 napísal: A Sekerovi venujem trofej babráka zápasu