je to ten isty hnoj co mainstrem. ako hovoril cisar Zmikund Lucemburski v Opraskach: Se stim smiř
Slobodný vysielač a iné alternatívne média
Re: Slobodný Vysielač
tak preco potom vsetci vysielacisti veria, ze vsetko okrem vysielacovin je loz, dokonca Matrix vytvoreny jastermi?
je to ten isty hnoj co mainstrem. ako hovoril cisar Zmikund Lucemburski v Opraskach: Se stim smiř
neviem kde to tvrdia, ale dneska som sa tomu trocha povenoval a som pravdu povediac milo prekvapeny ich pristupom, pretoze svoje nazory neprezentuju ako jedinu pravdu, ako to tvrdis ty. pocas relacie, ktoru som pocuval zdoraznili ako zdroje odkial cerpaju, tak aj ze prezentovany nazor je len ich, ze nemaju patent na pravdu a ze druha strana sa mohla vyjadrit, ale nezucastnila sa aj ked bola pozvana(tomu viem pochopit) a preto treba brat to co zaznie s rezervou. takze aj ked sa ziadnym sympatizantom tohoto projektu nestanem, tak musim priznat, ze vazne to nie je ziadne prvoplanove posuvanie informacii na styl "na, zer".
aby som nebol len pozitivny, nasiel som tam vela informacii, ktore by sa dali vylozit inac, ale ten sposob podavania bol spravny. vazne skoda, ze do toho pletu konspiracie a pavedy, takto sa s tym clovek nemoze moc stotoznit..
aby som nebol len pozitivny, nasiel som tam vela informacii, ktore by sa dali vylozit inac, ale ten sposob podavania bol spravny. vazne skoda, ze do toho pletu konspiracie a pavedy, takto sa s tym clovek nemoze moc stotoznit..
ich posluchaci ich tak vsak beru ako jedinu pravdu a veria v 50 tisic rocne pyramidy, sodu bikarbonu proti rokovine a podobne. plus ich posluchaci kazdeho kto sa tomu vysmeje nazyvaju obmedzencom.
ja som urobil experiment na vysielacitoch uverejnenim casti mojho cestopisneho blogu o Kosove. vsetci vysielacisiti sa pustili do utokov lebo jeho obsah je "alternativnym pohladom na vec". len oni ho nemozu stravit, lebo ich zvedavce, pozorovatele a ine media im pisu nieco ine. mozno je okolo vysielaca je par open minded fanusikov, no vacsina su take iste ovce ako ti, na ktorych nadavaju. len na opacnej strane ohrady salasa
ja som urobil experiment na vysielacitoch uverejnenim casti mojho cestopisneho blogu o Kosove. vsetci vysielacisiti sa pustili do utokov lebo jeho obsah je "alternativnym pohladom na vec". len oni ho nemozu stravit, lebo ich zvedavce, pozorovatele a ine media im pisu nieco ine. mozno je okolo vysielaca je par open minded fanusikov, no vacsina su take iste ovce ako ti, na ktorych nadavaju. len na opacnej strane ohrady salasa
jaj ty si myslel ludi co to pocuvaju. ano to beriem, popravde som to zacal pocuvat len preto, lebo moja mama zacala mat dost divne reci, tak som si chcel vypocut co za somariny to tam davaju. pravda bola taka, ze aspon to co som pocuval bolo podane racionalne(aj ked to boli vsetko take vseobecne nazory) a mama si z toho brala take tie uplne extremy, ktore boli podane uplne inak ako z jej ust a o ktore vlastne ani vobec neslo. to mas tak, ked sa z citatelov zivota stanu hladaci pravdy.
(btw mohol by si mi link na tie skusenosti o kosove supnut link? aj do spravy, to ma celkom zaujima)
(btw mohol by si mi link na tie skusenosti o kosove supnut link? aj do spravy, to ma celkom zaujima)
vystihol si to 
Ten moderátor je otrasný, to sa proste nedá počúvať. Neustále napádanie ľudí, otrasne autoritatívny a nadradený prístup. Trápne myšlienkové konštrukty.
A obhajoba Mišúna - to ani netreba komentovať.
Myslis Lichtnera? Tak moj nazor. Jedine co je jasne, si nedava servitok pred hubu ako 99% moderatorov v inych mediach. To, ze si povie vlastny nazor je v poriadku (osobne moze obhajovat koho chce), vsak je tu sloboda slova, ci?hughito napísal:Ten moderátor je otrasný, to sa proste nedá počúvať. Neustále napádanie ľudí, otrasne autoritatívny a nadradený prístup. Trápne myšlienkové konštrukty.
Ale chapem, ked nie je vecna argumentacia, tak sa riesia osoby.
-
Solo_Kamen
King
Takže jackb ovi vadí, že vysielačisti berú všetko čo tam odznie ako čistú pravdu(čo je ich bordel) a hughitovi vadí moderátor, ktorý nevyštudoval vysokú školu masmédií a rozpráva, jak mu huba narástla
. A ten Lichtner rozhodne nenapáda všetkých okolo seba ani zdaleka tak ako redaktori dolezite, SME, zvedavec a iné. 
Ja som argumentoval úplne vecne. Ak sa hentak primitívne ktosi vyjadruje k tým, na ktorých chce akože apelovať, tak to je proste bez komentára.butthead napísal: Myslis Lichtnera? Tak moj nazor. Jedine co je jasne, si nedava servitok pred hubu ako 99% moderatorov v inych mediach. To, ze si povie vlastny nazor je v poriadku (osobne moze obhajovat koho chce), vsak je tu sloboda slova, ci?
Ale chapem, ked nie je vecna argumentacia, tak sa riesia osoby.
Ano spravne, bez komentara, lebo len riesis osobu, ktora si povie max. vlastny nazor. Pocuvam ho rok a su veci, s ktorymi nesuhlasim co on tvrdi, ale to je normalne. Napr. som myslel, ze teba ako anarchistu to radio bude zaujimat a budes sa pokusat vyuzit priestor, rad by som si taku infovojnu o anarchii vypocul, najlepsie s tvojou ucastou.hughito napísal: bez komentára.
-
Solo_Kamen
King
butthead napísal: rad by som si taku infovojnu o anarchii vypocul, najlepsie s tvojou ucastou.
ja som pocul len kustik z dakeho linku kde najskor pustili telefonat dakeho uja z lazov a potom ujo s podobnym druhom prejavu hovoril, ze uz vysielat nebude. netusim co to chcelo byt, ale asi silvestrovsky program.
ked uz idem ludom hovorit, ze nebo je fialove a voda tecie do kopca tak nech to ma aspon uroven....
ked uz idem ludom hovorit, ze nebo je fialove a voda tecie do kopca tak nech to ma aspon uroven....
To nie je o osobe, ale o celom tom koncepte toho rádia - teda za predpokladu, že sa takto správajú aj ostatní moderátori.butthead napísal: Ano spravne, bez komentara, lebo len riesis osobu, ktora si povie max. vlastny nazor. Pocuvam ho rok a su veci, s ktorymi nesuhlasim co on tvrdi, ale to je normalne. Napr. som myslel, ze teba ako anarchistu to radio bude zaujimat a budes sa pokusat vyuzit priestor, rad by som si taku infovojnu o anarchii vypocul, najlepsie s tvojou ucastou.
Jednoducho mať taký prístup k ľuďom, ktorých by som chcel v konečnom dôsledku osloviť a zaujať, resp. získať na "svoju stranu," je úplne imbecilné.
Udám príklad. Priama akcia robí kampaň k voľbám (Ne)voliť nestačí. Už v samotnom názve je načrtnutý ten pozitívny presah. Voľby ako také sa samozrejme vidia kriticky a najlepším prípadom by bolo nevoliť a tým nelegitimizovať súčasný systém, ale nenájdeš tam žiadne útoky proti ovciam, žiadne nadávky, žiadne moralistické a nadradené kecy, ale čisto náčrt alternatívy "čo robiť." Ono v konečnom dôsledku, človek môže mať pracovný či iný spor a následne sa môže organizovať, aktívne riešiť túto situáciu a tam je úplne jedno, či volil Fica alebo Sulíka alebo nevolil.
Ale ako vidím, na každú kritiku si veľmi hákliví. Mne to môže byť konieckoncov úplne jedno. Ja by som privítal takýto typ rádia, kde by sa riešili kontroverzné záležitosti s alternatívnymi pohľadmi (aj keď s nimi nemusím vôbec súhlasiť), ale odrádza ma ten prístup k ľuďom a takisto ten prístup k neofašistom a pod. Lebo napr. toto posledné čo si poslal s Mišúnom, tam neišlo vôbec o tom, že áno, pozvali sme sem v zmysle našej úplne slobody aj nejakého Mišúna (neofašistu), ale ten moderátor ho začal obhajovať ešte skôr ako on sám a navyše dosť trápnym spôsobom, v zmysle útokov na média a košpirovaním. Toto fakt nemusím.
pocuvam tu relaciu s nackom, o ktorej pise Hughito a uz po druhej minute je to nepocuvatelne. to co za deda z lesa to moderuje? a to v dvoch minutach este ani neutocil...
Lenze robit cely obraz SV podla jednej osoby, alebo relacie mi pride ako typicke skatulkovanie, ten kto nema rad Info vojnu s Lichtnerom, jednoducho nepocuva. Kde vidis, ze som na kritiku haklivy? Jednoducho ked viem, ze nemas pravdu, tak musim oponovat. Alebo sa posnas aby IV bola vacsinou o anarchii a nie o nackoch. To medium je cim dalej viac popularnejsie, takze len tu "vyplakavanim" na hojku nestaci.
Tu si treba pozret vsetky archivu s roznymi ludmi, http://www.slobodnyvysielac.sk/archiv/m5/p17
Ja osobne mam najradsej relacie s Borisom Koronim. napr. Okno do duše, Opony
Novinka je Nenasilny antiterorista, vysiela o 12, este som nemal cas vypocut z archivu.
Tu si treba pozret vsetky archivu s roznymi ludmi, http://www.slobodnyvysielac.sk/archiv/m5/p17
Ja osobne mam najradsej relacie s Borisom Koronim. napr. Okno do duše, Opony
Novinka je Nenasilny antiterorista, vysiela o 12, este som nemal cas vypocut z archivu.
Nie je tam ten Lichtner nejaký hlavný? Mám pocit, že som počul vždy len jeho.
A vidím, že moc nerozumieš tomu, čo píšem. Mne je ukradnuté o čom je nejaká IV, kritizoval som prejav moderátora a jeho apológiu Mišúna, čo len zapadá do istého obrazu.
A vidím, že moc nerozumieš tomu, čo píšem. Mne je ukradnuté o čom je nejaká IV, kritizoval som prejav moderátora a jeho apológiu Mišúna, čo len zapadá do istého obrazu.
No mam pre teba radu, predtym ako zacnes konspirovat, veci overovat
Nikto tam neni hlavni, hlavni su ludia, ktori pomahaju dobrovolnym prispievanim. A co sa tyka kokretnych pripadov, to mi je sumafuk, kazdy ma svoju hlavu s vlastnym nazorom, ak vobec kazdy ma tu vec na krku.
Jáj, a za predsedu OZ SV bol asi vylosovaný.butthead napísal:No mam pre teba radu, predtym ako zacnes konspirovat, veci overovatNikto tam neni hlavni, hlavni su ludia, ktori pomahaju dobrovolnym prispievanim. A co sa tyka kokretnych pripadov, to mi je sumafuk, kazdy ma svoju hlavu s vlastnym nazorom, ak vobec kazdy ma tu vec na krku.
Umoznuje vobec legislativa aby OZ SV nemusela mat predsedu ?
Nie, ale ide o to, že to je predseda /aj keby len formálny/, mám pocit, že aj jeden zo zakladateľov, vyjadruje sa aj pre média, takže to tam nie je nejaký pajác. A keďže má prezentáciu smerom von takú, akú má, moc veľký priestor na oslovovanie ľudí tam nevidím.