Prezidentské voľby 2014
Re: Prezidentské voľby 2014
celkom prehladne zobrazenie najvaznejsich kandidatov.Tiez si myslim,ze Prochazka ma vacsiu sancu proti Ficovi ked sa zacne vytahovat minulost kazdeho kandidata
Kiska, nepolitická skúsenosť: splátkový predaj. 
K tým posledným trom mohli prezmenu napísať
politická skúsenosť: doživotní politickí funkcionári
politická skúsenosť: doživotní politickí funkcionári
-
Solo_Kamen
King
Nevidím, čo je na tom nepravdivéCesar napísal:Kiska, nepolitická skúsenosť: splátkový predaj.
Ten koniec.
No pekná antikampaň.
No pekná antikampaň.
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Co ja viem, absolutne ma ten rozhovor nevzal. Vyzera na prvy pohlad unaveny, vsetko bolo robene lezernym stylom, proste v domacej atmosfere. To, ze nevie zut zuvacku je jedna vec, ale to ma vobec nezaujima. Dolezite je to, ci vobec chce nieco zmenit v tomto state a ci to dokaze.
-
vendo
Guru
tiez neviem co sa im na tom zda negativne
a buran? preco?
a buran? preco?
- neustale zvachanie zuvacky
- sedi ako primitiv
- manzelka, smajlik
- facepalm na konci
to su len vonkajsie crty, nehovoriac o arogantnom a egoistickom postoji pocas celej dokrutky v zmysle "som tu, poserte sa"
len moj pohlad
//nehovorim, ze v 2. kole by som ho nevolil, ale trochu pokory by nezaskodilo
- sedi ako primitiv
- manzelka, smajlik
- facepalm na konci
to su len vonkajsie crty, nehovoriac o arogantnom a egoistickom postoji pocas celej dokrutky v zmysle "som tu, poserte sa"
len moj pohlad
A nezda sa Vam trosku sopliak na prezidenta
-
hojko
Site Admin
beardie: Poznam xy ludi, ktori zuju zuvacku ako on. Ano, vadi mi to, ale nemyslim si, ze prave zutie zuvacky pri rozhodovani o zakonom ci reprezentacii statu by bola zuvacka problem, kedze je nepripustna. Sedi uvolnene, pohodlne, proste ako doma, tak, ako som uz napisal v prispevku vyssie.
Trussardi: Preco??? Prezidentom musi byt dochodca, ktory si nepamata co chce povedat, myli si slova a nepamata si, ze ci bol na polovacke alebo futbalovom zapase???
Trussardi: Preco??? Prezidentom musi byt dochodca, ktory si nepamata co chce povedat, myli si slova a nepamata si, ze ci bol na polovacke alebo futbalovom zapase???
Trussardi - tak urcite
ale furt lepsie nez hranol.
-
vendo
Guru
tak asi mame ine nazory, ale mnebeardie napísal:- neustale zvachanie zuvacky
- sedi ako primitiv
- manzelka, smajlik
- facepalm na konci
len moj pohlad
-zvachanie zuvacky nevadi (sedel tam snad s nejakym vysokym predstavitelom cohosi aby bol taky superformalny? alebo sa snad rozpraval "z oci do oci" s niekym?)
-sedi ako je mu pohodlne (zase, je snad na nejakej oficialnej navsteve aby musel pri diktovani odpovedi sediet v pravom uhle?)
-manzelka, smajlik
-facepalm na konci, mno ked niekomu diktujes co ma pisat a nepise to tak ako mu to hovoris aj ked ho 2 krat napomenies tak ty by si nefacepalmoval? (navyse nevidime kolky krat v skutocnosti ta co pise nechape/nepocuje/pise inac ako co jej on hovori, mohlo to byt pri kazdej tretej odpovedi, teba by to neunavilo tak aby si si dal facepalm?)
neviem preco vacsine ludi zalezi na falosnom imidzi, hlavne aby kazdy dobre vyzeral, pekne sa usmieval, kazdeho zdravil a vsetko bude faaaaajn
ten arogantny a egoisticky postoj, neviem odkial si ho vzal ale budiz, ja som tam videl normalneho cloveka ktory sa sprava prirodzene, trochu otravene
ak si myslis ze tak vystupuje stale skus ho pozriet ked bol v exprese, pripadne myslim coldrain tu pisal ze s nim ma aj osobnu skusenost zo skoly (tam ho tiez asi nesnimali kamery, kedze koluju nazory ze dobre sa sprava len ked vie ze su kamery okolo)
-
hojko
Site Admin
Pre beardieho je lepsie asi to, ak vidi upraveneho Fica s drahymi hodinkami, ktory vsetko zabezpecil vlastnou hlavou a dal ludom istoty. Darmo, vonkajsi imidz a dobre recnicke vlastnosti robili vzdy dobrych velitelov a vedeli oklamat ludi (Hitler, Castro...).
-
vendo
Guru
nemyslim ze beardie je ten fico typ
skor ma zaraza ta prehnana kritika na kazdeho non-fico kandidata, ktora v poslednej dobe stupa, mi to pride ze den pred volbami uvidia na plagate toho svojho ale nebude mat zladenu kravatu tak si povedia ze toto teda nie a radsej tam nepojdu kvoli takejto (podobnej) kravine
skor ma zaraza ta prehnana kritika na kazdeho non-fico kandidata, ktora v poslednej dobe stupa, mi to pride ze den pred volbami uvidia na plagate toho svojho ale nebude mat zladenu kravatu tak si povedia ze toto teda nie a radsej tam nepojdu kvoli takejto (podobnej) kravine
Ta zuvacka mi vadi a dost, neznasam ked ludia mlaskaju a nevedia si zatvorit usta. Na druhej strane, to ako tak vysvetlil. Vraj prestava fajcit a mal nikoretku. Sam ked som prestaval, si pamatam, ze tie zuvacky boli hnusne a ked prisiel abstak, clovek zuval ako o zivot.
Celkovo mi jeho prejav prisiel strasne arogantny a namysleny, ale este stale ho mam ako jedneho z dvoch do prveho kola.
Celkovo mi jeho prejav prisiel strasne arogantny a namysleny, ale este stale ho mam ako jedneho z dvoch do prveho kola.
preto by som cakal prezidenta vo veku 50-70 max
-
hojko
Site Admin
Trussardi: Preco, lebo vo veku 70 rokov bude mat protezu a nebude moct zut zuvacku??? 
to bola odpoved na totohojko napísal: Trussardi: Preco??? Prezidentom musi byt dochodca, ktory si nepamata co chce povedat, myli si slova a nepamata si, ze ci bol na polovacke alebo futbalovom zapase???
seriozne, prosim ta, netrep sprostostihojko napísal:Pre beardieho je lepsie asi to, ak vidi upraveneho Fica s drahymi hodinkami, ktory vsetko zabezpecil vlastnou hlavou a dal ludom istoty. Darmo, vonkajsi imidz a dobre recnicke vlastnosti robili vzdy dobrych velitelov a vedeli oklamat ludi (Hitler, Castro...).
myslim, ze som sa aj v tejto teme viackrat vyjadril, ktory z kandidatov je mi sympaticky
ako inak chces zabezpecit co najvyssiu kvalitu? imho konstruktivna kritika je velmi potrebna, hlavne pri volbe prezidenta krajiny, nie predsedu triedy na zakladnej skolevendo napísal:skor ma zaraza ta prehnana kritika na kazdeho non-fico kandidata