ZOH 2014 - Hokej

O športe...
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: ZOH 2014 - Hokej SVK

Príspevok od používateľa guess.whoo »

tak neverim ze mala STV velmi na vyber ked dala markiza peniaze na stol..skor by si mali oni uvedomit, ze to robit nevedia
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

audio: O tom, ze bude hokej na Markize sa vedelo uz pred pol rokom ci kedy. Myslim, ze Markiza mala dost casu na to sa pripravit - pripravit studio, hosti, redaktorov do Soci, vybavit povolenie od mesta na podium/velkoplosnu tv/stanky, mohli robit reklamu uz mesiac o tom, ze na namesti bude akcia..., napokon vidis ako to dopado. Podla mna to dopadlo uplnym fiaskov, vid. zapas s Ruskom a "komparzisti" s Ceskom. Aj to dokazuje nieco o tom, ako sa profesionalne postavili k tomuto celemu a spoliehali sa mozno tak na prijem z reklamy. A ten moderator vcera v studiu pred hokejom, to bol tiez dobry exot. Kde ho vyhrabali prosim vas??? Vsak jeho debilnu tvaricku som hadam este v TV nevidel a tie jeho trapne hlasky a komentare, ze by sme mali bratov cechov pozabijat (potom dodal, ze v uvodzovkach) alebo ked odovzdaval slovo a obraz do Soci a zakrical "Slovenskooooo, do toho!", tak to nemalo konca kraja.
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

to si fakt myslis, ze to povedal dobrovolne?
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Nie, Hecl s Harmannom ho pod hrozbou nasilia donutili ;)
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

ale veď markíza pripravená bola. Vidíš, že to povolenie od mesta vybavili, aj stage mali. Dokonca aj moderátorov, aj všetko čo k tomu treba. Reklama, že bude premietanie na námestí je asi lokálna záležitosť bratislavy, lebo nikto nepôjde 100 kilometrov aby si to pozrel. Takže reklamy som nezachytil, ale verím tomu že boli niekde po bratislave. Všetko mali pripravené. To že sme hrali na hovno a že ľudia nemali záujem prísť, s tým nemohli dopredu rátať. Čo viac mali spraviť?

to že má moderátorov debilkov, s tým moc nenarobíš. Na slovensku máme možno 2-3 (max 5) dobrých moderátorov, a oni sú obsadení v iných televíziach. Dali tam to najlepšie čo mali. Čo tam mali posadiť kvetu horváthovu? Markíza jednoducho nie je TV ktorá dokáže sprostredkovať nezaujato a profesionálne športové prenosy. Ale spravili asi maximum preto, aby ich výkon nebola tragikomédia, ale len komédia
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

nj Hecl sa pozrel bokom a bolo. Tie jeho cliche hlasky boli urcite nanutene produkciou a nemal to z vlastnej hlavy.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

audiotrack: A kto bol ten moderator v studiu pred zapasom s Ceskom??? Vsak ani neviem kto to je, co on moderoval predtym v kulturnom dome v Svatom Jure nejake akcie lokalnej dychovej kapely alebo robil preview pre zapasmi V. ligy vo futbale??? Kludne mohli mat spoty o tom, ze na namesti bude velka telka aj v TV, netreba to robit len po BA. Spomen si ked boli oslavy z medajlovych uspechov, to chodili aj ludia aj z Kosic do BA na letisko, na namestie. Sice to bola medajla, ale aj tak. Je plno ludi, ktori by prisli a prezili si to pri podobnej akcii, ale to by musela byt aspon aka-taka medializacia celeho toho. Porovnam to trebars s Ceskou televiziou, ta si spravila v Prahe studiu na Letnej..., pripravili pre ludi atrakcie, rozne akcie... a vsetci boli spokojni, pochvalovali si. A opat islo len o lokalitu jedneho mesta. Viem, ze Praha je vacsia ako BA, ale aj tak. Staci si porovnat to mnozstvo ludi, ktore prislo. A to je Markiza udajne najsledovanejsia televizia na Slovensku.

guess.whoo: Nemyslim, ze za to mohla produkcia. Mozno mu povedali, ze ked bude koncit vstup, nech zakrici to co zakrical, ale bolo to dost komedialne od neho.

Nominácia do Soči nebola len Vůjtkovou záležitosťou
http://sport.sme.sk/c/7108805/nominacia ... ostou.html
„Nominácia celkovo nebola úplne moja vec. Všetci vieme, čo sa stalo. Nechcem to hodnotiť a do toho teraz pliesť, preto hovorím, že sme nomináciu zložili najlepšie ako sme mohli,“ povedal tajomne český kouč.
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

neviem kto bol v štúdiu, lebo som zapol až na zápas. Predzápasové štúdio som nepozeral, a prestávky som vyplnil večerou, wc a pod. Ale na niektoré zápasy tam bol slavo jurko a na niektoré štefan eisele. Neviem ktorý z nich bol na SVK-CZE
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Jurko je znama tvar a to je hadam jeden z najlepsich. V tomto pripade to bol Eisele.
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Keď tu čítam Vaše komentáre, som rád, že som tie zápasy sledoval cez Slovenský rozhlas.. :)
Momo46
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Momo46 »

Tak čakajú nás zaujímave semifinálové zápasy (teda v prípade že USA vyhrá na Čechmi)
Nerozumiem ako môžu takíto rozhodcovia pískať na olympiáde , ani Fínom ani Rusom neodpískali kopu faulov , a to odrazenie puku od korčule keď išiel hráč na lavičku , tak to bol výsmech :D
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

To je jasné, že v SK hokeji sú obrovské tlaky na nomináciu. Tie tlaky sú tak veľké, že sa im nevyhol ani Hanlon ani Vújtek a angažmá ne-slovenského trénera je nálepka pre verejnosť. Nejdem rozoberať, či tam Šatan mal byť alebo nie (ja myslím, že to, že nebol bolo viac-menej logické), ale momentálne som náchylný veriť, že to bolo režírované Slovanom resp. Šatanovou neochotou hrať.

V článku nechýba obligátna otázka a nevyslovená túžba, aby Hossa a Handjuš ešte pokračovali v repre, ale to je práve chyba. Aj teraz naši najlepší hráči boli mladšie ročníky.
Tatar da best, Jurčo ma nejak extra nepresvedčil, ale tak to je ešte fakt mlaďas, Pánik tiež záblesky, ale gól túto sezónu asi nedá a samozrejme náš po Tatarovi asi najživší útočník Záborský (aj keď to je skôr stredná generácia).

Ľutuje niekto, že Višňa nehral? Ja teda po tom cirkuse nie a mal držať slovo, že s repre končí ako potom ťahať všetkých za nos. Zlatá generácia z Goteborgu sa bude lúčiť dokedy? Ešte 20 olympiád? Stumpel bol vyhodený z repre až keď sa na to už nedalo pozerať, na Handzuša sa pozerať už tiež nedá, ale ešte stále ho budú volať... ach... celé zle.
Betarik
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Betarik »

Zaborsky ?? to ako myslis seriozne ?? pokial budu v repre hraci ako Bradivojebic,Uvareny,Fiklik tak nemame sancu na uspech nikdy ... takych hracov by nenominovali ani Rakusania...som 100% presvedceny ze niekto z extraligy by zahral lepsie.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

No mne sa hra Záborského páčila, miestami bol náš najaktívnešjí útočník.
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

pozmenit nominaciu to beriem, ale nenominovat Maja Hossu? to by si nedovolil nikto a ani ty keby si bol pri kormidle. Handzus to ok, ale v NHL nema zle zapasy. Pre neho nie je uz taketo velke klzisko ale holt, ani v extralige by som nenasiel schopneho centra.
dasti555
Professional
Professional

Príspevok od používateľa dasti555 »

Američania majú pekné dresy. Budem si predstavovať že to hráme my :D

Inak aj mne sa hra Záborského páčila.
konyk87
King
King

Príspevok od používateľa konyk87 »

audiotrack napísal:... markíza musela dlho dopredu vybaviť od mesta povelenie, prenajať si to miesto, prenajať stage, zaplatiť techniku a všetko a potom také výkony hokejistov že nikto nepríde...
Pochybujem, ze by Markiza za to nieco zaplatila, kedze stage s velkoplosnou obrazovkou je tam minimalne od vianocnych trhov a vzdy ked som isiel okolo, tak tam nieco bezalo (posledne 2 tyzdne prenosy z olympiady). Takze im zrejme stacilo tam poslat moderatora a techniku na zivy vstup.
To vsak nemeni nic na tom, ze cely vstup bola riadna fraska :)
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Každý s IQ aspoň 70 videl, že je to zinscenované. Stačilo sa pozrieť na ten rad výskajúcich:
13-ročná-13-13-13-12-13-14-12-13__nejaký postihnutý
Header
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Header »

Pepíci včera veľké huby po zápase na čele s Jágrom, uštipačné a urážlivé články na českých serveroch a dnes budú radi ak nedostanú 7.
Nie som zloprajný, ale keby chceli. Rád by som sa potom pozrel na priblblé kyslé ksichty tých honzíkov na ľade.
Innocence
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Innocence »

Betarik napísal:Zaborsky ?? to ako myslis seriozne ?? pokial budu v repre hraci ako Bradivojebic,Uvareny,Fiklik tak nemame sancu na uspech nikdy ... takych hracov by nenominovali ani Rakusania...som 100% presvedceny ze niekto z extraligy by zahral lepsie.
Z tej extraligy, kde je jedným z najlepších hráčov Stumpel, ktorý na posledných MS vysedával na tribúne? Nenechaj sa vysmiať. Extraliga nemá žiadnu úroveň (čím však netvrdím, že Branko, Vydarený alebo Miklík hrali dobre - hrali rovnaké hovno ako všetci ostatní)

CAN 1-1 LAT v polovici zápasu, wav. Vidím to na finále SWE vs. USA.
Napísať odpoveď