Akú máte myš
Re: Akú máte myš
Jezisko doniesol pod stromcek Microsoft Arc mouse, nahradila 4 rocnu Microsoftku notebook mouse
-
Kok
Light Professional
legendarna mys .. doma ju mam a sluzi dlhe roky
Ale skus ju niekde dnes kupit ked si frajer 
toto a už nikdy viac
celé dni sa len modlím, aby sa pokazilo niečo, aby som ju reklamoval a dali, že nový kus ale ja by som použil gesto
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
...vľavo nová, vpravo stará myška...funguje už 8 rokov (s menšími opravami), denne s ňou pracujem aj viac ako 12 hodín a vyzerá to tak, že ešte dlho fungovať bude...zázrak, že som ešte vôbec zohnal novú (len pre istotu)... [DICOTA Chameleon] ...nič iné už používať nechcem...keď si človek navykne na jednu myšku, tak iná mu do ruky už nepadne...ja som si kúpil medzitým nejakú čo najpodobnejšiu, ale vždy, keď som z nej prehmatával na klávesnicu tak som ju s palcom prekotil...
-
Thommas
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Troška to tu obnovím
Microsoft Wheel Mouse Optical 1.1A. Mám doma asi 4 kusy, 3 z nich používam asi 3-4 roky. Je na čase si ešte zaobstarať rezervu do budúcna 
-
galbavymartin
Light Professional
Apple Magic Mouse
Ta MS IE3.0 vyzera obstojne (z jej konceptu vychadzala aj moja oblubena SteelSeries Ikari), snad je o cosi odolnejsia, ako cokolvek co mi zatial preslo rukami. Aktualne Razer Imperator (preferujem vacsie mysky) - opat robi dvojklik.
Este tak na nu niekde natrafit
Este tak na nu niekde natrafit
-
lukostrel77
Star
Moja myska evolve mg611 gaming mouse
Ja mám momentálne Razer DeathAdder 2013 a plne mi vyhovuje
. Má perfektnú konštrukciu, skvele sa drží v ruke, nieje lesklá, má slušný senzor a pekný vzhľad. Trošku hnevá SW (Razer Synapse 2.0) ale inak je super! 
-
Kok
Light Professional
aky mas problem so synapsom ? mne zatial pocas tych rokov frci dobre a nestretol som sa s problemami