Vodné fajky

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...

Fajcite vodne fajky?

Ano, v podniku
109
14%
Ano, doma/u kamarata/ked je moznost
399
50%
Nie
296
37%

Celkom hlasov: 804

NHISPVM
Star
Star

Re: Vodné fajky

Príspevok od používateľa NHISPVM »

Takže nekupovať z tej stránky ? o.O Vieš odporučiť potom inú stránku kde sa dá dobre a bezpečne kúpiť veľké množstvo ? :)
wladas
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa wladas »

Napr nemecke stranky alebo z ceskych e-shopov. Treba si ale overit ci posielaju postou aj tabaky.
NHISPVM
Star
Star

Vďaka, pozeral som... ale tak nepríde mi to lacnejšie + ešte čo sa týka na poštovnom a dĺžke doručenia to sa mi fakt hodí kúpiť už radšej z tesca :D

Čo vravíte na výrobu vlastného tabaku od Jeff 7 elements ? :)
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Hegy »

Kup si normalny tabak, susene tabakove listy nie jeff tabak ten moc mi nejak neutkvel
a da sa skusat, kombinovat a dokola a postupom casu chytis grif a budes vediet co s cim co a ako kolko co atd...
Len neexistuje asi univerzalny navod, iba skusat.
wladas
Redeemer
Redeemer

A nepoznas nejaky obchod v BA kde sa daju kupit tabakove listy?
NHISPVM
Star
Star

Hegy čo som čítal, tak ten Jeff tabák je vlastne virginsky tabák... Chcem to zo začiatku vyskúšať a potom som rozmýšľal, žeby som si pestoval svoj. Bolo by to možné ? Mal by som nejaké problémy ? Keďže daň z tabaku atď. by som určite neodvádzal :D
+ Čo sa týka vyrábania vlastného tabáku, tak som pozeral veľa návodov a v komentároch stále to niekto kritizuje, že to je zlé.. Takže osobne som z toho jeleň... Niekto med pridáva, niekto nie atď. Podľa toho oficialného návodu stačí 20 g tabáku a 100 ml melasy a nič viac. To mi príde jednoduché....

Mimochodom - teraz ako si čítam príspevky dozadu, tak píšete o tom, že uhlík často krát prepaľuje tabak a potom to je na nič. A to sa často stáva mne a doteraz som si nevedel vysvetliť prečo je taká hnusná chuť po čase... :-/ Takže som začal googliť, že niektorí ľudia robia nejaký "prstienok" z alobalu na ktorý dajú ten uhlík, aby sa vlastne ten tabák neprepaľoval... No nejak tomu moc nechápem... Máte nejaký podrobnejší návod (video a tak) ako to spraviť ? Bojím sa, že potom uhlík nebude mať dostatočnú teplotu na tabak
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

@wladas: http://www.tabakovelisty.sk/

@NHISPVM: ako j7e je na zaciatok dobry tabak, naucis sa aspon pomery a tak, ja som daval na 50g balenie asi 1,5 melasy vysledny produkt mal cosi cez 200g a naozaj sa to dalo fajcit.
Zober misku radsej s vacsou podstavou a rozloz rovnomerne ten j7e tabak, nasledne na to nalej melasu v danom pomere a rozmiesaj to poriadne, po case melasa opät stecie dole tak to zase premiesaj a takto niekolko krat, nechaj to aspon par dni odstat hovori sa ze mesiac ale ja osobne v tom nevidim nejaky extra vyznam, tyzden urcite staci...
Co sa tyka prepalovania tak ked nenalozis tabak do vysky alobalu ale nechas tam priestor aspon par mm tak sa palit nebude ale treba to naozaj dosledne odkontrolovat lebo co i 2-3 zlepene listky o alobal mozu sposobit pachut.

Ilustracia http://www.hojko.com/viewtopic.php?p=2013719#p2013719
NHISPVM
Star
Star

Aha, ďakujem fakt veľmi pekne :) Mimochodom je chyba ak uhlík dávam do stredu korunky ? Aj na tvojom ilustračnom obrázku je uhlík na kraji. Tak teraz neviem... Dierky robím ihlou po celej korunke a uhlík dám do stredu.
Preto teraz neviem či tie dierky robiť len pod uhlík, alebo aj mimo uhlíka. A kde je najlepšie ho umiestniť. Všímam, že ak dávam do stredu, tak sa po čase tak zvesí na ten tabak.
Silmer
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Silmer »

dufam ze nepouzivas samorozpalovacie uhliky, takzvane rzu., ktore sa ti rozpalia zapalovacom behom 1 minuty.
NHISPVM
Star
Star

Hopa :D Neviem ako sa dlho rozpaľujú tie normálne... ale tak stačí dať 30 sec na sporák a už pekne horí. Takže na 90% tú to tie rýchlo-zapaľovacie pretože dosť krátku dobu sú nad ohňom...
Je v tom nejaký problém ? Alebo sú nejak zlé ? kúpil som 100 ks... :D
wladas
Redeemer
Redeemer

RZU su tie, co pri zapalovani jemne prskaju a vtedy neskutocne smrdia. Skusenejsi fajciari citia pachut aj ked je uz uhlik poriadne rozpaleny (neprska sira). Samozrejme su skodlivejsie kvoli spominanej sire.

Co sa tyka posuvania tabaku tak ho treba posuvat podla teploty tabaku. Nemoze mat vysoku teplotu lebo sa zacne pripalovat a samozrejme ani nizku lebo nebude vobec horiet. Sem tam dokonca dam dole uplne uhliky ked mam korunku moc prekurenu. Zistis to tak, ze pri "pocuvani" korunky z blizka pocut ako tabak vrie, co je samozrejme zle.
sypuera
Novice
Novice

Príspevok od používateľa sypuera »

Sevas skúšam si spraviť tabak do vodnice, neviete kde zoženiem glycerín?
Dík za odpoved
wladas
Redeemer
Redeemer

v lekarni, pytaj ale glycerol
mico5000
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa mico5000 »

by the way pár postov dozadu som písal že ja robím tabak do VF a nieje to štádium pokusu ale regulérne fajčiteľný tabak aj keď s lepšími tabakmi sa to nedá porovnať
Silmer
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Silmer »

ma niekto z vas skusenosti s vrtanim do skla? mam na mysli homemade fajky z flias od alkoholu - napr absolut.

//autoeditácia príspevku (28 Feb 2014, 0:29)
nikto nic? :D
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Bol som sa pytat kolegov ktory maju take veci na starost a vypada to biedne na homemade vybavenie a podmienky. Skor nie.
pasto
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa pasto »

su o tom aj videa na youtube ale minimalne to bude chciet vrtak na sklo ale aj tak to nejde doma vrtat tak rychlo ako napr do dreva ... ja uz som rozmyslal aj nad touto metodou a potom uz len nasadis na vrch klasicke telo ...alebo ja mam doma malu vodnu fajku ktora sa mesti na kazde bezne telo a netreba vymyslat ziadne redukcie , pproste spodok tela je akurat siroky ako hrdlo
IMI
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa IMI »

Ma niekto z vas na predaj matovy tabak? :)
Steju
King
King

Príspevok od používateľa Steju »

OT ale ja som to najprv prečítal ako methový labák :D
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa: