Chcem kúpiť auto
Re: Chcem kúpiť auto
Ked nas generalny directore mohol jazdit na oktavii (obrat 20 mil € rocne) tak si myslim ze to je uplne jedno.
Dnes som nahodou narazil na jeden starsi cesky clanok, u nas to asi nebude inak: http://www.novinky.cz/ekonomika/309129- ... ntech.html
Viem, ze kilometre nie su smerodatne, ale toto je uz nonsens.
A ze preco sa potom siria famy, ze motor je po 100 000 km zrely na odpis. Stocia to z 200-300 000 a novy majitel potom musi robit pomaly generalku. Ked chce potom niekto predat auto s poctivymi 130 000 km, tak ma problem.
Viem, ze kilometre nie su smerodatne, ale toto je uz nonsens.
A ze preco sa potom siria famy, ze motor je po 100 000 km zrely na odpis. Stocia to z 200-300 000 a novy majitel potom musi robit pomaly generalku. Ked chce potom niekto predat auto s poctivymi 130 000 km, tak ma problem.
U nas to urcite je a aj bude este ovela horsie, lebo nikomu za to nic nehrozi. ☻
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
a čo s tým má obrat keď si ho spomenul? Môže mať obrat aj 100 milionov ročne, a aj tak môže byť podnik v strateHegy napísal:Ked nas generalny directore mohol jazdit na oktavii (obrat 20 mil € rocne) tak si myslim ze to je uplne jedno.
To bolo ilustracne na margo velkosti podniku, mohol som aj napisat pocet zamestnancov, budov alebo rozlohu pozemkov ale napisal som obrat, je to jedoducha predstava obvykle planovanie firiem sa robi primarne na obrat nasledne na profit a ine ukazatele, obrat mi prisiel v tento moment ako vystizny. Profit je vysoky ale nieje relevantny o velkosti podniku.
-
Runes
Addict
firma kde robim ja ma ten zisk taky a sef jazdi na golfe... akurat sa jazdi aj na touaregu defenderi bmw audi a neviem co vsetko si este pokupil for fun 
sorry ale tento bol vážne dobrý
reprezentatívny starý mercedes za tri a pol tisíc... po kúpe by som nezabudol na späťák zavesiť krížik a z okien sa samozrejme musí valiť nejaké hop čip čibi rib a zisky reprezentovanej spoločnosti stúpnu o 200%... tie peniaze by som radšej investoval do kvalitného obleku, ktorý "vyreprezentuje" viac ako takéto auto...
samozrejme v prípade, že biznis, ktorý je potrebné spropagovať je niečo na štýl tých predavačov "voňaviek" (týchto tridsať vecí Vám dáme zadarmo, ALE musíte si kúpiť túto úžasnú voňavku len za stotisíc euro) prípadne nejaká OVB partička, tak toto na cieľovú skupinu zákazníkov určite urobí dojem
samozrejme v prípade, že biznis, ktorý je potrebné spropagovať je niečo na štýl tých predavačov "voňaviek" (týchto tridsať vecí Vám dáme zadarmo, ALE musíte si kúpiť túto úžasnú voňavku len za stotisíc euro) prípadne nejaká OVB partička, tak toto na cieľovú skupinu zákazníkov určite urobí dojem
Daj tých 3500 na akontáciu a zober niečo schopné na leasing.
kedže ma otec presvedčil nech mu predám svoje mondeo, tak si hľadám niečo iné..
podmienky: spoľahlivosť, športový vzhľad, diesel, r.v. od 2008 hore, cena do 8800€, sedan/hatchback, motor bez filtra pevných častíc, žiadna vybehaná stočenka, proste chcem cuker... čo navrhujete?
podmienky: spoľahlivosť, športový vzhľad, diesel, r.v. od 2008 hore, cena do 8800€, sedan/hatchback, motor bez filtra pevných častíc, žiadna vybehaná stočenka, proste chcem cuker... čo navrhujete?
-
Grim
Darca
...no neviem, poistná zmluva platí od 21.10.2013...a podľa toho, ako často sa menili poistné zmluvy by som to tipoval tak, že to auto je naprd a stále mení majiteľa...teraz ho vlastní niekto na Myjave, ale poslednú EK podstúpilo ešte na ZA značkách...má ho 4 mesiace a už ho predáva...asi nie je spokojný...
kua také love za ten seat, a nemá ani zadné okna v elektrike,, manualná klíma a to strašné rádio
jdublejt 
-
guess.whoo
Redeemer
no na tych leonoch je najskaredsi ten stredovy panel. Neviem preco sa s tym trosku nevyhrali. Mohli dat vsetko o nieco vacsie, lepsie by sa to ovladalo a nevyzeralo by to tak prazdno
-
Runes
Addict
no akurat som to chel napisat ze som sa skoro poblil ked som videl ten stred
priatelka ma 2011 a tam je to pohodka ale toto je fakt grc
Koncern nepusti. VW > Skoda > Seat.
-
guess.whoo
Redeemer
to este aj na mojej ibize z r.2000 je ovela krajsi stredovy panel
Povedal som si ze image je vecou subjektivneho vkusu tak ma to neodradilo

-
johny541
King
Snáď tá kalkulačka na stredovom paneli zvláda aspoň odmocniny.
-
hojko
Site Admin
Aj takto sa robi biznis
r.v.: 8/2006, 2993cm3, 173kW (235PS), Z, A6, Diesel, Euro 4, 4 dv., (5-miestne), 130000 km, Čierna metalíza
http://bmw-rad-5.autobazar.eu/530-d-at- ... 24060.html
A teraz si odporucam pozriet fotku, ktoru tam ma
Samozrejme, kazdemu, ktora sa aspon trosku do aut vyzna je jasne, ze auto z roku 2006 nebude mat tolko najazdene ako je v inzerate a urcite nikto na nom nechodil z domu do prace (4km tam a spat), ale sluzilo prevazne na dlhsie cesty...
Seriozny to predajca:
Martin Ješko
trstinska 10
91701 Trnava
Trnavský kraj (SK)
http://www.autojesko.sk
r.v.: 8/2006, 2993cm3, 173kW (235PS), Z, A6, Diesel, Euro 4, 4 dv., (5-miestne), 130000 km, Čierna metalíza
http://bmw-rad-5.autobazar.eu/530-d-at- ... 24060.html
A teraz si odporucam pozriet fotku, ktoru tam ma
Seriozny to predajca:
Martin Ješko
trstinska 10
91701 Trnava
Trnavský kraj (SK)
http://www.autojesko.sk