ako zistim ci ma o mna zaujem

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
oggy58
Novice
Novice

ako zistim ci ma o mna zaujem

Príspevok od používateľa oggy58 »

Potrebujem poradit :D ako zistim ci ma dievca o mna zaujem alebo ma berie ako len kamarata? skuste mi poradit ako to rozpoznam napr. spravanie alebo dotyky :D vdaka
audiotrack
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: ako zistim ci ma o mna zaujem

Príspevok od používateľa audiotrack »

roztiahne nohy
print_name
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa print_name »

spytas sa jej a zistis
Zelowoc1
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Zelowoc1 »

Presne tak, spytaš sa a zistíš..to je najjednoduchšia cesta. Alebo môžeš čakať a zožierať sa tým ešte dlho...a je možné, že ona bude čakať na prvý "krok" od teba.
bindo011
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa bindo011 »

print_name napísal:spytas sa jej a zistis
Haha, neblázni, a čo sa jej akože spýtaš? Som pre teba iba kamarát alebo ku mne cítíš niečo viac? :lol: FAIL :!:
Verbalizovať takéto nevyjasnené otázky, je ako žiadať o to, aby ťa odmietla. Načo sa budeš pýtať? Radšej by som ju pobozkal a zistím na čom som aj bez slov. Takže ak ti je sympatická, vezmi do rúk odvahu a zisti to ako muž.
Bushido
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Bushido »

Zasa nemusíš na to ísť hneď bozkom... Tvoju známosť síce nepoznám, ale na väčšinu dievčat zaberie, keď si sebavedomí a sám sebou. Takže nebuď ostýchavý, stačí keď sa dostaneš do jej intímnej zóny, začni dotykmi (nie hneď za rozkrok), skús ju chytiť za ruku a myslím si, že hneď zistíš, na čom si (ak nie si úplny trulec).
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

radsej by som sa jej najprv spytal a az potom zacal s dotykmi...
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...môžem sa ťa dotknúť?...tak?...rly?...
Bushido
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Bushido »

CheZteR napísal:radsej by som sa jej najprv spytal a az potom zacal s dotykmi...
Podľa mňa nie a radím ti, nepýtaj sa... Babám veľmi imponuje keď chlap príde a zoberie si to čo chce. Iba chlapci sa pýtajú či môžu... Ja hovorím len z vlastných skúseností. Nechcem povedať, že opýtaním sa to celé pokazíš. Možno vôbec nie... Ale dotykom jej ukážeš, že sa jej nebojíš a keď ťa odmietne, tak sa nič nedeje, pretože ti garantujem, že na otázku "čo je medzi nami?" by ti aj tak odpovedala negatívne.
energy00
King
King

Príspevok od používateľa energy00 »

Ak sa spolu bavite, tak by ti to mohla naznacit recou tela, ale taketo signaly treba vediet vnimat ako celok. Ako ti radia chalani, zacni dotykmi: dotknes sa jej ramena alebo chrbta dlanou a pozdravis ju, ked pri sebe sedite, tak sa jej dotknes kolena, odhrnies vlasy a pochvalis nausnice atd. Je toho vela. A uvidis sam ci ma, alebo nema zaujem. Ci ti to dovoli robit, alebo nie. Potom uz zavisi od teba, aby si ju nasmeroval na "spravnu cestu" :twisted:
BF4-MC
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa BF4-MC »

audiotrack napísal:roztiahne nohy
Pekný si ty charakter ( ani vtipné, ani mastné, ani slané ani nič )

Energy skús porozmýšľať prečo by mala mať o teba záujem ... ak ťa nič nenapadá tak :nono:
Unkown
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Unkown »

Kiež by tak existoval nejaký spôsob komunikácie... Isté dávne civilizácie otvárali ústa a vydávali rôzne zvuky. Vedci tvrdia, že sa tým dorozumievali...

Ale vážne, čo čakáš, že sa dozvieš? Reč tela sa čítať dá, ale rozhodne nie bez priameho kontaktu ešte k tomu keď za pc nesedí priamo ona, ale ty. Ak tu nieje niekto mimoriadne vzdatný v telepatii, tak sa nič rozumné nedozvieš. Čo ti vlastne bráni sa spýtať? Odpoveď bude stále rovnaká, či to už zistíš čítaním reči tela, telepatiou, špehovaním, odpočúvaním, alebo jednoduchou otázkou.
kayko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kayko »

su 2 moznosti...

prva je, ze najdes luku plnu kvetov, sadnes si uprostred, odrhnes kvet, idealne taky, ktory ma co najviac lupenov a zacnes trhat lupene po jednom... poznas to... lubi ma, nelubi ma....

ta druha moznost je trosku menej doveryhodna -> pozves ju von, alebo niekam (kino, kava, pivo, bowling, zmrzlina)
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

Autor temy- pozvi ju von ale ziadne kino,kávičky ani nic podobné,to by ste sa zle počuli a by vás vyrušovali. Len chodte von sadnite si na lavičku oproti sebe a kecajte o vsetkom moznom. Napr ja som navrhol ze
1.zoberiem karty a zahrame si karty a pri tej hre som sa citil uvolnenenší a kecal som prirodzene a ona tiez,obcas sme sa dotkli a bolo nacase dat pusu.
2.druhá hra ktoru som navrhol bolo veštenie z ruky..cize mi podala ruku a prstom som jej prechadzal po dlani a trepal hovadiny pri ktorých sa smiala,neskor pohladil vlasy,a chytil ju za ruku,potom nasledovalo objatie a bozk.
Cize zabil som 2 muchy jednou ranou,jednak som kecal a ona tiez a dotykali sme sa..
Celá veda je v tom ze, treba byt na stretku- čistý,vonavý,upravený,pomalsie a zrozumitelne rozprávať,obcas niečo vtipné povedať,zdať aspon 1 kompliment napr ze jej pristane učes alebo oblečenie,byt uvolnený a zaroven sebavedomý a najmä DOTYKAT SA ZENY na rukach,tvári,chrbate,ramenách,na nohe.
lukas9206
Addict
Addict

Príspevok od používateľa lukas9206 »

Neviem ci by dnes nejaka ocenila to, ze ju pozvem na karty :-D
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

Ja som ju len pozval von a sak zahrame karty aspon nech sa trochu odviazeme nech sa nam lahsie kecá aspon sa jej dotknem ked mi karty bude podávat a sa obe strany nasmeju na tom :). Teda mne to tak vyšlo este som si ju doberal ze ani raz nevyhrá no samozrejme to opätovala tým ze vyhrá a ja prehrám.A ženy maju radi ked si ich chlap doberá sranduje snimi oni to potom vrátia,teda mne sa to páci ked si ma baba doberá je trochu neposlušná na mna :P
Unkown
Medium Star
Medium Star

No neviem, či sa dá každá zbaliť na romantiku a hranie karát. Dnes sa mi stala taká milá príhoda. Išiel som na benzínku a predomnou bola neuveriteľne luxusne vyzerajúca Audi (vážne, neviem presne aký model, ale také niečo sa len tak nevidí). Začal som tankovať, keď z auta vystúpila veľmi veľmi sympatická, približne 25 ročná slečna (fakt neviem, či by som bral Audi, alebo ju)... Chvíľu sa celkom komicky pokúšala nádrž otvoriť, potom zostala stáť a bezradne pozerala. Keď som dotankoval a šiel som platiť, zavolala na mňa, či jej nejdem pomôcť, že sa to asi zaseklo. Hoci som sa v duchu váľal po zemi od smiechu, mal som šancu prezrieť si obe krásky zblízka a jednej sa dotknúť (žiaľ, nieje to také chlípne, ako to znie), tak som teda šiel. Stlačil som gombík na kľúči a nádrž sa zázračne otvorila..

Čo som ale chcel povedať...? Silno pochybujem, že jej priateľ ju zbalil na romantické dotyky a hranie karát. A preto je ťažké dať nejakú univerzálnu radu tebe, keďže vôbec netušíme, kto si vlastne ty a aká je ona. Čo chce ona, to by si vedieť mal. Či chce teba zistíš jednoducho otázkou... Teda môžeš skúsiť aj niečo na štýl karát. Keď sa dá nahovoriť na takú hovadinu, tak záujem má. Ale predsa len, pripadá mi to ako zbytočne veľa omáčok. Osobne mám radšej úprimnosť a relatívne priamu otázku. Ale to sa opäť dostávame k subjektívnemu názoru, niektoré ťa za takú priamočiarosť pošlú kade ľahšie.
melonSVK
King
King

Príspevok od používateľa melonSVK »

Zhrniem ti Unkownovu radu - kúp si Audinku :D
Unkown
Medium Star
Medium Star

No vlastne nie "si" ale "jej".... Asi píšem veľmi komplikovane, no.
kayko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kayko »

To by chcelo aj trosku konkretizovat vekovu skupinu. Zensku, alebo skor dievca okolo 16-20 mozno este zbalis na sladke omacky a recicky (zalezi aka je skusena), ale u starsich to uz stacit nemusi. Nemusis jej hned ani kupovat audinku, zatial uplne staci ked sam mas jednu :D to uz take gesta len v pripade, ze si ju chces nejako priputat, lebo keby ta chcela pustit k vode len tak, tak by mozno ani nevahala, ale keby k tomu musela vratit kluce od 20k+/- auta, tak to by ju uz aj mohlo mrziet :D
Podla mna netreba vymyslat ziadne "ptakoviny", pozvanie na caj, kavu, zmrzku v bare s trosku chillout atmoskou je celkom idealne na prvotne rozvijanie debaty. Mozno nemusite byt zo zaciatku uvolneny, ale treba to odlahcit pusou a ak sa bude chciet bozkavat, tak bude aj druhe rande... Zase riesit nejake dotyky a nejake prelomenie bariery, to su kecy, zena vie po par chvilach, ci sa s tebou chce bozkavat a dalej nieco riesit a myslim si, ze vacsina bab ani nema rado, ked s tym chlap prilis otala, predsalen asi cakat, ze vas pobozka prva ona nie je ani ta najromantickejsia predstava (aspon u zien).
Napísať odpoveď