Slobodný vysielač a iné alternatívne média

Diskusie na politické témy...
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Slobodný Vysielač

Príspevok od používateľa -AA- »

hughito napísal:Nie, ale ide o to, že to je predseda /aj keby len formálny/, mám pocit, že aj jeden zo zakladateľov, vyjadruje sa aj pre média, takže to tam nie je nejaký pajác. A keďže má prezentáciu smerom von takú, akú má, moc veľký priestor na oslovovanie ľudí tam nevidím.
Ty tu tiez neprezentujes svoje nazory zrovna oslovujuco (smerom ziskat ludi pre svoju ideu), skor pasivno-agresivne alebo az utocne. :)

Neviem preco by ti to malo potom vadit u Lichtnera, kedze s ideami a pristupom SV aj tak v zasade nesuhlasis.. 8)
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Pasívno-agresívne, to je trošku oxymoron, nie? Ale nechápem tvojej potrebe neustále riešiť moju osobu, ocením vecné reakcie a vyhneme sa týmto zbytočným rozpisovačkám. Každopádne - to, čo robí Lichtner zle (z môjho pohľadu) som naznačil, uviedol som aj príklad iného prístupu, každý si to môže porovnať a vyhodnotiť, čo je lepšie.

A mne to samozrejme nevadí, mne je to jedno, len ma to zaujalo, keď som odhodlal to počúvať - opäť sa len opakujem.
butthead
Darca
Darca

Príspevok od používateľa butthead »

Dobre mozno na druhej strane by sa Lichtner mohol naucit praktiky propagacie a manipulacie ovcanov mainstreamu, cize pretvarovat sa, umely usmev na perach, tvarit sa ako by sa nic nedialo, ale vsak co kradlo sa, kradne sa a bude sa kradnut aj v buducnosti. A šak čo, mafia tu vladla a vladne, netreba na to ani poukazovat, sem tam uz nejake tie dosledky zverejnime aby sa nepovedalo.

Teraz realita, ten typicky marketing massmedii prave slobodny vysielac nepotrebuje, pretoze radio nie je zivene reklamou. Ked jednoducho ludia to nebudu chciet pocuvat, prestanu prispievat a radio zrusia, jednoducha matematika.

Neviem Hughito ake by bolo pre teba idealne radio, tym, ze by pustali do eteru len anarchistov ? Hned by bolo radio oznacene za anarchisticke a automaticky by islo do izolacie, to by sa ani radio nevedelo branit, pretoze by to videl kazdy... Takto ma volne ruky, distancuje sa tym, ze slobodne tam moze ist hocikto, to, ze priestor vyuzivaju najma ti, ktorych nemas rad, nie je ich problem, ale tvoj problem, ze ten priestor ocividne nechces/nevies(mne je jedno co) vyuzit. Alebo si sa uz o to pokusal a ta odmietli?
hughito
Redeemer
Redeemer

Dobre mozno na druhej strane by sa Lichtner mohol naucit praktiky propagacie a manipulacie ovcanov mainstreamu, cize pretvarovat sa, umely usmev na perach, tvarit sa ako by sa nic nedialo, ale vsak co kradlo sa, kradne sa a bude..
No vidím, že to nemá zmysel ďalej rozoberať, úplne ignoruješ podstatu toho, čo píšem. Konieckoncov, je to jedno, nech sa prejavuje ako chce.
Neviem Hughito ake by bolo pre teba idealne radio, tym, ze by pustali do eteru len anarchistov?
Vytvoríš si konštrukt vo forme otázky, založený na ničom, a potom si aj odpovieš a rozvíjaš to ďalej.

Ja koncept slobody chápem zjavne úplne inak, určite nie tak, ako to robí SV alebo kedysi robila Indymedia. Lebo ono sa to aj vylučuje - Slobodný vysielač a pozývame tam neofašistov.
butthead
Darca
Darca

Slobodný vysielač a pozývame tam neofašistov - mohol by si konkretizovat ktori su to ti neofasisti co tam boli a v akych relaciach ?
hughito
Redeemer
Redeemer

Mišún.
butthead
Darca
Darca

Pisal si v mnoznom cisle, kto este ?
hughito
Redeemer
Redeemer

To je taký slovný zvrat. Prieskum som nerobil a robiť nebudem, možno bol Mišún jediný. :wink:
butthead
Darca
Darca

No vidis, takze generalizovanie a nalepkovanie by si si mohol odpustit.
hughito
Redeemer
Redeemer

No ako bol tam aj Škrabák, Švec (síce toho by som osobne za fašistu zrovna neoznačil, ale niektorí ho tak chápu), ale ako som napísal, malo ísť skôr o slovnú formulu, ako nejaké tvrdenie založené na kvantitatívnom prieskume. :wink:
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Urcite by si sa toho "slovneho zvratu" chytil keby ti to z druhej strany prislo vhod, ty a ten druhy co ma bydlisko na blackblogu nepohrdnete moznostou skritizovat gramatiku, "slovne zvraty", preklepy, atd. u inych ludi, o tom niet pochyb.. :wink:

Pasivno-agresivne spravanie nie je oxymoron a ja neutocim na tvoju osobu, ale to co pokladam v tebou prezentovanych nazoroch za nekonzistentne, pokrytecke alebo neuprimne a robim to aj preto, ze viem, ze vy "laviciari" v tomto nie ste sami, ako som napisal, vobec tolerantni alebo zhovievavi.

Inak takisto nechapem tie vyhrady voci SV, pretoze toto
hughito napísal:Lebo ono sa to aj vylučuje - Slobodný vysielač a pozývame tam neofašistov.
nedava celkom zmysel, ani z anarchistickeho hladiska.
hughito
Redeemer
Redeemer

Vidím, že väčšina tvojej aktivity v poslednom čase spočíva v riešení mňa, takže poprosím ako iných, máme tu súkromné správy, cez ne sa môže vyjadrovať.
nedava celkom zmysel, ani z anarchistickeho hladiska.
Ešte na toto ti odpoviem: to znamená len toľko, že nechápeš a nerozumieš "anarchistickému hľadisku."
Waagbistritz69
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Waagbistritz69 »

andel a to ešte nevieš že sa nechávame "obmedzovať" aj gravitáciou a ani nám to nevadí, čo by sme asi tiež podľa tvojich domnienok o tom hľadisku asi nemali dopustiť

za bydlisko pardon, drbnem si tam radšej "non-kosher" jak kedysi ktosi :roll:
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Inde pises, ze si aj principialne proti zakazom a trestom vyplyvajucim zo sucasnych zakonov, ako je tomu dnes u symboliky, ideologickych zalezitosti, holokaustu..

..a tu ti prekaza, ze nejake radio da priestor k vyjadreniu aj ludom, ktorych oznacis za "neofasistov"

Asi to bude ten selektivny vyklad slobody, ktoremu nechapem a nerozumiem.
hughito
Redeemer
Redeemer

Aj keď to (asi) nebolo na mňa, tak odpoviem.

Mne to prekáža, ale v zmysle, že sa mi to nepáči, vadí mi to. Vadí mi, ak rádio, ktoré prebrali názov čisto z antifašistickej tradície, poskytuje priestor neofašistom. Ale samozrejme by som to nechcel nijak zákonne potláčať, to je jasné.

Obdobné mne a mnohým iným vadilo, ak svojho času slovensá Indymedia robila to isté.

Tam ten dôvod podobný:

Kód: Vybrať všetko

Ako uvádza wiki stránka o Indymedii, ide o sieť novinárov, ktorí informujú o politických a sociálnych problémoch. Pôsobí ako demokratický projekt a protipól korporátnych médií a umožňuje hocikomu publikovať vlastné správy. O konkrétnom fungovaní sa na wikipédii píše toto: „IMC tvoria miestne kolektívy, od ktorých sa očakáva otvorenosť a začlenenie jednotlivcov z rozličných typov miestnych antikapitalistických perspektív, bez ohľadu na to, či majú jasnú politickú filozofiu, aby sa na tvorbe a čítaní mohli podieľať aj tí, ktorí nemajú prístup k internetu. Redakčnú politiku si vyberá každý miestny kolektív Indymedie podľa seba. Vo všeobecnosti zahŕňa odstraňovanie článkov, ktoré podľa redakcie Indymedie šíria rasizmus, sexizmus, prejavy nenávisti a homofóbiu. Od všetkých kolektívov Indymedie sa očakáva, že budú mať redakčnú politiku pre prispievanie na webstránku, ktorá vychádza z miestnych podmienok, bola dôkladne prediskutovaná a je jasne vyjadrená.“ Wiki však pokračuje a uvádza aj kritiku niektorých lokálnych kolektívov, ktoré boli obvinené z antisemitizmu, koketovania s konšpiračnými teóriami a šírenia nenávisti. Uverejňovanie správ takéhoto druhu nie je bežná prax kolektívov Indymedia. Ide skôr o výnimky, ktoré si však zaslúžia pozornosť. 
butthead
Darca
Darca

Solo_Kamen
King
King

Príspevok od používateľa Solo_Kamen »

Polícia SR má úžasné reakcie v 90% prípadov, takže o perly ducha nebude núdza :)
butthead
Darca
Darca

Solo_Kamen
King
King

Príspevok od používateľa Solo_Kamen »

Netuším prečo dávajú = medzi mezenskú a SV+iné média ale budiš :)
Waagbistritz69
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Waagbistritz69 »

nenechaj sa oklamať! Slobodný vysierač je v skutočnosti produktom slobodomurárskej lóže, ktorú platí George Soros s ďalšími maďarskými židoboľševikmi a Elvis Presley žije s Hitlerom v Argentíne.. a médiá samozrejme mlčia :nono:
10155874_639785129423528_5345378807616430893_n.png
Napísať odpoveď