Prezidentské voľby 2014
Re: Prezidentské voľby 2014
aky je kurz?
kurz je 2,niečo v niké, ale podal som ešte aj na iné ako napríklad, že Hruška nebude mať nad 8% a ďalšie a spolu mi to urobilo tuším výhru 100€, aj to poteší
btw, na Mezenskú je kurz 1000, že bude prezidentka, možno by sa zo srandy oplatilo podať to za 50centov
) aj 500€ urobí radosť 
btw, na Mezenskú je kurz 1000, že bude prezidentka, možno by sa zo srandy oplatilo podať to za 50centov
-
Solo_Kamen
King
Alebo neverím štatistike, ktorú si sám nesfalšujemKybelvody napísal:Neboj, Melnik to este vyhra http://www.melnik.sk/prieskum-verejnej-mienky/
Asi to bola taká menej výrazná rečnícka otázka, takže len dodám, že pravdepodobne volebný štáb smeru skonštatoval, že voliči Mezenskej sú práve tí, ktorí ak by nevolili ju tak by šli voliť práve Fica.Solo_Kamen napísal:Nikde som nespomenul, že tomu verím. To, že kvoli tomu robia také divadlo ma vedie k otázke, prečo sa cítia byť ohrození práve Mezenskou.
Mňa hlavne bavia tie označenie ako "ultrafan z Bratislavy, ultrafan z Trnavy."retkvic napísal:
Asi to bola taká menej výrazná rečnícka otázka, takže len dodám, že pravdepodobne volebný štáb smeru skonštatoval, že voliči Mezenskej sú práve tí, ktorí ak by nevolili ju tak by šli voliť práve Fica.
Ak by to bol iný kandidát, tak si to za prvé Fico nedovolí povedať do zapnutého mikrofónu a po druhé zakopali by ho pod čiernu zem a podali hneď niekoľko trestných oznámení, čiže de fakto by mu skončila volebná kampaňMňa hlavne bavia tie označenie ako "ultrafan z Bratislavy, ultrafan z Trnavy."Veď nech si aspoň zistia, o čom idú hovoriť.
-
Solo_Kamen
King
Možno to pre teba bude fascinujúce ale aspoň podla mojich informácií je tvoje tvrdenie úplne mimo realitu.retkvic napísal: len dodám, že pravdepodobne volebný štáb smeru skonštatoval, že voliči Mezenskej sú práve tí, ktorí ak by nevolili ju tak by šli voliť práve Fica.
Už to tu dávno je.
-
Makovnik
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Ako sa podvodnikuje na Slovensku vo volbach
Zaujimave popocuvanicko.
Zaujimave popocuvanicko.
Heh, keby voľby niečo riešili, už dávno sú zrušené. Pekná parafráza starého anarchistického hesla.
Inak, človeka by ani nenapadlo, koľko možností sa dá vymyslieť na ovplyvnenie volieb. Aj keď si myslím, že to trochu brať s rezervou, tak možno nejaké to % sa dá takto ovplyvniť. A niekedy aj to nejaké % môže byť zlomové.
Inak, človeka by ani nenapadlo, koľko možností sa dá vymyslieť na ovplyvnenie volieb. Aj keď si myslím, že to trochu brať s rezervou, tak možno nejaké to % sa dá takto ovplyvniť. A niekedy aj to nejaké % môže byť zlomové.
http://volebnakalkulacka.sk/
Mne to vyslo takto: Melnik 72%, Mezenska 69%, Carnogursky+prochadzka 55%, Kiska posledny 32 %
Ako to vychadza Vam ?
Mne to vyslo takto: Melnik 72%, Mezenska 69%, Carnogursky+prochadzka 55%, Kiska posledny 32 %
Ako to vychadza Vam ?
-
Andi_Cibula
Addict
1. Melník, 2. Kňažko, 3. Procházka
-
Makovnik
Medium Professional
S mimozemskou by som si podla kalkulacky mal najviac rozumiet 
Mezenská 71 %, Knažko 68%, Procházka 67%, Kiska 67%.
Co pozeram odpovede, v 3 otazkach som bol nerozhodne, kde by nevadilo dat ani opacnu odpoved a uz by som sa zhodol viac s Knažkom.
Mezenská 71 %, Knažko 68%, Procházka 67%, Kiska 67%.
Co pozeram odpovede, v 3 otazkach som bol nerozhodne, kde by nevadilo dat ani opacnu odpoved a uz by som sa zhodol viac s Knažkom.
Tak pre istotou som si to dal 2x, či to náhodou nešvindluje
ale just mám zhodu s Kňažkom, asi mi je súdený, takže vďaka kalkulačke má v prvom kole môj hlas
1 pokus) Kňažko 74% Mezenská (?) 69% Hrušovský (?) 66%
2 pokus) Kňažko 83% Procházka 77% Kiska 77%
ale just mám zhodu s Kňažkom, asi mi je súdený, takže vďaka kalkulačke má v prvom kole môj hlas
1 pokus) Kňažko 74% Mezenská (?) 69% Hrušovský (?) 66%
2 pokus) Kňažko 83% Procházka 77% Kiska 77%
-
vladenko007
VIP
No do kelu. :
po favoritoch ani stopy ale zas niektorý ešte neodpovedali.
Mne vyšiel ten Šimko...
Asi ho pôjdem voliť.
Mne vyšiel Procházka 74%, Kiska 72%, Knažko 69%. Stále sa neviem presne rozhodnúť medzi prvými dvoma.
Kiska 78 %, Martincko 78 %, Knazko 74 %, Prochazka 69 %
Haha, vyšiel mi, a aj tu mal dobrý rozhovor: http://www.expres.sk/clanok/6835/wallne ... lan-melnik
Ale voliť ho nebudem
nech mi odpustí 
Ale voliť ho nebudem