Android aplikacie
Re: Android aplikacie
Hangouts som zmazal hneď.
Netvrdím že "new is always better" ale mám rád keď mi neskáču upozornenia na update a tak. Ale väčšinou mi to je tak jedno lebo cca každý týždeň flashujem novú rom = wipe data = musím sťahovať aktuálne z google play
Netvrdím že "new is always better" ale mám rád keď mi neskáču upozornenia na update a tak. Ale väčšinou mi to je tak jedno lebo cca každý týždeň flashujem novú rom = wipe data = musím sťahovať aktuálne z google play
a ako je mozne ze niektori ju uz maju a niektori nie? myslim tu aktualizaciu a co sa tyka hangouts a tak, tak to mam zakazane v telefone zbytocne mi to zabetalo miesto na očiach
-
hrban
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Facebook app
Veľkosť
Líši sa v závislosti od zariadenia
Verzia
Cena
Zadarmo
Veľkosť
Verzia
Cena
Zadarmo
To znamena ze akualizacia mi nenabehne vobec, ale nabehne po dlhsom case?
-
guess.whoo
Redeemer
nainstaluj si ju cez pc z play store a uvidis ci ti da novsiu verziu
Nie, tam ked to otvorim cez pc tak mi tam pise ze nainstalovane a neda sa nic robit
-
guess.whoo
Redeemer
odinstalovat z telefonu a znova nainstalovat z netu?
nejde ani tak
-
guess.whoo
Redeemer
dnes bola dalsia aktualizacia..musi ti to trhat srdce 
tak ano lebo ten facebook sa mi viac paci
Ale appka Facebook už nejaký ten čas nie je určená na chatovanie, ale na prezeranie Facebook-u. Myslím, že ide stále písať správy, ale je to také nepraktické, že koniec. Ideálne kombinácia Messenger + Facebook, tak by to malo byť. Aj keď, Facebook appku zapnem raz za uhorský rok.
Inak, skúšal si pred odinštalovaním vymazať cache aplikácie, a potom ju nainštalovať z Play Store-u, ale z mobilu? Nehovor mi, že to nejde... Ak ide, a nainštaluje starú verziu, tak proste zatiaľ nemáš aktualizáciu pre svoj fón. Prípadne, skús hodiť mobil do angličtiny - ale toto ťažko pomôže.
Inak, skúšal si pred odinštalovaním vymazať cache aplikácie, a potom ju nainštalovať z Play Store-u, ale z mobilu? Nehovor mi, že to nejde... Ak ide, a nainštaluje starú verziu, tak proste zatiaľ nemáš aktualizáciu pre svoj fón. Prípadne, skús hodiť mobil do angličtiny - ale toto ťažko pomôže.
Ak zmažeš a znovu naištaluješ FB tak môžeš správy čítať aj tam
(aj písať)
-
audiotrack
VIP
hojko napísal:FB kupil WhatsApp: http://tech.sme.sk/c/7109728/facebook-k ... larov.html
http://www.zive.sk/sluzba-telegram-nabe ... fault.aspxV deň akvizície služba hlásila stratu 500 000 používateľov, ktorí podľa všetkého prešli ku konkurenčnej ruskej aplikácii Telegram.
Používate niekto ebay aplikáciu? Dá sa tam nastaviť aby mi vyhľadávalo napr. iba na anglickom alebo nemeckom ebay?
V nastaveniach vies nastavit krajinu, u mna to funguje aj na vyhladavanie.
Zdravim, mam KK Launcher a mam taky problem, ze ked mam jas nastaveny uplne na minimum tak vsetko je v poriadku no ked dam domovsku obrazovku tak jas mi stupne minimalne na 50% a potom ked nieco spustim tak jas sa opat znizi. Neviete niekto ci sa to neda zmenit? K+
poznate nejaku app, kde by som mohol na fotku pridat rozne obrazky ? Napr tvar si zakrijem mačacou hlavou, dam si tam duhu a take hluposti.
Pokiaľ viem, tak nejaké Stickers ponúka appka Aviary. Určite sú aj iné, ale túto osobne používam na úpravu fotiek v mobile, tak preto viem odporučiť len ju.
co myslite? naozaj to funguje popripadne ste to uz niekto vyskusali? Nehrozi mi nic za to ked mi to najdu ze nieco take pouzivam? http://www.mojandroid.sk/2014/03/19/spe ... ihou-jazd/