sedim na nete vela okien pootvaranach cca 15 -20 v opere ked nieco hladam a podobne , facebook , pokec , ebay a podobne z casu na cas mi mrzne pc tak ze nereaguju okna v opere a podobne nejde hodit na plochu proste cely pc nereaguje ( alt ctrl del ties nic ) proste okna sa sekano vykresluju seka myska po ploche ak sa moc snazim hocikde klikat myska zamrzne komplet

dany stav trva asi 15 - 60 sekund potom to postupne odmrzne , podla mna je to hardwerove tak som skusil vymenit sata kable a nepomohlo , potom som pozrel stavy hardiskov v hd tune a nic v poriadku su . Tak som skusil file bechmark test ktory meria rychlost zapisu citania a tie operacie za sekundu vysledny stav ma zarazil , rychlost zapisu na ssd disk je 12 mb/s ( systemovy disk ) to je menej nez ma rychlost zapisu klasicky platnovy disk na data ( 80 mb/s) kedze healt disk info nevypisuje ziadnu chybu zrejme je nejakym sposobom poskodena sata koncovka disku ( na maticnej nie prehodil som ich a skusil testnut ) cize idem kupit novy disk co vy na to ?
bedna : doska gigabite p5 daco intel q 8200 ( 2,3 ghz 4jadro) 4 gb ram , disk c scandisk p4 32 gb , disk d samsung 1 Tb
Cerstvo nahodeny win 7 , ceknute esetom cize virusy nemam ,
screen vysledku testu disku C ( systemovy )
//obrazky vkladaj do priloh