Potrebujete poradiť s kúpou mobilu ? Napíšte SEM !
Re: Potrebujete poradiť s kúpou mobilu ? Napíšte SEM !
Aky telefon za cca 200? Max tych 250e. Nejake hry, hudba, youtube, maily, 4.5 - 4.7" displej? Diky
To už prihoď cenu na 270 a máš S3.
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
bazar ci novy?
S3 velmi nechcem, radsej novy jedine ak by bola nejaka velmi dobra ponuka, L9 II si uz dlho obzeram len cakam stale na nejaky update, ci sa na to nevykaslu. Po vsetkych strankach by mi inak vyhovoval si myslim. Ale s updatmi je problem asi u kazdeho vyrobcu co?
-
guess.whoo
Redeemer
pokial je system ok naco ti je update? L9 II je fajn, no mne pride este "lacnejsia" ako S3 co sa tyka spracovania
to neviem ci sa planuje update ale mal som ho cca tyzden a je to velmi fajn mobil za tu cenu
197€ stoji novy
Ja len ze ma nejake nedostatky co sa tyka konektivity tak preto, ale neviem ci zbieraju nejake info od uzivatelov a ci s tym nieco budu robit. Tiez by mal dostat KitKat a aj KnockOn ale ci to dodrzia neviem.
Prednedavnom aj klesla cena na tych cca 200€ ako hovoris. Este som rozmyslal nad tymi novymi co teraz predstavili, G2 mini napr., ten ma quad core, zaujimave je ze ma mensie rozlisenie displeja, zase vacsiu kapacitu baterie a rovno aj 4.4 ale neviem ci sa to oplati. Displej na L9 II je vraj spickovy. Vykonnovy na tom asi budu podobne nie ked maju obe Snap 400, akurat ze 2 vs 4 core.
Prednedavnom aj klesla cena na tych cca 200€ ako hovoris. Este som rozmyslal nad tymi novymi co teraz predstavili, G2 mini napr., ten ma quad core, zaujimave je ze ma mensie rozlisenie displeja, zase vacsiu kapacitu baterie a rovno aj 4.4 ale neviem ci sa to oplati. Displej na L9 II je vraj spickovy. Vykonnovy na tom asi budu podobne nie ked maju obe Snap 400, akurat ze 2 vs 4 core.
-
guess.whoo
Redeemer
na knock-on by som sa velmi nespoliehal, kitkat tiez len mozno..
Tak KnockOn by mali dostat vsetky telefony s L II serie, niektore uz dostali len neviem ktore presne, aj ked sa to dlho uz pretahuje ale tak snad by nevynechali top model z tej serie, to by bola hlupost. A KitKat by mal z tejto L serie dostat len L9, len neviem ci to planuju vsetko naraz ako jeden update alebo ako.
lumia 920?Sh4d0W napísal:Aky telefon za cca 200? Max tych 250e. Nejake hry, hudba, youtube, maily, 4.5 - 4.7" displej? Diky
Motorola Moto G
-
Sphinx
Addict
ako je to s note 3 uz ma aj na SK Kitkat alebo stale jelly?
-
cORP.
Addict
stale jelly ,mozes si dat kit kat cez odin ale pre oficialnu distribuciu orange alebo telekom kit kat zial zatial nieje
Aj nad moto G som rozmyslal ale ma mensi displej v rovnakom tele, nema SD slot, trochu slabsiu baterku a ostatne parametre su celkom podobne. Plus ale je ze ma uz kitkat. A este je aj drahsi, aspon ked ho kupis na SKArAsHiD napísal:Motorola Moto G
-
guess.whoo
Redeemer
mensiu kapacitu, ale vydrz bude mat velmi dobru
Zdravicko, po case som sa zas aj ja zacal obzerat po novom telefone. Doteraz som fungoval na Huawei Ascend G300, co bol moj prvy Android. Kludne by som si ho nechal, nic mi na nom nechybalo, akurat mi na nom vadila jedna vec - pri pocuvani hudby cez Bluetooth a zapnutej navigacii (Sygic) to nebolo ono. Vacsinu casu to fungovalo bez problemov, miestami vsak hudba, pripadne este horsie navigacia zacala sekat, casto to koncilo restartom...
Priatelka ma Huawei Y300, ktory je parametrovo v podstate identicky s G300, jedinym rozdielom je dvojjadrovy procesor, co je dost poznat. Na jej telefone hudba a Sygic slapu bez najmensieho problemu.
Preto by mal byt novy telefon dvojjadrovy, uvital by som aj viac ako 512 MB RAM. Displej uplne staci 4".
Cenovy strop je okolo 100€ (bazar). Co som zatial hladal, najviac ma zaujal HTC Desire X, ak je ale v tejto cenovej relacii nieco lepsie, rad si necham poradit
Rozmyslal som aj nad Cinou, avsak vacsina tychto mobilov ma procesor MTK a nasiel som viacero nazorov, ze na tomto chipsete nie je GPS uplne spolahliva, co by mi dost vadilo, nakolko prave GPS dost vyuzivam.
Vopred dik.
Priatelka ma Huawei Y300, ktory je parametrovo v podstate identicky s G300, jedinym rozdielom je dvojjadrovy procesor, co je dost poznat. Na jej telefone hudba a Sygic slapu bez najmensieho problemu.
Preto by mal byt novy telefon dvojjadrovy, uvital by som aj viac ako 512 MB RAM. Displej uplne staci 4".
Cenovy strop je okolo 100€ (bazar). Co som zatial hladal, najviac ma zaujal HTC Desire X, ak je ale v tejto cenovej relacii nieco lepsie, rad si necham poradit
Vopred dik.
ja som kupil v nemecku Y300 za 89€
ten ber
-
guess.whoo
Redeemer
no nevim..my sme mali s Y300 vacsinou iba problemy a reklamacky