Prezidentské voľby 2014
Re: Prezidentské voľby 2014
Ten chlap je co za exota? 
Mám dojem , že je to jeden z tých aktivistov typu "Berieme si späť svoju krajinu" a pod.
-
Solo_Kamen
King
Na slobodnom vysielači:
A do nej! 
Kód: Vybrať všetko
19:00
predpokladané ukončenie programu 21:00
02.03.2014 Hosť: Helena Mezenská, kandidátka na prezidenta SR-
Makovnik
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Na margo urovne rozhovoru na Ta3 (a.i.) s mimozemskou (a spol.): http://boriskacani.blog.cz/1402/aka-kra ... zurnalisti
Helena Mezenska je prikladom toho, ze miesto zeny nie je v politike a v urcitom pripade sa spinavost liberalne-demokratickeho parlamentarizmu moze odzrkadlit aj na psychickom stave..
A kde je miesto ženy?

-
Solo_Kamen
King
A teraz mi povedz, na čiom psychickom stave by sa špinavost "liberalne-demokratickeho" parlamentu nepodpísala. Ja by som po štyroch rokoch zložil mandát a v živote by som o návrate do politiky neuvažovalAryan Angel napísal:Helena Mezenska je prikladom toho, ze miesto zeny nie je v politike a v urcitom pripade sa spinavost liberalne-demokratickeho parlamentarizmu moze odzrkadlit aj na psychickom stave..
-
Waagbistritz69
King
a toto si videl bro?hughito napísal:Mám dojem , že je to jeden z tých aktivistov typu "Berieme si späť svoju krajinu" a pod.
moc korumpuje a absolútna moc korumpuje absolútneSolo_Kamen napísal:Ja by som po štyroch rokoch zložil mandát a v živote by som o návrate do politiky neuvažoval
-
vladenko007
VIP
Ak chce Fico do druhého kola Kisku, tak pravdepodobne na neho má nejakú černotu ktorú mieni vytiahnuť.
Už na každého tu bolo spomenuté zlé aj dobré. Ale na Procházku som ešte nič zlé nepočul. Žeby bol čistý? No tuším ho pôjdem voliť.
Už na každého tu bolo spomenuté zlé aj dobré. Ale na Procházku som ešte nič zlé nepočul. Žeby bol čistý? No tuším ho pôjdem voliť.
-
Solo_Kamen
King
Vysvetlil by mi niekto, prečo má takáto skupina ludí tendencie podporovat zrovna Mezenskú? Ja už tu niektorým veciam prestávam rozumietWaagbistritz69 napísal:a toto si videl bro?
Co zle bolo spomenute u Knazka?vladenko007 napísal:Už na každého tu bolo spomenuté zlé aj dobré.
-
vladenko007
VIP
Na Kňažka nič osobné ale niekto tu písal že Kňažko je pre ľudí neprijatelný z iných dôvodov. Ale neviem čo mal na mysli.
Zlé Kňažkove vlastnosti: Bol minister, tým pádom mal šancu niečo zmeniť
Dobré Kňažkove vlastnosti: Asi len tá, že je herec a ľudia keď nebudú vedieť koho majú voliť tak jeho poznajú z obrazoviek tak pôjdu krížikovať jeho.
Zlé Procházkove vlastnosti: Podľa mňa do toho nedal všetko, myslím, nepostavil sa a povedal, že áno toto chcem urobiť pre občanov ale len tak ticho hovorí jeho program a keď ma náhodou zvolíte, tak...
Dobré Procházkove vlastnosti: Vie čo chce, a možno to chce aj dobre, len to nevie dať zo seba správne von. (to je možno aj vlastnosť zlá, no neviem)
Dobré Kňažkove vlastnosti: Asi len tá, že je herec a ľudia keď nebudú vedieť koho majú voliť tak jeho poznajú z obrazoviek tak pôjdu krížikovať jeho.
Zlé Procházkove vlastnosti: Podľa mňa do toho nedal všetko, myslím, nepostavil sa a povedal, že áno toto chcem urobiť pre občanov ale len tak ticho hovorí jeho program a keď ma náhodou zvolíte, tak...
Dobré Procházkove vlastnosti: Vie čo chce, a možno to chce aj dobre, len to nevie dať zo seba správne von. (to je možno aj vlastnosť zlá, no neviem)
-
Makovnik
Medium Professional
Notoricka hlaska odporcov daktoreho kandidata - neviem nic konkretne, ale je neprijatelnych z inych dovodov....a akych? to nikto nevie, ale proste je neprijatelny, lebo daky holub o tom hulakal na streche. Ale Fickota budeme volit, aj ked vieme konkretne dovody, preco je zly. To je slovensky politicky paradox. Stockholmsky syndrom sa tomu nadava, alebo tak nejak.
S tym suhlasim, chcel som tym povedat, ze zena je o to viac zranitelnejsia.Solo_Kamen napísal:A teraz mi povedz, na čiom psychickom stave by sa špinavost "liberalne-demokratickeho" parlamentu nepodpísala. Ja by som po štyroch rokoch zložil mandát a v živote by som o návrate do politiky neuvažoval
Vo volbach, s takymito kadidatmi, ide vzdy len o kabaretne predstavenie, ak sa rozhodnem v ten den prejst, najskor iba z recesie dam hlas pani Helene.
Ide o žart podľa mňa.Solo_Kamen napísal:
Vysvetlil by mi niekto, prečo má takáto skupina ludí tendencie podporovat zrovna Mezenskú? Ja už tu niektorým veciam prestávam rozumiet
-
Waagbistritz69
King
asi hej.. ale inak ju podporuje pestrá paleta konšpiračných teoretikov, "tých-čo-si-berú-krajinu-naspäť" apod. 
-
Solo_Kamen
King
Pre mna za mna, nech ju podporujú aj adventisti osemnástich narodenín. U mňa sa nejak výrazne nezdiskreditovala, okrem tej jej teleportácie ale mne je jedno, či verí na Ježiša, Budhu alebo špagetové monštrum. A čo sa týka postoja k NATO a EU, prehodnotit nemusí nutne znamenat "ideme preč a vylížte nám čoko-otvor."
Velmi som jej zazlieval, že sa necháva zo strany médií znemožnit ale v TA3 ukázala, že sa vie bránit tým, čím na nu útočia (taktika "ja budem kriča thlasnejšie ako ty"). Zajtra snád stihnem vypočut reláciu s SV v ktorej bola zo záznamu a buď sa definitívne rozhodnem alebo budem dalej rozmýšlad nad Kiskom.
Velmi som jej zazlieval, že sa necháva zo strany médií znemožnit ale v TA3 ukázala, že sa vie bránit tým, čím na nu útočia (taktika "ja budem kriča thlasnejšie ako ty"). Zajtra snád stihnem vypočut reláciu s SV v ktorej bola zo záznamu a buď sa definitívne rozhodnem alebo budem dalej rozmýšlad nad Kiskom.
Kňažko a Fico už majú TV spoty (zatiaľ som videl len ich dvoch, ak majú aj iní, ospravedlňujem sa, ale nejak som ich prehliadol)