Vojna na Ukrajine (Protest na Ukrajine)
Re: Protest na Ukrajine
oblubeny karikaturista na svojom FB:
a jeho vlastny koment:
//V maistreamových médiách sa samozrejme nedozviete, že Krym v skutočnosti obsadili americkí vojaci zamaskovaní za ruských.
a jeho vlastny koment:
Židia, zamaskovaní za Američanov zamaskovaných za Rusov!
-
->slavo<-
Addict
http://www.topky.sk/cl/11/1381http://ww ... ilo-vojnu-
Skutočne vojna?
Som zvedavý na odpoveď NATO pokiaľ sú to pravdivé informácie ...
Skutočne vojna?
Som zvedavý na odpoveď NATO pokiaľ sú to pravdivé informácie ...
-
Makovnik
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Typicky bluvarny zvast na topkach; este nikto nikomu nevyhlasil vojnu, chvilku na to: "Ukrajina sa pripravuje na útok Ruska: Obviňuje ho z vyhlásenia vojny! "
Zaujimalo by ma, kto su ti, co obvinuju za Ukrajinsku stranu; ci ta svetacka opozicia, co sa dostala k moci jak slepy k zrnu, a hlavne - co si o tom myslia radovi Ukrajinci? na koho strane stoja a kam by teraz radi?
Zaujimalo by ma, kto su ti, co obvinuju za Ukrajinsku stranu; ci ta svetacka opozicia, co sa dostala k moci jak slepy k zrnu, a hlavne - co si o tom myslia radovi Ukrajinci? na koho strane stoja a kam by teraz radi?
Skutočnosť je taká, že takýmto postupom budú mať obyvatelia Ukrajiny čím ďalej tým väčší odpor proti Rusku. Nemyslím si, že ľuďom na Ukrajine bude sympatické, že ich ohrozuje Putin.
NATO, USA a EU nie sú takí hlúpi, že by išli do priameho vojenského konfliktu s Ruskom. To určite nie.
Sú ale iné možnosti ako: poskytnúť peniaze Ukrajine, vojenskú techniku, zbrane na obranu. Ako vieme treba na vojnu len tri veci: peniaze, peniaze a peniaze.
Alebo sankcie hospodárske, clá, embargá, zákazy, zamrazenie zahraničných účtov Ruska, Putina a oligarchov.
Nemyslím si, že bude nejaká vojna medzi Ruskom a Ukrajinou, neviem čo by tým dosiahol Putin, nič.
S veľkou pravdepodobnosťou Ukrajina zbankrotuje, aj keď sa tento konflikt vyrieši to ešte nebude nič vyriešené, problémy ešte len budú a veľká bieda na Ukrajine. Budú nezávislí na Rusku ale závislí zase na úveroch od MMF a kto vie od koho a sa zadlžia po uši. Je tam zle ale bude ešte horšie.
NATO, USA a EU nie sú takí hlúpi, že by išli do priameho vojenského konfliktu s Ruskom. To určite nie.
Sú ale iné možnosti ako: poskytnúť peniaze Ukrajine, vojenskú techniku, zbrane na obranu. Ako vieme treba na vojnu len tri veci: peniaze, peniaze a peniaze.
Alebo sankcie hospodárske, clá, embargá, zákazy, zamrazenie zahraničných účtov Ruska, Putina a oligarchov.
Nemyslím si, že bude nejaká vojna medzi Ruskom a Ukrajinou, neviem čo by tým dosiahol Putin, nič.
S veľkou pravdepodobnosťou Ukrajina zbankrotuje, aj keď sa tento konflikt vyrieši to ešte nebude nič vyriešené, problémy ešte len budú a veľká bieda na Ukrajine. Budú nezávislí na Rusku ale závislí zase na úveroch od MMF a kto vie od koho a sa zadlžia po uši. Je tam zle ale bude ešte horšie.
vidim to tak, ze Krym bude mat ponovom este vacsiu autonomiu ako doteraz a Rusi nebudu musiet platit Ukrajincom za prenajom pristavu
-
->slavo<-
Addict
22.30 - Ukrajinská vládna nacionalistická strana Sloboda chce z Ukrajiny opäť urobiť jadrovú veľmoc, pokiaľ sa ruskí vojaci na Kryme nestiahnu späť na svoju základňu. Informoval o tom ruský spravodajský portál rt.com. "Ukrajina má všetky technologické prostriedky na to, aby vybudovala nukleárny arzenál, čo by nám trvalo asi tri až šesť mesiacov," vyhlásil poslanec Slobody Michailo Golovko.
zdroj: http://www.sme.sk/c/7120645/rusko-obsad ... losti.html
Jasne jadrová veľmoc ... to by som si pozrel
zdroj: http://www.sme.sk/c/7120645/rusko-obsad ... losti.html
Jasne jadrová veľmoc ... to by som si pozrel
-
hrban
Addict
ak by aj došlo k tomu, že by postavili nejaké hlavice tak by im to padlo asi niekde hneď za hranicou ukrajiny a ruska. poprípade by im buchlo hneď silo pri odpálení, a druhá vec, vyhrážať sa rusku, že do 3-6 mesiacov budeme mať hlavice
to by si ukrajina poštvala celý svet, nie len rusko. Isto nik nechce, že by vymleté hlavy čo teraz sú na ukrajine pri moci, mali k dispozicií čo i len jednu...
Jadrové hlavice ? Do 6 mesiacov zomrú od hladu , ak sa to tam nevyrieši. Západ im sľúbil požičať 1 miliardu a USA 1.5 miliardy , to je ako psovi mucha. Potrebovali by hneď 30-40 miliárd , ale kým sa nevyrieši situácia na východnej Ukrajine , tak západ im veľa peňazí nepožičia. Lebo tam na východe stačí iskra a celé sa to tam zvrhne a potom by západ o tie peniaze prišiel. To by bolo ako hádzať peniaze do čiernej diery.
Otázka je keby im aj požičali tých 30-40 miliárd , tak kedy im ich Ukrajina vráti ? Nikdy !
Navždy si spravia s Ukrajincov otrokov.
Janukovič patrí medzi tých malých oligarchov. Tam sú väčšie zvieratá ako Janukovič. Ak to chceli riešiť , tak mali začať od nich. Ale to sú takzvaní dobrí oligarchovia , pretože sú orientovaný pro-západne aj keď sú to taký istý zlodeji ako Janukovič. Ale prvé čo spravili , tak zrušili ruštinu ako úradný jazyk , keď po rusky rozpráva 50% obyvateľov ... To ako keby boli Češi za federácie zrušili slovenčinu ako úradný jazyk a muselo by sa aj na slovenských úradoch rozprávať po česky , tak nech sa potom v Kyjeve nečudujú , že sú reakcie také aké sú ...
//autoeditácia príspevku (03 Mar 2014, 17:21)
Ešte nejaké myšlienky z jedného blogu do diskusie. Nie je to odo mňa
Celý blog si môžete prečítať tu :
http://domino50.blog.pravda.sk/2014/03/ ... avislosti/
Otázka je keby im aj požičali tých 30-40 miliárd , tak kedy im ich Ukrajina vráti ? Nikdy !
Navždy si spravia s Ukrajincov otrokov.
Janukovič patrí medzi tých malých oligarchov. Tam sú väčšie zvieratá ako Janukovič. Ak to chceli riešiť , tak mali začať od nich. Ale to sú takzvaní dobrí oligarchovia , pretože sú orientovaný pro-západne aj keď sú to taký istý zlodeji ako Janukovič. Ale prvé čo spravili , tak zrušili ruštinu ako úradný jazyk , keď po rusky rozpráva 50% obyvateľov ... To ako keby boli Češi za federácie zrušili slovenčinu ako úradný jazyk a muselo by sa aj na slovenských úradoch rozprávať po česky , tak nech sa potom v Kyjeve nečudujú , že sú reakcie také aké sú ...
//autoeditácia príspevku (03 Mar 2014, 17:21)
Ešte nejaké myšlienky z jedného blogu do diskusie. Nie je to odo mňa
Celý blog si môžete prečítať tu :
http://domino50.blog.pravda.sk/2014/03/ ... avislosti/
Celý svet videl, ako ozbrojení demonštranti tyčami, kameňmi a zápalnými fľašami útočili na policajtov a zároveň videli, že policajti neboli ozbrojení.
Čo sme počuli v médiách? ,,Vlády USA a EU vyzývali Janukoviča, aby ukončil násilie, páchané na pokojných demonštrantoch.”
Tenká čiara, medzi úspechom a porážkou.
Rozhorčenie ľudí z arogancie moci na Ukrajine je oprávnené.
Ale aký je rozdiel, medzi Janukovičovou vládou a Ficovou vládou?
Obidve boli zvolené v tzv. ,,demokratických voľbách”
Obidve zastupovali a zastupujú záujmy oligarchie, ktorá ich cestu k moci financovala.
Janukovič sa však v čase krízy obrátil chrbtom k Západu a to mu zlomilo väz. Fico ,,zachránil” Euroval. Ak by Janukovič bol súhlasil s podmienkami EU, mohol by celý Majdan utopiť v krvi a doteraz by bol v našich médiách prezentovaný, ako demokrat – naopak, opozícia by bola označená za extrémistov, Benderovcov, nacionalistov…
-
->slavo<-
Addict
17:06 Ukrajinské ministerstvo obrany potvrdilo, že dostalo od ruskej Čiernomorskej flotily ultimátum: pokiaľ jeho jednotky na Kryme do utorkového rána 4:00 SEČ nekapitulujú, budú čeliť totálnemu útoku. Ultimátum stanovil šéf flotily Aleksander Vitko, útok má hroziť celému Krymu.
sme.sk minuta po minute... "17:51 Protest pred ruským veľvyslanectvom v Bratislave sa pomaly končí. Jeho zamestnanec prebral petíciu za stiahnutie vojsk."
a pravdepodobne ju za rohom hodil do kosa...
a pravdepodobne ju za rohom hodil do kosa...
-
P3Bo
Guru wannabe
Znova sa potvrdzuje že nikto z histórie nepoučil a EU nemá gule zakročiť je mi z toho na grc
Ukraina by mala byť jednou z krajín s najväčším uistením zo strany medzinárodného spoločenstva o ochrane jej teritoríalnej integrity za ktorú sa vzdala svojho nukleárneho arzenálu ..týmto postupom Rusákov sa teda neozaj potvrdzuje že jediným spôsobom ako chrániť svoju krajinu je budovať jadrové hlavice.
Ak krym nakoniec pripadne rusom asi mi praskne cievka v mozgu od zlosti to už nám potom rusáci môžu klopať na dvere tiež ..veď prečo nie všetci su z nich posratí a nikto ani len nezmrazuje účty. Je neprijateľné aby si cudzia armáda napochodovala do krajiny z dôvodu ochrany práva jej obyvateľov ... to už sme tu mali lenže odvtedy nám zlomili chrbtovú kosť.
Uplne ma dojíma to, že absolútne žiadne noviny neriešia porušenie suverenity krajiny ale len dopad na svetovú ekonomiku (aj keď ju nebagatelizujem).
Ak krym nakoniec pripadne rusom asi mi praskne cievka v mozgu od zlosti to už nám potom rusáci môžu klopať na dvere tiež ..veď prečo nie všetci su z nich posratí a nikto ani len nezmrazuje účty. Je neprijateľné aby si cudzia armáda napochodovala do krajiny z dôvodu ochrany práva jej obyvateľov ... to už sme tu mali lenže odvtedy nám zlomili chrbtovú kosť.
Uplne ma dojíma to, že absolútne žiadne noviny neriešia porušenie suverenity krajiny ale len dopad na svetovú ekonomiku (aj keď ju nebagatelizujem).
závan konšpiracie, ale zaujimavy clanok
http://www.hlavnespravy.sk/rusko-je-na- ... map=%5B%5D
http://www.hlavnespravy.sk/rusko-je-na- ... map=%5B%5D
ja sa tomu nerozumiem, ani nesledujem, len som natrafil na toto video:
http://www.mojevideo.sk/video/1de5a/ukr ... zu%29.html
čo vy na to?
http://www.mojevideo.sk/video/1de5a/ukr ... zu%29.html
čo vy na to?
neocakavam ziaden vecsi konflikt,maximalne tak nejake mensie "šarvatky". Rusi sa boja o zakladnu Ciernomorskej flotily ktoru maju prenajatu od Ukrajiny. Ak by sa ale Ukrajina prudko obratila smerom k Zapadu, tak vysledkom by mohlo byt vypovedanie zmluvy o prenajme pripadne dalsie kroky ktore by boli pre Rusko z vojenskeho hladiska neakceptovatelne. Ak by sa nahodou aj nejaky ten konflikt nakoniec rozhorel,tak iba v ramci uzemia Krymu, je to cele len take politicke divadielko nic viac,take male cvicenie ruskej armady.
matoa - uz to tu bolo http://www.hojko.com/post2066470.html#p2066470
P3Bo napísal:... EU nemá gule zakročiť je mi z toho na grcUkraina by mala byť jednou z krajín s najväčším uistením zo strany medzinárodného spoločenstva ...
- Prílohy
-
- kissinger-home-text.jpg (18.18 KiB) 1196 zobrazení