Dúfam, že im nebudú dávať bonusy v percentách, podľa nafotených priestupkov. To by skončilo veľmi zle ... to by stáli fakt za každým rohom aby čo najviac toho ulovili
Zákon o cestnej premávke
Re: Zákon o cestnej premávke
Keď bude škaredo a zima, tak budú len fotiť aby tie svoje "neoficiálne-kvóty" naplnili a keď sa ukáže krajšie počasie, už budú klasicky vyberať
Dúfam, že im nebudú dávať bonusy v percentách, podľa nafotených priestupkov. To by skončilo veľmi zle ... to by stáli fakt za každým rohom aby čo najviac toho ulovili
Podla mna postacia aj dialnice. Kdesi tu bol clanok, ze skusali dat radar s kamerou na dialnicu a nastavili nech to foti od 130-135 vyssie (nepamatam si presne) a vyslo im z toho take mnozstvo priestupkov, ze by to neestihali posielat
A normalne mnozstvo z toho mali tusim az ked to nastavili od 150 
Kto ma na to, chodit 150 a viac (z pohladu vyssej spotreby resp. faktu, ze ma auto s motorom, ktoremu to nerobi problem), ma na to si platit aj pokuty za takuto rychlost. 
150 idem s prehladom aj na sluzobnej 10 rocnej fabii alebo passate. Na D1 som si vsimol dva ci tri stacionarne radary medzi BA a PB.
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
...a myslíte, že teraz, keď je to automatizované, tak skončia vybavovačky pokút po známosti?...aspoň jedno pozitívum by to malo, aj keď tomu veľmi neverím...všetko sa dá vybaviť, keď sa chce...
Teraz ta nechapem. Zavidis, ze nemas znamosti?
ECV typu XX-999YX asi bude system filtrovat. 
Si usudil na zaklade coho, zavisti? A co nove spz, ktore prideluje system automaticky?
Sam si zavist. Zavidis ostatnym, ze zavidia. 
Po znamosti uz nevybavis nic, co sa tyka rychlosti a ak aj ano tak dotycny vela riskuje.
Ako neda? Stale sa da vybavit po znamosti vselico.. A nove pridelenie ECV? Ved prave ze si uz za peniaze mozes vyziadat konkretne cislo..
Neda sa v tom zmysle, ze ak ta uz raz zachyti radarom, ostane to v nom nevymazatelne ulozene a ak by ti aj dotycny chcel akokolvek pomoct, musel by si to zobrat na svoje triko pod hrozbou ze az to "pukne" dostane 15na3 alebo rovno poleti. Preto hovorim, ze dat sa moc neda,...
-
hojko
Site Admin
JCM01: Zda sa ti, ze vybavit znacky po znamosti je to iste ako zaplatit za ne 333 ci 331 eur??? Podla mna po znamosti = zadarmo, resp. za cokoladu, kavu ci flasku.
Neviem o com tocis ty ale ja o tomto:
"A co nove spz, ktore prideluje system automaticky?"
Tu nevidim nic o pridelovani znaciek po znamosti...
"A co nove spz, ktore prideluje system automaticky?"
Tu nevidim nic o pridelovani znaciek po znamosti...
hojko to myslel tak, ze po znamosti sa dnes uz nedaju veci vybavovat ako kedysi, ked pracovnik v prepazke na DI vytiahol "cau Jozko"-vi SPZtku 000XY za kavu, ale dnes ma pan v priehradke automaticky "prikazanu" spz z poradovnika a nemoze to ovplyvnit aj ked je to neviemaka znamost. Ma moznost bud vydat spz co ponukne system, alebo vydat spz ktoru si "klient" zaplati, a na to sa caka.
Takisto rychlost, uz sa neda proste vymazat zaznam z rammeru ale musi sa nejako odovodnit pripadna zrazka z pokuty, uplne vymazanie pokuty sa neda a riesit dohovorom si koleduje sluzbukonajuci o pekny pruser.
Takisto rychlost, uz sa neda proste vymazat zaznam z rammeru ale musi sa nejako odovodnit pripadna zrazka z pokuty, uplne vymazanie pokuty sa neda a riesit dohovorom si koleduje sluzbukonajuci o pekny pruser.
-
Grim
Darca
Hegy - a dá sa vymazať záznam z policajnej kamery?
som si istý, že zelení ujovia si nájdu spôsob ako obísť tieto opatrenia a riešiť obe situácie 'po svojom' 
z radaru nieGrim napísal:Hegy - a dá sa vymazať záznam z policajnej kamery?
zatial pokial viem ,sposob sa nenasiel. Mozno zalezi od toho-ktoreho DI ale v BA so SPZkami tazko, resp. vobec to mam z viacerych zdrojov.
co sa radarov tyka, to iste... Ked uz to raz zachyti a ulozi, neda sa vymazat nic.
-
Grim
Darca
...mal som na mysli keď snímajú kto nezastaví na STOPke atp...
-
hojko
Site Admin
Pozri si co si pisal v septembri: ,,Co sa tyka SPZ tiez pocuvam s kazdej strany ako je to nahodne generovane a nemozne ovplyvnit kamarat si dal prihlasit auto zase cez lidi co znaj lidi a za kilecko aj s 001 SPZ tak ak nahoda traf ma blesk ale tomu neverimHegy napísal:zatial pokial viem ,sposob sa nenasiel. Mozno zalezi od toho-ktoreho DI ale v BA so SPZkami tazko, resp. vobec to mam z viacerych zdrojov.
co sa radarov tyka, to iste... Ked uz to raz zachyti a ulozi, neda sa vymazat nic.