The Walking Dead

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
Pascalwb
Addict
Addict

Re: The Walking Dead

Príspevok od používateľa Pascalwb »

Naco davaju onich dvoch celu cast? V dalsej casti glen zas nebude asi, cize sa nic neposunie.
I was so expecting beth to say during the drinking game "I've never had sex", and then her and Daryl fuck.
Bobr
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Bobr »

V podstate bol tento posledny diel asi o hladani zapaliek, pretoze na zaciatku v tabore zapalovala ohen pomocou spatneho zrkadla a na konci dielu uz mali aj zapalky. :smt059
->slavo<-
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ->slavo<- »

Tie zápalky majú z toho golfového domu, alebo z tej chatrče. Aspoň nemusia zo sebou vláčiť späťák od auta :lol:
Billy
Star
Star

Príspevok od používateľa Billy »

Premrhal som 40 minut zivota pozeranim casti, ktora by sa zmestila do 2 minut a aj tie by boli zbytocne premrhane :nono:
Momo46
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Momo46 »

Ako tak pozerám tieto reakcie asi túto časť vynechám :D o veľa prídem čo sa týka deja alebo posunu ?
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

Poslednu cast som si pustil vo vlaku, aby som nezaspal. Na otazku, ci som zaspal si odpovedajte sami.
danodrevo
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa danodrevo »

Momo46 napísal:Ako tak pozerám tieto reakcie asi túto časť vynechám :D o veľa prídem čo sa týka deja alebo posunu ?
O nič neprídeš, dozvieš sa akurát, že Daryl nikdy nebol na dovolenke. Nedopozeral som to ani aj keď som sa snažil. Nedalo sa to.

Absolútne nechápem o čo im ide, teraz seriál rozdelili v podstate na 3 časti. Jeden rodinný seriál v podaní Ricka, Michone a toho jeho otravného syna. Druhý seriál o hľadaní životnej lásky v podobe Glenna doprevádzaný patriotmi v tielkach a nakoniec príbehová línia Daryla a Beth, ktorej pointa mi maximálne uniká. Nech to spoja zase dokopy, alebo nech zabijú väčšinu postáv a nechajú tam len niekoho. Takto to nie je dobré. Predvídateľná nuda, presne viem za ktorými dverami je walker a do toho prihlúple dialógy. Beth mi úplne liezla krkom dneska, spolu s Carlom by tvorili super otravný teenage pár :-D A dnes som prišiel o ilúziu, že Daryl je badass. Pozriem si asi posledný diel, nech viem ako to skončí. čas si nájsť iný seriál na voľný čas.
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

toto bolo take nudne ze slovo nuda sa muselo hanbit za svoj chaby vznam oproti tomu, . . . kebyze ma neboli tak brucho, tak zaspim asi po minute, no konec, katastrofa, .... cela ta seria je taka o hovne, ....

Prva seria ked to bolo o meste, a o CDC a podobne tak to hej, alee toto sa vlecie ako sopel, a nic proste nic, slabota neskutocna a tato cast no betón.... vacsia nuda nie je ani hadam uz cumenie do bielej steny a krutenie sa na otocnej stolicke.
Momo46
Professional
Professional

Najhoršie na tom je že AMC má k dispozícii všetky prostriedky na to aby tento seriál bol jeden z naj...Či už peniaze alebo scenár (komix) , prvá séria bola vynikajúca (Hlavne tam bol Darabont a nie ten drbko...)
->slavo<-
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ->slavo<- »

Naťahujú to aby to bolo napínavejšie, ale tiež som podobného názoru, že tento posledný diel bol taky chill :woa:
Markoff
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Markoff »

nepochopím... tolko potenciálu, možností deja v tom seriáli a oni spravia celú časť o teenke, ktorej sa zachcelo "booze" :smt017
Pascalwb
Addict
Addict

Vsak je to chyba prave AMC ako to vyzera. Po prvej serii osekali rozpocet a pritom niekolko nasobne navysili pocet episod. vyhodili showrunnera. A teraz z toho len doja peniaze. tam by sa 5 casti nemuselo nic diat, aj tak by to kukalo stale tolko isto ludi. Taky Mad Men alebo Breaking Bad Mali ledva do 3 mil ludi. A su kvalitativne 10x lepsie. TWD dava stale 12-15 mil. tak to pekne natahuju, stale sa motaju v lese, hlavne nech to stoji co najmenej.
deMarkqo
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa deMarkqo »

posledna cast bola naozaj nudna, snad najviac zo vsetkych serii :| na druhej strane plus, ze Beth dostala viac priestoru, ale mohli to spracovat ovela ovela putavejsie..kazdopadne dalsia cast sa vola "Alone" cize niekto z nasich rozdelenych skupiniek ostane sam???? :D ....uz nas necaka velaa dielov do konca serie a obavam sa, ze si to najlepsie nechaju na poslednu cast a potom zase cakanieeeeeeee
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Old Dirty Bastard »

Pascalwb napísal:Vsak je to chyba prave AMC ako to vyzera. Po prvej serii osekali rozpocet a pritom niekolko nasobne navysili pocet episod. vyhodili showrunnera. A teraz z toho len doja peniaze. tam by sa 5 casti nemuselo nic diat, aj tak by to kukalo stale tolko isto ludi. Taky Mad Men alebo Breaking Bad Mali ledva do 3 mil ludi. A su kvalitativne 10x lepsie. TWD dava stale 12-15 mil. tak to pekne natahuju, stale sa motaju v lese, hlavne nech to stoji co najmenej.
hej, najlepsie bolo ked AMC davali navrhy na este vacsie setrenie penazi, aby si nabalili vrecka. v style, ze co keby sme zombie iba poculi a vobec ich na obrazovke nevideli, usetrime predsa za komparz a makeup :D

inak ma celkom prekvapilo, henta herecka zo hra beth ma 28 rokov o_O
Momo46
Professional
Professional

To čo urobilo AMC po prvej sérii je neodpustitelné a hlavne nedá sa to inak vysvetliť len tak že sa chcú nabaliť...
Bohvie ako by to bolo keby zostal Darabont a rozpočet (možno rovnaký počet častí alebo tak 10 na sériu)
Cross
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Cross »

Súhlas, od vyhadzova Darabonta to ide dole vodou, a drasticky. Pri tom tento seriál mal veľký potenciál a takto to len kazia. :?
skuki
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa skuki »

Prečo to potom všetci pozeráme keď je to taká sračka? :D
Pascalwb
Addict
Addict

To ani ja neviem :lol: Ja som kukol posledne 3 serie naraz, kamarat ma nato nahovoril, tak v tom pokracujem, aj ked vazne neviem preco.

Dnesna cast aspon nejake prekvapenie s Beth. Trochu som nepochopil to rozdelenie. Povie, ze nemoze ju nechat samu a necha tam samu tu druhu. Maggie hovorila, ze ich cakala, ale preco ich necakala pri kolajniciach, vsak keby ta cierna neisla do toho domu, tak sa ani nestretnu. A preco Maggie lezala na zemi, ked tam mala pekny domcke hned vedla.

Cize ludia z Rickovho domu su teraz s darylom. Myslim, ze ten Terminus bude nejaka blbost a nedopadne to dobre. Sezona podla mna skonci tak, ze sa tam vsetci stretnu a vtedy to skonci ako nahle sa uvidia.
Momo46
Professional
Professional

Tiež si myslím že ten Terminus je len nejaká pasca aby skupina ktorá to založila mala zadarmo zásoby
Innocence
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Innocence »

Pred nami posledné 3 diely série, že? Z toho traileru nevyzeralo, že v budúcom sa udeje niečo zásadné.. Neviem, síce to nemá logiku, síce je to v poslednej dobe o ničom, ale uvedomil som si, že ma to celkom baví pozerať.

Inak, Deryl trošku zmäkkol pri Betke, hádam sa tí dvaja na konci dajú dokopy :D
Napísať odpoveď