I was so expecting beth to say during the drinking game "I've never had sex", and then her and Daryl fuck.
The Walking Dead
Re: The Walking Dead
Naco davaju onich dvoch celu cast? V dalsej casti glen zas nebude asi, cize sa nic neposunie.
V podstate bol tento posledny diel asi o hladani zapaliek, pretoze na zaciatku v tabore zapalovala ohen pomocou spatneho zrkadla a na konci dielu uz mali aj zapalky. 
-
->slavo<-
Addict
Tie zápalky majú z toho golfového domu, alebo z tej chatrče. Aspoň nemusia zo sebou vláčiť späťák od auta 
Premrhal som 40 minut zivota pozeranim casti, ktora by sa zmestila do 2 minut a aj tie by boli zbytocne premrhane 
Ako tak pozerám tieto reakcie asi túto časť vynechám
o veľa prídem čo sa týka deja alebo posunu ?
Poslednu cast som si pustil vo vlaku, aby som nezaspal. Na otazku, ci som zaspal si odpovedajte sami.
O nič neprídeš, dozvieš sa akurát, že Daryl nikdy nebol na dovolenke. Nedopozeral som to ani aj keď som sa snažil. Nedalo sa to.Momo46 napísal:Ako tak pozerám tieto reakcie asi túto časť vynechámo veľa prídem čo sa týka deja alebo posunu ?
Absolútne nechápem o čo im ide, teraz seriál rozdelili v podstate na 3 časti. Jeden rodinný seriál v podaní Ricka, Michone a toho jeho otravného syna. Druhý seriál o hľadaní životnej lásky v podobe Glenna doprevádzaný patriotmi v tielkach a nakoniec príbehová línia Daryla a Beth, ktorej pointa mi maximálne uniká. Nech to spoja zase dokopy, alebo nech zabijú väčšinu postáv a nechajú tam len niekoho. Takto to nie je dobré. Predvídateľná nuda, presne viem za ktorými dverami je walker a do toho prihlúple dialógy. Beth mi úplne liezla krkom dneska, spolu s Carlom by tvorili super otravný teenage pár
-
qwerty-xyz
toto bolo take nudne ze slovo nuda sa muselo hanbit za svoj chaby vznam oproti tomu, . . . kebyze ma neboli tak brucho, tak zaspim asi po minute, no konec, katastrofa, .... cela ta seria je taka o hovne, ....
Prva seria ked to bolo o meste, a o CDC a podobne tak to hej, alee toto sa vlecie ako sopel, a nic proste nic, slabota neskutocna a tato cast no betón.... vacsia nuda nie je ani hadam uz cumenie do bielej steny a krutenie sa na otocnej stolicke.
Prva seria ked to bolo o meste, a o CDC a podobne tak to hej, alee toto sa vlecie ako sopel, a nic proste nic, slabota neskutocna a tato cast no betón.... vacsia nuda nie je ani hadam uz cumenie do bielej steny a krutenie sa na otocnej stolicke.
Najhoršie na tom je že AMC má k dispozícii všetky prostriedky na to aby tento seriál bol jeden z naj...Či už peniaze alebo scenár (komix) , prvá séria bola vynikajúca (Hlavne tam bol Darabont a nie ten drbko...)
-
->slavo<-
Addict
Naťahujú to aby to bolo napínavejšie, ale tiež som podobného názoru, že tento posledný diel bol taky chill 
nepochopím... tolko potenciálu, možností deja v tom seriáli a oni spravia celú časť o teenke, ktorej sa zachcelo "booze" 
Vsak je to chyba prave AMC ako to vyzera. Po prvej serii osekali rozpocet a pritom niekolko nasobne navysili pocet episod. vyhodili showrunnera. A teraz z toho len doja peniaze. tam by sa 5 casti nemuselo nic diat, aj tak by to kukalo stale tolko isto ludi. Taky Mad Men alebo Breaking Bad Mali ledva do 3 mil ludi. A su kvalitativne 10x lepsie. TWD dava stale 12-15 mil. tak to pekne natahuju, stale sa motaju v lese, hlavne nech to stoji co najmenej.
posledna cast bola naozaj nudna, snad najviac zo vsetkych serii
na druhej strane plus, ze Beth dostala viac priestoru, ale mohli to spracovat ovela ovela putavejsie..kazdopadne dalsia cast sa vola "Alone" cize niekto z nasich rozdelenych skupiniek ostane sam????
....uz nas necaka velaa dielov do konca serie a obavam sa, ze si to najlepsie nechaju na poslednu cast a potom zase cakanieeeeeeee
-
Old Dirty Bastard
Guru
hej, najlepsie bolo ked AMC davali navrhy na este vacsie setrenie penazi, aby si nabalili vrecka. v style, ze co keby sme zombie iba poculi a vobec ich na obrazovke nevideli, usetrime predsa za komparz a makeupPascalwb napísal:Vsak je to chyba prave AMC ako to vyzera. Po prvej serii osekali rozpocet a pritom niekolko nasobne navysili pocet episod. vyhodili showrunnera. A teraz z toho len doja peniaze. tam by sa 5 casti nemuselo nic diat, aj tak by to kukalo stale tolko isto ludi. Taky Mad Men alebo Breaking Bad Mali ledva do 3 mil ludi. A su kvalitativne 10x lepsie. TWD dava stale 12-15 mil. tak to pekne natahuju, stale sa motaju v lese, hlavne nech to stoji co najmenej.
inak ma celkom prekvapilo, henta herecka zo hra beth ma 28 rokov o_O
To čo urobilo AMC po prvej sérii je neodpustitelné a hlavne nedá sa to inak vysvetliť len tak že sa chcú nabaliť...
Bohvie ako by to bolo keby zostal Darabont a rozpočet (možno rovnaký počet častí alebo tak 10 na sériu)
Bohvie ako by to bolo keby zostal Darabont a rozpočet (možno rovnaký počet častí alebo tak 10 na sériu)
Súhlas, od vyhadzova Darabonta to ide dole vodou, a drasticky. Pri tom tento seriál mal veľký potenciál a takto to len kazia. 
Prečo to potom všetci pozeráme keď je to taká sračka? 
To ani ja neviem
Ja som kukol posledne 3 serie naraz, kamarat ma nato nahovoril, tak v tom pokracujem, aj ked vazne neviem preco.
Dnesna cast aspon nejake prekvapenie s Beth. Trochu som nepochopil to rozdelenie. Povie, ze nemoze ju nechat samu a necha tam samu tu druhu. Maggie hovorila, ze ich cakala, ale preco ich necakala pri kolajniciach, vsak keby ta cierna neisla do toho domu, tak sa ani nestretnu. A preco Maggie lezala na zemi, ked tam mala pekny domcke hned vedla.
Cize ludia z Rickovho domu su teraz s darylom. Myslim, ze ten Terminus bude nejaka blbost a nedopadne to dobre. Sezona podla mna skonci tak, ze sa tam vsetci stretnu a vtedy to skonci ako nahle sa uvidia.
Dnesna cast aspon nejake prekvapenie s Beth. Trochu som nepochopil to rozdelenie. Povie, ze nemoze ju nechat samu a necha tam samu tu druhu. Maggie hovorila, ze ich cakala, ale preco ich necakala pri kolajniciach, vsak keby ta cierna neisla do toho domu, tak sa ani nestretnu. A preco Maggie lezala na zemi, ked tam mala pekny domcke hned vedla.
Cize ludia z Rickovho domu su teraz s darylom. Myslim, ze ten Terminus bude nejaka blbost a nedopadne to dobre. Sezona podla mna skonci tak, ze sa tam vsetci stretnu a vtedy to skonci ako nahle sa uvidia.
Tiež si myslím že ten Terminus je len nejaká pasca aby skupina ktorá to založila mala zadarmo zásoby
Pred nami posledné 3 diely série, že? Z toho traileru nevyzeralo, že v budúcom sa udeje niečo zásadné.. Neviem, síce to nemá logiku, síce je to v poslednej dobe o ničom, ale uvedomil som si, že ma to celkom baví pozerať.
Inak, Deryl trošku zmäkkol pri Betke, hádam sa tí dvaja na konci dajú dokopy
Inak, Deryl trošku zmäkkol pri Betke, hádam sa tí dvaja na konci dajú dokopy