Router TP-LINK TD-W8961NB
Router TP-LINK TD-W8961NB
Mám problém ktorý nedokážem vyriešiť. O podobných ako môj som už čítal, ale ten môj je predsa len trochu odlišný. Nemôžem sa dostať na webové rozhranie routru. Typ je v názve vlákna. Mám pripojenie cez DSL od telekomu. Ide o to že mi doma internet funguje ako po kábli tak aj cez wifi. Problém je že sa neviem dostať do routru. Prosím neupozorňujte ma na základné veci. IP adresa routru je overená a je 192.168.1.1 . Zobrazuje sa mi keď dám IPCONFIG takže o tom niet pochýb. PING sa mi ale z tejto adresy nevráti. Na ostatné zariadenia v sieti PING funguje teda z každého sa vráti. Nechcem použiť reset routra nakoľko mám aj iný TP-LINK od telekomu 2641R na ktorom mám rovnaký problém a nepomohol ani reset a ostal by som bez internetu. Proste sa cez kábel nedá na router dostať. Raz sa mi to už stalo a pomohlo vypnúť a zapnúť router, ale teraz už nepomáha nič. Je tu macher ktorý by s tým vedel poradiť alebo môžem oba routre hodiť do koša? Opakujem že internet mi ide, ale do routra sa neviem dostať ani cez kábel a ani cez wifi. Vďaka za každú radu
-
vladenko007
VIP
Re: Router TP-LINK TD-W8961NB
Skús do webového rozhrania zadať https://tplinklogin.net
Problém s načítaním stránky 
-
vladenko007
VIP
Ešte taký detail. Pripájaš kábel do LAN1? ak áno skús aj ostatné.
Ďalej píšeš že ten istý problém máš aj pri druhom routri. Kábel je v poriadku?
Tiež by som skúsil volať operátora ktorý sa vie pripojiť na router aj na dialku, možno bude vedieť poradiť.
Ďalej píšeš že ten istý problém máš aj pri druhom routri. Kábel je v poriadku?
Tiež by som skúsil volať operátora ktorý sa vie pripojiť na router aj na dialku, možno bude vedieť poradiť.
Kábel je určite v poriadku lebo cez ten kábel mám pripojenie na internet akurát sa nedostanem do routra. A vyskúšal som viac káblov a pripájal som sa s troma počítačmi. Vyskúšal som všetky štyri porty a všade som bol pripojený na internet len do routra sa nedostanem. Zaujímavé že neodpovedá ani na PING a pritom pripojenie na internet mám. Kdesi som čítal o podobnom probléme kde sa dotyčný pripojil na webové rozhranie až cez počítač na ktorom mal win XP. Aj PING mu fungoval. Ja už mám len 7 a 8 a skúšal som to aj cez smartfón. Všetky pokusy sú márne.
-
vladenko007
VIP
Ak ho nechceš resetovať tak určite zavolaj na podporu. Ludia sú tam celkom fajn a ochotný.
-
Chalesnik
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Ja mam vigor od nich a po poslednej aktualizacii sa da do administracie dostat len cez LAN1 ku.. cize to budes mat tak aj ty alebo tam pouzili este daku inu k***tinu