Router TP-LINK TD-W8961NB

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
Herkules
Novice
Novice

Router TP-LINK TD-W8961NB

Príspevok od používateľa Herkules »

Mám problém ktorý nedokážem vyriešiť. O podobných ako môj som už čítal, ale ten môj je predsa len trochu odlišný. Nemôžem sa dostať na webové rozhranie routru. Typ je v názve vlákna. Mám pripojenie cez DSL od telekomu. Ide o to že mi doma internet funguje ako po kábli tak aj cez wifi. Problém je že sa neviem dostať do routru. Prosím neupozorňujte ma na základné veci. IP adresa routru je overená a je 192.168.1.1 . Zobrazuje sa mi keď dám IPCONFIG takže o tom niet pochýb. PING sa mi ale z tejto adresy nevráti. Na ostatné zariadenia v sieti PING funguje teda z každého sa vráti. Nechcem použiť reset routra nakoľko mám aj iný TP-LINK od telekomu 2641R na ktorom mám rovnaký problém a nepomohol ani reset a ostal by som bez internetu. Proste sa cez kábel nedá na router dostať. Raz sa mi to už stalo a pomohlo vypnúť a zapnúť router, ale teraz už nepomáha nič. Je tu macher ktorý by s tým vedel poradiť alebo môžem oba routre hodiť do koša? Opakujem že internet mi ide, ale do routra sa neviem dostať ani cez kábel a ani cez wifi. Vďaka za každú radu
vladenko007
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Re: Router TP-LINK TD-W8961NB

Príspevok od používateľa vladenko007 »

Skús do webového rozhrania zadať https://tplinklogin.net
Herkules
Novice
Novice

Problém s načítaním stránky :?
vladenko007
VIP
VIP

Ešte taký detail. Pripájaš kábel do LAN1? ak áno skús aj ostatné.
Ďalej píšeš že ten istý problém máš aj pri druhom routri. Kábel je v poriadku?
Tiež by som skúsil volať operátora ktorý sa vie pripojiť na router aj na dialku, možno bude vedieť poradiť.
Herkules
Novice
Novice

Kábel je určite v poriadku lebo cez ten kábel mám pripojenie na internet akurát sa nedostanem do routra. A vyskúšal som viac káblov a pripájal som sa s troma počítačmi. Vyskúšal som všetky štyri porty a všade som bol pripojený na internet len do routra sa nedostanem. Zaujímavé že neodpovedá ani na PING a pritom pripojenie na internet mám. Kdesi som čítal o podobnom probléme kde sa dotyčný pripojil na webové rozhranie až cez počítač na ktorom mal win XP. Aj PING mu fungoval. Ja už mám len 7 a 8 a skúšal som to aj cez smartfón. Všetky pokusy sú márne.
vladenko007
VIP
VIP

Ak ho nechceš resetovať tak určite zavolaj na podporu. Ludia sú tam celkom fajn a ochotný.
Chalesnik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Chalesnik »

Ja mam vigor od nich a po poslednej aktualizacii sa da do administracie dostat len cez LAN1 ku.. cize to budes mat tak aj ty alebo tam pouzili este daku inu k***tinu
Napísať odpoveď