Zákon o cestnej premávke
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Zákon o cestnej premávke
...tiež som dávnejšie videl na FB fotografiu, kde jedna kamarátka známeho drží v rukách na DI dve značky so zaujímavými číslami s titulkom v zmysle "po známosti sa dá stále všetko"...
Poviem to takto - hoci sú na automaty s prideľovaním poradového čísla stránky, nikdy nečakám 
Jo to som pisal. Neverim(l?) som tomu, ale nasledne dostal kamos BL123FF - clovek co nikdy neprihlasoval auto a musel som mu 3 hodiny vysvetlovat ako co musi spravit aby prihlasil auto, kam ma ist co ma ako vyplnit a ten clovek bol rad ze bol rad a nie este od niekoho nieco vybavovat, holt... Tym ze moze dostat ktokolvek akukolvek tabulu, stupa sanca ze bezny clovek dostane luxusnu tabuluhojko napísal:Pozri si co si pisal v septembri: ,,Co sa tyka SPZ tiez pocuvam s kazdej strany ako je to nahodne generovane a nemozne ovplyvnit kamarat si dal prihlasit auto zase cez lidi co znaj lidi a za kilecko aj s 001 SPZ tak ak nahoda traf ma blesk ale tomu neverim", to bola reakcia na moj prispevok, ktory som pisa vyssie, vid. tento odkaz: http://www.hojko.com/post2020668.html#p2020668
Len tak mimochodom,stale sa da dostat na DI akakolvek znacka, aj bez platenia, len si clovek musi pockat.. Ak chce konkretnu znacku, staci pockat kym bude na rade seria, v ktorej sa ta znacka nachadza... potom to funguje nejako tak, ze policajt si pri zapinani systemu zvoli prvu znacku a ostatne sa generuju nahodne...
Az na to, ze policajt si znacku nevoli. Policajt ma v skrini 50 znaciek na najblizsie napriklad tri dni, vo velkych mestach to bude na den. Ty si na dopravnom inspektorate vezmes poradove cislo, na zaklade toho ta teraz volaju, tak ako Telekom ci Orange. Nahodi udaje o aute do systemu a az po tom ako su udaje v systeme mu vypise, ze aku SPZ system pridelil.
No vy toho narobite kvoli znackam, mne to bolo vzdy jedno a som tu
Navyse teraz sa to caro uplne vytratilo, kedze "peknu" znacku moze dostat hocikto ci uz nahodne alebo po legalnom zaplateni a teda taka znacka uz vobec nenaznacuje, ze mate znamosti na policii.
GothaR.. asi tak.. a ak dnes ideš na políciu po značku, modlíš sa, aby si nedajbože nedostal niečo takéto "pekné", bo si na Teba budú všetci ukazovať prstom, že čo si zač, že máš takú peknú značku. 
To je druhy extrem, aj kamos policajt si radsej zobral normalnu znacku, aby mal pokoj
Ale aj tak je sranda ked ides okolo DI v KE a tam parkuju takmer vyhradne auta so zrkadlovymi znackami, postupkami a tak 
Akurát dnes som mal debatu a nevedeli sme pochopiť, čo na tom ľudia tak vidia.. Odkedy sa dajú kúpiť tie akožeznačky za sklo, tak to stratilo čaro ešte viac 
-
Gyrxiur
Expert
Podľa mňa čím horšie číslo tým lepšie, kebyže niečo spácham, svedkovia si ma ťažšie zapamätajú 
-
Grim
Darca
...to u nás jazdia biele audiny, všetky patria jednému majiteľovi s ŠPZ kombináciami 0 O a Q...
Ja neviem naspamať ani vlastnú značku. Vážne. Ani zhruba netuším, čo mám za okresom.
-
RATZINGER666
Darca
toto je jediny normalny nazor... takisto som kvoli tomuto nikdy necakal na znacky... nie je dovod, aby si clovek sam pre seba volil "krajsiu" znacku, ked ide o jeho auto, zapamata si akukolvek.... skor to ma viac nevyhod - zapamataju si Vas policajti pri kontrolach a priestupkoch, ktori nasledne uz pri tych dalsich nebudu zhovievavejsi, nespokojni spoluobcania a udavaci pri nedbanlivej jazde ci potencionalni svedkovia pri nejakych tych preslapoch...Gyrxiur napísal:Podľa mňa čím horšie číslo tým lepšie, kebyže niečo spácham, svedkovia si ma ťažšie zapamätajú
-
hojko
Site Admin
Grim: V rukach na DI mozem drzat znacky, pracovnika alebo aj jeho pocitac. To, ze tie znacky idu prave mne uz tazko dokazat.
begbeee: Ani ja necakam s listockom v poradovniku, ale tie znacky proste nejdu.
begbeee: Ani ja necakam s listockom v poradovniku, ale tie znacky proste nejdu.
Tak ja stale nechapem ako to ze nejdu ked si kolega vybavil presne taku ako chcel...? btw, bolo to pred necelym rokom, jedine ze sa nieco zmenilo v poslednom case..
tak neni problem mat aj BA HEGY SK akurat to neni uplatok uz panovi za okienkom ale 166€(?) statu.
-
RATZINGER666
Darca
...no takuto by Ti nedali ani za uplatok, ani za zaplatenie poplatku za vydanie znacky na zelanie 
Tak nedali by mu ju len kvôli tomu, že je tam o jeden znak naviac. Ak by ale dal BA-HEGY1, tak značku by dostal ak si ju zaplatí.
-
Grim
Darca
...tú by tiež nedostal...
ja som si pekne odstal v ba radu a dostal som BL-345FC tak netreba to riesit treba mat stastie