DayZ

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Re: DayZ

Príspevok od používateľa aacid »

no neviem neviem, ci tebe by viac nevyhovovala hra typu call of duty alebo left4dead...

dayz je hlavne o tom prezivani...
94faroSVK
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa 94faroSVK »

No dobre ale keď ešte neviem čo kde je + som sa musel plazil :D Zatiaľ sa držím toho kým nemám batoh a kopec jedla a pitia nemá zmysel sa nejak skrývať pred hráčmi. Keď už ja, ktorý som hral hru dokopy 10h (zatiaľ) viem nájsť tieto veci tak hráči ktorý majú nahrané oveľa viacej musia vedieť kde tie veci hľadať.

Keď som to kupoval bál som sa či ma to bude baviť alebo nie, no a teraz by som to hral vkuse keby mi to nepadalo :D

Chcelo by to niekoho s kým by som to mohol hrať a bolo by to ešte zábavnejšie.
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Hegy »

Ja som si dal s kamosom dneska taky dvojity najazd a odniesli si to dvaja "vojaci" a slusny equip zanechali :D
hezo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa hezo »

Ešte to niekto hráva pravidelne ? Som teraz čítal, že tam má byť implementované varenie, už je či ešte nie ? Sa namotávam na tú hru každým dňom viac a viac :D
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Ja hravam velmi pravidelne dokonca mozno az moc :-D
Ta hra cloveka den co den prekvapi niecim novym, inym, je to krajina neobmedzenych moznosti a kazdy stret s niekym je nepredvidatelny.
Dalsi patch v ktorom je zahrnute varenie skusali nahodit 5.3. v stredu (vcera) ale nejako im to zhadzovalo Hive servery takze to predbezne prerusili a prelozili na 7.3 piatok/zajtra .
Od dalsich patchov sa ocakava vylepsena fyzika objektov, pathfinding zombii, lesna zver a lovecke nastroje, nove budovy by mali byt uz teraz v piatok a to policajna stanica a nemocnica.
hezo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa hezo »

Neviem si predstaviť, či by ma to tak dokázalo dlho držať ... Jedine asi čo by mi chýbalo je stavanie nejakých vlastných objektov. Ideál by bolo asi spojiť Rust + Minecraft + DayZ :D
A ešte mám otázku, je nutné to hrať s mikrákom ? Lebo videl som pár gameplayov kde ked niekoho stretli tak komunikovali cez mikrak.
M142
Addict
Addict

Príspevok od používateľa M142 »

tak to skus 7 days to die, vyzera to ako nieco pre teba. aj ked hra je este v EA, takze sa ju este neoplati kupovat.
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Mikrak sa Ti hodi, napr. ked potrebujes niekomu rychlo vysvetlit ze si priatelsky typ a iba prechadzas okolo bez zlych umyslov tak musis dat dole ruky z mysky a medzicasom uz mozes byt mrtvy. Takto len zakricis hey am frendly a je vystarane :mrgreen:
94faroSVK
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa 94faroSVK »

Hegy, keď budeš hrať pridaj si ma http://steamcommunity.com/id/94faro_SVK. Sám sa mi moc nechce pobehovať po mapke :D
maracigana
Expert
Expert

Príspevok od používateľa maracigana »

Místo, kde se DayZ odehrává (začíná na Ch)..
kontrolná otázka na jednom fóre a ja ju neviem prosím poradíte niekto? :)
94jakub
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa 94jakub »

Keď si to nevieš nájsť na nete, tak to ani nehraj.
Chernarus
maracigana
Expert
Expert

Príspevok od používateľa maracigana »

Dik a na nete som to fakt nevedel najst..

//autoeditácia príspevku (12 Mar 2014, 19:41)
Dik a na nete som to fakt nevedel najst..
94jakub
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa 94jakub »

To určite...
Je to na wikipedii a aj na hlavnej stránke pôvodného modu.
Jump3r-ko
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Jump3r-ko »

Inač mi príde dosť divné že keď sledujem rôzne gameplaye tak všade ukážkovo zatknú hráčov zoberú čo potrebujú a odídu. Tu keď cez mikrofón zakričím hands up tak začnú utekať no a mne neostáva nič iné len ich zabiť.
UN2552
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa UN2552 »

Tak ked si sam moc toho nenarobis. Ak si v skupinke a vidi ze ste viaceri tak sa aj necha "okradnut"
aqua110
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa aqua110 »

dayZ hram zatial sam no hladam niekoho na spolupracu ja na steame pridajte si ma http://steamcommunity.com/profiles/76561198001148529

a nieco k dayz

mam odohrane nieco cez 40 hodin a uz viem kde co v akych budovach sa spawnuje cize eq zo zbranou pozbieram vpoho do hodinky... a full eq z m4 atd trva dlhsie ale len preto ze niesu vozidla a musis daleko utekat ale nieje to ziaden problem...

momentalne v hre vidim taky problem ze velmi nieje co robit ... jedla dost aj pitia aj municia... takze zostava len pvp a to tiez nieje na dlho pretoze bud ho uvidis ty skor alebo on teba , ten co skôr uvidi aj skôr zabije...alebo sa zakempis a striehnes ale podla mna to velka zabava nieje cakat na niekoho pol hodinu zabit ho atd....

a tie bugy berem ze je to alfa ale zas co robia hraci.... buguju sa do textur , jumpuju cez serveri aby vas dali od zadu...

a zas neviem ci je to dobre vmyslene z tymi servermi proste ak je plny server a nemas vybavenie umris od hladu lebo je vsetko vylootovane ... ak mas vybavenie mozno das par hracv ale dalsi ta zabije od zadu...

a ak je skoro prazdny server tak si nazbieras vsetko ale co potom? behat po mape ajk debil alebo sa lognut na plny server a kempovat ? zabit par hracov ? ale aj tak na plnom servry nemate velku sancu na prezitie

chyba mi tam neaky hlbsi zmysel nieco robit a nie en idem na letisko a bude prestrelka... ale naco pojdem na letisko ked viem ze je tam aj tak vsetko vylootovane a je tam plno hracov ktory vas odstrelia a ten isty loot si nazbieram o par metrov adlej v pomernom bezpeci
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

Jump3r-ko:
tiez tomu moc nechapem, ked vysiel standalone tak som sa tiez raz nechal zatknut, vsetko mi zobrali (hlavne krv teda :) ) a nechali ma tak... co ti potom ostava? bud niekde zdlhavo nahanat jedlo a pitie a transfuzie a neviem co aby si sa zase dostal dohromady alebo sa proste zabit a cely ten proces si usetrit. tak odvtedy vzdy ked ma niekto chcel "okradnut", tak radsej utocim naspat, nech to mam rychlejsie za sebou a im neurobim tu radost...

aqua110:
mas pravdu, ja som toto postrehol este v mode, proste pokial nemas chut robit dookola furt to iste, tak ta to celkom rychlo prestane bavit... jedina pomoc je zacat hrat s niekym, vtedy to moze byt zabavnejsie ale aj to asi po case omrzi...
Jump3r-ko
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Jump3r-ko »

Mňa len štve že keď niekoho zastrelím tak mu zničím všetky veci v backapcku. Ako je to trocha logické keď cez nich preženiem guľky ale nie vžda sa dá zabiť ranou do hlavy :/
ciliar
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa ciliar »

caute chalani chcel by som sa k niekomu pridat v hrani nakolko som novacik,na compe budem asi po 21,00 .tak ak by mal niekto chut dajte vediet ako sa mam pripojit ?
Slayter
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Slayter »

zapnes hru, otvoris server browser a dva krat kliknes?
Napísať odpoveď